35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Syn
Tez kce syna. No, corke tez wezme, ale jak moge sobie zyczyc i wolec, to zycze i wole syna.
Ale ja już mam cały dom chłopów - w każdym przekroju wiekowym..nawet kot....jedynie ja i moja kotka Rózia..
Więc dla równowagi chcę dziewuchę....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:13
krycha.stara, ivf-ivf, Simba, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A skąd ja mam to niby wiedzieć? Gabriel kojarzy mi się z aniołem, ot takie skojarzenie.
krycha.stara, ivf-ivf, Simba, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Ech....widzę ze dalej tu ciężki zaduch. Niech ta wiosna juz przychodzi to może nastroje bedą lepsze
U mnie deszcz ze śniegiemmarze o słońcu
Komu kawy???
Waciatrzymaj sie dziewczyno!
Mnie sie wydawało ze odkąd mam Francesco to koszmar straty córy gdzieś sie we mnie zaszył i przestane o tym myślec. Niestety myliłam sie. Od kilku dni męczą mnie wspomnienia, zamykam oczy i mam to wszystko znów przed sobą. Okropne uczucie
Miłego dnia!krycha.stara, BISCA, efcia, moremi, Natka_79, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Spokojnie - to na pewno nie było w tym znaczeniu użyte...Inessa miała wcześniej siedem poronień, nazywała je swoimi aniołkami - ale tu jest to w innym kontekście - na pewno by zrozumiała....
A to przykre bardzo, ale i dające nadzieję, że zawsze jest szansami się Gabriel bardzo podoba
Bozia3, Simba, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A to przykre bardzo, ale i dające nadzieję, że zawsze jest szansa
mi się Gabriel bardzo podoba
hehe
Simba, *aga*, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja niestety mam złe skojarzenia, bo jedynego, którego znałam - to był zbok, który w parku machał fujarą z krzaków - taki wiesz, co odchyla płaszcz i straszy i cieszy się, kiedy się ucieka...My z koleżankami nie uciekłyśmy, a zaczęłysmy z nim gadać...No i tym sposobem poznałam Gabriela...
hehe
Ekshibicjonista znaczy, przez te skojarzenia to mi mojego Antoniego na forum pomówili
Bozia3, Simba, *aga*, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Już od razu ekshibicjonista....po prostu był nie pewny czy ma dużego, średniego czy mini i nikt mu nie chciał powiedzieć , bo od razu wszystkie uciekają jakby diabła zobaczyły
Dzień dobry....nie wiem jakim cudem ale dobrykrycha.stara, Bozia3, efcia, ivf-ivf, caffe, Sabina, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Już od razu ekshibicjonista....po prostu był nie pewny czy ma dużego, średniego czy mini i nikt mu nie chciał powiedzieć , bo od razu wszystkie uciekają jakby diabła zobaczyły
Dzień dobry....nie wiem jakim cudem ale dobryBoshh co to były za czasy - miałam może z 14 lat...gdyby moja matka wiedziała, z kim ja gadam...
*aga*, ivf-ivf, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Pojechałam dzisiaj po kredki , chyba 7 komplet w tym roku....ale po drodze był reserved i okazało się że jestem nie gospodarna i kupiłam sobie parę rzeczy. Mijałam lotto i myślę puszczę za 2,5 los i o 14 wygrałam 520 zł. Tym sposobem wyszło że całkiem nieźle mi poszło, wyszłam na zakupach na zero
Chyba częściej muszę sobie coś kupowaćSimba, efcia, ivf-ivf, malgos741, krycha.stara, caffe, paszczakin, sandra80, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Pojechałam dzisiaj po kredki , chyba 7 komplet w tym roku....ale po drodze był reserved i okazało się że jestem nie gospodarna i kupiłam sobie parę rzeczy. Mijałam lotto i myślę puszczę za 2,5 los i o 14 wygrałam 520 zł. Tym sposobem wyszło że całkiem nieźle mi poszło, wyszłam na zakupach na zero
Chyba częściej muszę sobie coś kupować*aga* lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Próbowałyśmy z niego wyciągnąć - o co mu chodzi??? Ale on jakoś enigmatycznie odpowiadał....że tak się jakoś porobiło z nim, że to przez kobietę - no jakieś głupoty opowiadał...a my byłyśmy młode i głupie, cieszyłyśmy się, że taki okaz udało się nam poznać...hehe bez ucieczki..
Boshh co to były za czasy - miałam może z 14 lat...gdyby moja matka wiedziała, z kim ja gadam...
On chyba miał szczęście, ze takie entuzjstki swoich atrybutów poznałdziś nie do pomyślenia, coś takiego.
*aga*, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Pojechałam dzisiaj po kredki , chyba 7 komplet w tym roku....ale po drodze był reserved i okazało się że jestem nie gospodarna i kupiłam sobie parę rzeczy. Mijałam lotto i myślę puszczę za 2,5 los i o 14 wygrałam 520 zł. Tym sposobem wyszło że całkiem nieźle mi poszło, wyszłam na zakupach na zero
Chyba częściej muszę sobie coś kupować
wow 520 zeta
moja jedyna w życiu wygrana to 2 świeczki zapachowe z konkursu Rafaello ( pachna kokosem)
i 150zł w toto lotku "numerek"ivf-ivf, Bozia3, *aga*, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:On chyba miał szczęście, ze takie entuzjstki swoich atrybutów poznał
dziś nie do pomyślenia, coś takiego.
ivf-ivf lubi tę wiadomość