35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Sandra, ale owu 5/6 dc to niedobrze. Za wczesnie. Slabe jajko moze byc.
Ale pewnie to wiesz.
Normalnie kiedy masz?
Magdala niekoniecznie, osobiscie znam dwie udane ciąże z tak wczesnej owulacji, wiec nie ma reguły
Sandra oby to byla trzeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:21
pierwiastka, sandra80, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Magdala niekoniecznie, osobiscie znam dwie udane ciąże z tak wczesnej owulacji, wiec nie ma reguły
Sandra oby to byla trzecia
kochana dzięki za słowa pocieszenia, ale już krew leci także po ptakach, myślę że to przez castagnusWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:27
efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:kochana dzięki za słowa pocieszenia, ale już krew leci także po ptakach, myślę że to przez castagnus
satori lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:jak brałam to pierwszy cykl z castagnusem też miałam krótszy i obfitsza @ a kolejne już były w normie, tak że ja bym nie odstawiała
no nie wiem właśnie, sprawdzę tą prolaktynę w sobotę i zobaczę, nie wiem czy nie zaszkodzi też przy stymulacji do in vitro, także chyba odstawię jednak, aj tam nie lubię podejmować takich decyzji -
sandra80 wrote:no nie wiem właśnie, sprawdzę tą prolaktynę w sobotę i zobaczę, nie wiem czy nie zaszkodzi też przy stymulacji do in vitro, także chyba odstawię jednak, aj tam nie lubię podejmować takich decyzji
ehhh, te decyzje...
kciukam za stymulację &&&jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzien dobry
Dzisiaj zaciskamy kciuki za nowe fasolinki (troche jest w prokreacji) i robimy golabki - i pamietamy zeby nie szczepic dzieci i nie karmic piersiaivf-ivf, kapturnica, BISCA, moremi, Reni, malgos741, efcia, krycha.stara, Berenika, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:że co?.... to jest w ogóle możliwe???
No jestem przykładem tego, tylko ta owu pewnie strasznie słaba, ale podczas @ miałam dużo płodnego śluzu, temperaturę zaczęłam mierzyć około 8 czy 9 dnia nie wpisywałam jej bo od razu ponad 37 stopni. Jeszcze jest możliwość że to cykl bezowulacyjny był, tylko skąd takie wysokie temperatury? -
sandra80 wrote:No jestem przykładem tego, tylko ta owu pewnie strasznie słaba, ale podczas @ miałam dużo płodnego śluzu, temperaturę zaczęłam mierzyć około 8 czy 9 dnia nie wpisywałam jej bo od razu ponad 37 stopni. Jeszcze jest możliwość że to cykl bezowulacyjny był, tylko skąd takie wysokie temperatury?
uhm, ja bym obstawiała za bezowulacyjnym raczej.
A antykoncepty - to zdaje się od początku cyklu się bierze, pewna nie jestem.
Ja taki długi protokół z wyciszeniem (Marvelonem, paskudztwo) miałam w marcu ub. roku. Brałam te antykoncepty wtedy jakieś 30 parę dni. ( 1 op i jeszcze kilka tabletek).krycha.stara lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:No jestem przykładem tego, tylko ta owu pewnie strasznie słaba, ale podczas @ miałam dużo płodnego śluzu, temperaturę zaczęłam mierzyć około 8 czy 9 dnia nie wpisywałam jej bo od razu ponad 37 stopni. Jeszcze jest możliwość że to cykl bezowulacyjny był, tylko skąd takie wysokie temperatury?
niezłe jaja
niestety- nie pomogę. -
paszczakin wrote:na 100 Ci nie powiem, ale chyba przy "mniejszych" owulacjach zaleca sie dlugi, przy niskim amh tez.. zeby jeden cyl jajka oszczedzic, to wiecej dojrzeje w nastepnym..
ale pewna nie jestemm.. ja mialam amh 7,4 przy ostatnim ifv, wiec nikt dlugiego nie proponowal..
ciekawe jaki mi zaproponują amh 2,39 ale endometriozę też a przy niej czytałam, że długim się idzie -
nick nieaktualnyBry.
U mnie nie ma prądu. Łeb nastroszony, ciuchy zmięte , dobrze że mam gaz a nie kuchenkę elektryczną.
Pojechałam po kasę, bankomat zdechł,dobrze że bank tuż obok. Powiem Wam że czasy bez komputeryzacji były piękne. W życiu tak szybko nie wypłaciłam kasy. Jeden kwiatek, dwie minuty i do widzenia.
Pozdrawiam staraczki, zaciążone i swiezynki.
Co by tu jeszcze.
Wczoraj byłam na wycieczce szkolnej, w Marcu patrzę, a na nowych spodniach niebieska plama, na kurtce też. Picie mi się wolał do mojej niebieskiej świętej torebki i zachciało jak się puścić farbę. Założę się że na spodniach i kurtce ten barwnik będzie wyjątkowo trwały.
Miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:59
BISCA, ivf-ivf, Bozia3, moremi, Reni, Simba, efcia, krycha.stara, beates, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Simbulec moge Ci wylizac ego ? za uspokojenie mnie wczoraj
tylko przez pomyłkę po endo Jej nie liż, może się przydaćkapturnica, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry.
U mnie nie ma prądu. Łeb nastroszony, ciuchy zmięte , dobrze że mam gaz a nie kuchenkę elektryczną.
Pojechałam po kasę, bankomat zdechł,dobrze że bank tuż obok. Powiem Wam że czasy bez komputeryzacji były piękne. W życiu tak szybko nie wypłaciłam kasy. Jeden kwiatek, dwie minuty i do widzenia.
Co by tu jeszcze.
Wczoraj byłam na wycieczce szkolnej, w Marcu patrzę, a na nowych spodniach niebieska plama, na kurtce też. Picie mi się wolał do mojej niebieskiej świętej torebki i zachciało jak się puścić farbę. Założę się że na spodniach i kurtce ten barwnik będzie wyjątkowo trwały.
Miłego dnia.
Czyli rutyna u Ciebie, tak
macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry.
Co by tu jeszcze.
Miłego dnia.
oj Duśka
macduska lubi tę wiadomość