35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:No i co w związku z tym? Każdy sobie może mówić na swoje dziecko, jak chce...o jakiej agitacji mówisz? Coś Cię chyba poniosło...
I jeszcze raz: ja piszę właśnie że Paszcza może sobie mówić jak chce na swoje dziecko. Piszę, że niepotrzebnie się jej akurat czepiłaś nawiązując do fasolek.paszczakin, moremi, Mimbla, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kometa wyluzuj
Bozia się widocznie musi czepic od czasu do czasu, mnie to tam nie robi..
moremi, Aasiula, Mega, BISCA, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bry.
Za wszystkie potrzebujace zaciskam kciuki
Wacia za takie teksty to kopa w dupsko dostaniesz! Będzie dobrze
Wstaje....BISCA, satori, Simba, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ty się tak nie unoś, bo ci jaka żyłka pęknie. Agitacja w kontekście wszechobecnego używania fasolek i groszków. Paszcza tego nie robi. Fasolki są wszędzie.
I jeszcze raz: ja piszę właśnie że Paszcza może sobie mówić jak chce na swoje dziecko. Piszę, że niepotrzebnie się jej akurat czepiłaś nawiązując do fasolek.
I nie zauważyłam napięcia żadnych żyłek u siebie, więc może nie dokonuj projekcji proszę.....caffe, Simba, ivf-ivf, Natka_79, beates lubią tę wiadomość
-
Ps. Jaka afera? Kometa wyraziła swoje zdanie, a ktoś to ciągnie niepotrzebnie. Na dodatek jakieś to złośliwe i tyle trzykropków
Ps2. Sześć trzykropkówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 07:37
Aasiula, Simba, malgos741, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Zachowywać się dziś proszę, bo dziś ŚWIĘTO!
Dzień dobry!myślisz, że będzie świętem państwowym?
Aasiula, Mega, Simba, malgos741, BISCA, efcia, Mimbla, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczęta
Młody ma ferie i wczoraj wieczorem zaczął smarkać. No k****
Ostatnio to jakieś fatum. Pewnie dlatego że wkoło też na nadmiar zdrowych narzekać nie można. Niech wreszcie będzie albo porządna zima albo wiosna.
Wracam do moich papierów
MiłegoSimba, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ps. Jaka afera? Kometa wyraziła swoje zdanie, a ktoś to ciągnie niepotrzebnie. Na dodatek jakieś to złośliwe i tyle trzykropków
Ps2. Sześć trzykropkówcaffe, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Dzień dobry dziewczęta
Młody ma ferie i wczoraj wieczorem zaczął smarkać. No k****
Ostatnio to jakieś fatum. Pewnie dlatego że wkoło też na nadmiar zdrowych narzekać nie można. Niech wreszcie będzie albo porządna zima albo wiosna.
Wracam do moich papierów
MiłegoSimba lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Morka...prosiłaś, żebym Ci nie robiła uwag i ja się tego trzymam, więc proszę niech to też działa w drugą stronę. A jak się do mnie jednak zwracasz, to może po nicku...a nie "ktoś"
cos taka spieta?
Aasiula, Simba, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dziewczyny ja mam dość takiej atmosfery na forum.
Jeśli tak to ma wyglądać, to ja dziękuję.
Cieszę się, ze Was poznałam, ale obecna atmosfera jest dla mnie do zniesienia.
ivf-ivf, Simba, macduska, malgos741, Aasiula, BISCA, efcia, Mimbla, beates, krycha.stara, Jastra, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Wracając do kwestii starań. Jakieś 2 tygodnie temu albo i lepiej odebrałam swoje wyniki badań, schwalam do torebki i zapomniałam
Miałam iść do gina w tym tygodniu, ale z racji dobrowolnych nadgodzin w pracy nie dam rady. Niedługo pewnie będzie @ więc zawijam do niego po. Ale nurtuje mnie pytanie czy z takimi wynikami mam sobie dać spokój czy jeszcze powalczyć. Czy jest na sali lekarz?
TSH 1.13 ulU/mL
FT3 5.36 (2.3-6.3) pmol/l
FT4 17.8 (10.3-24.4)
FSH 10.1 lU/l
PROLAKTYNA 137 (40-530) mlU/LSimba, ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość