X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-) co słychać :-)

Simba lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Syn :-) Tez kce syna. No, corke tez wezme, ale jak moge sobie zyczyc i wolec, to zycze i wole syna.
    No chłopaki są fajowe...:) Ale ja już mam cały dom chłopów - w każdym przekroju wiekowym..nawet kot....jedynie ja i moja kotka Rózia..:) Więc dla równowagi chcę dziewuchę....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:13

krycha.stara, ivf-ivf, Simba, caffe, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Kasuj natychmiast, w przypadku inessy jest to wyjatkowo niefortunne okreslenie niestety...

A skąd ja mam to niby wiedzieć? Gabriel kojarzy mi się z aniołem, ot takie skojarzenie.

krycha.stara, Simba, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A skąd ja mam to niby wiedzieć? Gabriel kojarzy mi się z aniołem, ot takie skojarzenie.
    Spokojnie - to na pewno nie było w tym znaczeniu użyte...Inessa miała wcześniej siedem poronień, nazywała je swoimi aniołkami - ale tu jest to w innym kontekście - na pewno by zrozumiała....

krycha.stara, ivf-ivf, Simba, caffe, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    Ech....widzę ze dalej tu ciężki zaduch. Niech ta wiosna juz przychodzi to może nastroje bedą lepsze
    U mnie deszcz ze śniegiem :/ marze o słońcu
    Komu kawy???
    Wacia <3 trzymaj sie dziewczyno!
    Mnie sie wydawało ze odkąd mam Francesco to koszmar straty córy gdzieś sie we mnie zaszył i przestane o tym myślec. Niestety myliłam sie. Od kilku dni męczą mnie wspomnienia, zamykam oczy i mam to wszystko znów przed sobą. Okropne uczucie :/
    Miłego dnia!
    Natku, zadne slowa Cie nie pociesza, ale ja obstawiam ze Twoja Anielica wiedziala, ze baby maja przesrane na tym lez padole, wiec wrocila jako facet <3

krycha.stara, BISCA, efcia, moremi, Natka_79, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Spokojnie - to na pewno nie było w tym znaczeniu użyte...Inessa miała wcześniej siedem poronień, nazywała je swoimi aniołkami - ale tu jest to w innym kontekście - na pewno by zrozumiała....

A to przykre bardzo, ale i dające nadzieję, że zawsze jest szansa :-) mi się Gabriel bardzo podoba :-)

Bozia3, Simba, caffe, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A to przykre bardzo, ale i dające nadzieję, że zawsze jest szansa :-) mi się Gabriel bardzo podoba :-)
    ja niestety mam złe skojarzenia, bo jedynego, którego znałam - to był zbok, który w parku machał fujarą z krzaków - taki wiesz, co odchyla płaszcz i straszy i cieszy się, kiedy się ucieka...My z koleżankami nie uciekłyśmy, a zaczęłysmy z nim gadać...No i tym sposobem poznałam Gabriela...:) hehe

Simba, *aga*, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja niestety mam złe skojarzenia, bo jedynego, którego znałam - to był zbok, który w parku machał fujarą z krzaków - taki wiesz, co odchyla płaszcz i straszy i cieszy się, kiedy się ucieka...My z koleżankami nie uciekłyśmy, a zaczęłysmy z nim gadać...No i tym sposobem poznałam Gabriela...:) hehe

Ekshibicjonista znaczy :-P, przez te skojarzenia to mi mojego Antoniego na forum pomówili ;-)

Bozia3, Simba, *aga*, caffe, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już od razu ekshibicjonista....po prostu był nie pewny czy ma dużego, średniego czy mini i nikt mu nie chciał powiedzieć , bo od razu wszystkie uciekają jakby diabła zobaczyły ;-)

