35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bozia, ja tylko żartowalam
cos taka spieta?
Dzień dobry, komu kawy?Mimbla, Mega, BISCA, moremi, Simba, Berenika, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ech....widzę ze dalej tu ciężki zaduch. Niech ta wiosna juz przychodzi to może nastroje bedą lepsze
U mnie deszcz ze śniegiemmarze o słońcu
Komu kawy???
Waciatrzymaj sie dziewczyno!
Mnie sie wydawało ze odkąd mam Francesco to koszmar straty córy gdzieś sie we mnie zaszył i przestane o tym myślec. Niestety myliłam sie. Od kilku dni męczą mnie wspomnienia, zamykam oczy i mam to wszystko znów przed sobą. Okropne uczucie
Miłego dnia! -
paszczakin wrote:jaka zima, chcesz zobaczyc moj trawnik?
i z bliska
a tak na serio- to w szklarenkach takich mini w domu je sieje i one w domu zostana do maja..
Trawnik rzeczywiscie wiosenny.
Gdzie jes Pierwiastka ? Ona ma suwak wiosenny. Bedzie wiadomo ile dni zimy nam zostalopaszczakin, moremi, efcia, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jaka zima, chcesz zobaczyc moj trawnik?
i z bliska
a tak na serio- to w szklarenkach takich mini w domu je sieje i one w domu zostana do maja..
aż się oko cieszypaszczakin, BISCA, Mega, efcia, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Zalezy, jaka trasa. Raz chodzilismy z chopem caly dzien, czyli z 12 godzin, a innym razem dobieglam w 3 minuty. Wiec srednia bedzie (12X60+3):2
chyba ze po pijakukrycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny