35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszlam pierwsza w ogien
Mam zielone swiatlo na ovitrelle.
Transfer w czwartek. Jestem szczesliwapierwiastka, malgos741, Jastra, Aasiula, anna maria, efcia, kapturnica, macduska, sandra80, moremi, Magdala, Bozia3, ComeToMeBaby, paszczakin, Reni, mama78, krycha.stara, beates, Berenika, Natka_79, gretka, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Poszlam pierwsza w ogien
Mam zielone swiatlo na ovitrelle.
Transfer w czwartek. Jestem szczesliwa
ale fajnie!!!BISCA, malgos741, Jastra, Aasiula, efcia, sandra80, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Cześć
Trzeci dzien w lozku , choroba wygrywa
Biszkopt calm sercem Ci kibicuje wieszefcia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jastra wrote:Czy ktoś coś wie o Magdali? Co się stało że już parę dni się nie odzywa?
Dziekuje za pamiec. ☺
Tak, bylam na krotkim urlopie.
Pozatym chujnia z grzybnia, bo nowy cykl.
I zimno.
Weekend trzeba zaplanowac.
Czesc paniom.moremi, Aasiula, efcia, pierwiastka, Mimbla, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jezu Bisca no cieszę się niezmiernie
Musi się udać
Asia kuruj się, za niecały tydzień masz wizytę, ja mam 26.02
U mnie w cyklu sodomia i gomoria to mało powiedziane. Dziś 19 dc i mam plamienia, czyli jak podejrzewałam owulacja była około 5-6 dc, jeśli była oczywiście. A może to plamienie to po wczorajszych sexach, eh nie wiem, w każdym razie odstawiam castagnus, bo mi jakieś cuda wyczynia. Idę w sobotę zrobić tsh i ft3 i ft4 i prolaktynę bo 24 mam wizytę u endokrynologa. Dziewczyny te wyniki tarczycowe to nie muszą chyba być w określonym dniu cyklu robione?efcia, pierwiastka, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Sandra, ale owu 5/6 dc to niedobrze. Za wczesnie. Slabe jajko moze byc.
Ale pewnie to wiesz.
Normalnie kiedy masz?
zawsze mam od 12 bez stymulacji a po stymulacji około 14-15, może ten cykl był całkiem bezowulacyjny, o jajko się nie martwię, bo już krwawię więc nie liczę na ciążę -
Magdala wrote:Nie musza.
Przed prolaktyna unikaj ekscytacji. Nie seksij sie, nie masuj sutkow i odpocznij przed badaniem
to mówisz, że nawet po sutach się posmerać nie można, żesz, no zawsze pod górkęefcia, moremi, paszczakin, Magdala, krycha.stara, Berenika, satori lubią tę wiadomość