Dzień dobry....nie wiem jakim cudem ale dobry ;-)

krycha.stara, Bozia3, efcia, ivf-ivf, caffe, Sabina, Berenika, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny dzien :)

krycha.stara, malgos741, ivf-ivf, efcia, kapturnica, moremi, Sabina, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Już od razu ekshibicjonista....po prostu był nie pewny czy ma dużego, średniego czy mini i nikt mu nie chciał powiedzieć , bo od razu wszystkie uciekają jakby diabła zobaczyły ;-)

Dzień dobry....nie wiem jakim cudem ale dobry ;-)
    Próbowałyśmy z niego wyciągnąć - o co mu chodzi??? Ale on jakoś enigmatycznie odpowiadał....że tak się jakoś porobiło z nim, że to przez kobietę - no jakieś głupoty opowiadał...a my byłyśmy młode i głupie, cieszyłyśmy się, że taki okaz udało się nam poznać...hehe bez ucieczki..:) Boshh co to były za czasy - miałam może z 14 lat...gdyby moja matka wiedziała, z kim ja gadam...:)

*aga*, ivf-ivf, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opracowuję rekord bibliograficzny.....mam artykuł i trzech autorów: Li Y., Liu Y., Liu H. - ja pierdziu, jak oni się odróżniają? :)

ivf-ivf, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• *aga* Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechałam dzisiaj po kredki , chyba 7 komplet w tym roku....ale po drodze był reserved i okazało się że jestem nie gospodarna i kupiłam sobie parę rzeczy. Mijałam lotto i myślę puszczę za 2,5 los i o 14 wygrałam 520 zł. Tym sposobem wyszło że całkiem nieźle mi poszło, wyszłam na zakupach na zero :-)

Chyba częściej muszę sobie coś kupować ;-)

Simba, efcia, ivf-ivf, malgos741, krycha.stara, caffe, paszczakin, sandra80, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Pojechałam dzisiaj po kredki , chyba 7 komplet w tym roku....ale po drodze był reserved i okazało się że jestem nie gospodarna i kupiłam sobie parę rzeczy. Mijałam lotto i myślę puszczę za 2,5 los i o 14 wygrałam 520 zł. Tym sposobem wyszło że całkiem nieźle mi poszło, wyszłam na zakupach na zero :-)

no super!! ja też jestem mało gospodarna, na dodatek nigdy nic nie wygrywam...:)

*aga* lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Próbowałyśmy z niego wyciągnąć - o co mu chodzi??? Ale on jakoś enigmatycznie odpowiadał....że tak się jakoś porobiło z nim, że to przez kobietę - no jakieś głupoty opowiadał...a my byłyśmy młode i głupie, cieszyłyśmy się, że taki okaz udało się nam poznać...hehe bez ucieczki..:) Boshh co to były za czasy - miałam może z 14 lat...gdyby moja matka wiedziała, z kim ja gadam...:)

On chyba miał szczęście, ze takie entuzjstki swoich atrybutów poznał :-P dziś nie do pomyślenia, coś takiego.

*aga*, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje, fajna wygrana :-) ja nic nie wygrywam, bo nie gram.

Bozia3, *aga* lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też Gabriel się podoba..

ivf-ivf lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • efcia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:

wow 520 zeta :D
    moja jedyna w życiu wygrana to 2 świeczki zapachowe z konkursu Rafaello ( pachna kokosem)
    i 150zł w toto lotku "numerek"

ivf-ivf, Bozia3, *aga*, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    On chyba miał szczęście, ze takie entuzjstki swoich atrybutów poznał :-P dziś nie do pomyślenia, coś takiego.
    myśmy się nie zachwycały jego atrybutem, tylko zjawiskiem...o co mu chodzi i po co to robi...i dlatego takie byłyśmy dumne, że się nam udało takie dziwadło namierzyć i jeszcze z nim pogadać....:)

ivf-ivf lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to masz dziś fajny dzień ;)

efcia, ivf-ivf, *aga* lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 13368 13369 13370 13371 13372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