35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bardzo rzadko liczę na szczęście ale już kilkakrotnie coś tam wygrałam, mój młody w grudniu namówił mnie na zdrapki świąteczne i wygrał ponad 200 zł, wiec dla mojej rodziny przewidziane są w puli mniejsze wygrane
. Nawet w esce ze 3 lata temu bony na zakupy też mi się udało osiągnąć ....dodatkowy bonus zawsze człowieka ucieszy
W numerku efcia nie będziemy z Tobą konkurowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 16:03
Bozia3, ivf-ivf, efcia, caffe, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Ja bardzo rzadko liczę na szczęście ale już kilkakrotnie coś tam wygrałam, mój młody w grudniu namówił mnie na zdrapki świąteczne i wygrał ponad 200 zł, wiec dla mojej rodziny przewidziane są w puli mniejsze wygrane
. Nawet w esce ze 3 lata temu bony na zakupy też mi się udało osiągnąć ....dodatkowy bonus zawsze człowieka ucieszy
W numerku efcia nie będziemy z Tobą konkurować
wiedzialam .....
no bo to sie tak nazywalo , chyba ze cos namieszałam
a juz wiem "twój szczesliwy numerek"*aga* lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:wiedzialam .....
no bo to sie tak nazywalo , chyba ze cos namieszałam
a juz wiem "twój szczesliwy numerek"
Wszystkie czekamy na swój szczęśliwy numerekefcia, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dobrawa wrote:Jak poczytac co tu sie wyprawia,to jak ma sie nie bac ?
Tu się nic złego nie dzieje....bać się nie ma czego...grono ryczących czterdziestek lub prawie czterdziestek wymienia spostrzeżenia....za włosy się nie szarpiemy każdy na głowie jest już cennyBozia3, efcia, Dobrawa, krycha.stara lubią tę wiadomość
witam, to i ja dolacze.. w kwietniu 35 latek stuknie, corcia skonczyla 6 lat w grudniu. Staramy sie 2gi cykl. Niby cykle regularne..
na ostatniej wizycie (okolo lipca) gin stwierdzil torbiel endometrialna w bliznie po cc.. Wiecie moze, czy to moze utrudniac zajscie w ciaze?efcia, Dobrawa, krycha.stara lubią tę wiadomość