35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzbry ponownie
Paszczu oficjalnie dziękuję Ci za magnes
Handmade
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e18070e463a1.jpgmalgos741, BISCA, Aasiula, iwcia77, Mimbla, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Simba, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wacia - a co z młodszym synem - coś się wyklarowało bardziej?
Czekamy na rezonans. To w przyszły piątek, za tydzień.
Pisałam, że ma apetyt, duzo energii, ogólnie jest dobrze natomiast to czekanie na wyrok mnie dobija.Sabina, Simba, beates lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czekamy na rezonans. To w przyszły piątek, za tydzień.
Pisałam, że ma apetyt, duzo energii, ogólnie jest dobrze natomiast to czekanie na wyrok mnie dobija.caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Dzbry ponownie
Paszczu oficjalnie dziękuję Ci za magnes
Handmade
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e18070e463a1.jpg
O, to ! To !
Ja tez, ja tez !!!!
Bardzo mila niespodziankaAasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czekamy na rezonans. To w przyszły piątek, za tydzień.
Pisałam, że ma apetyt, duzo energii, ogólnie jest dobrze natomiast to czekanie na wyrok mnie dobija.macduska, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
To wszystko przez brak prasowania Wacia. Co to w ogóle za postanowienia żeby nie prasowac, bez prasowania robią się zagniotki i macica się w dziunie zamienia nie wiedzialas? In vitra nie chcesz? Ja dziś stwierdziłam, że za bardzo chce dziecko żeby tu się jeszcze latami starac. Jutro dzwonię do kliniki. Raz kozie śmierć
caffe, Bozia3, mysza1975, ivf-ivf, Aasiula, Mimbla, Jastra, malgos741, iwcia77, Sabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Simba, paszczakin, Iwone, satori, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:To wszystko przez brak prasowania Wacia. Co to w ogóle za postanowienia żeby nie prasowac, bez prasowania robią się zagniotki i macica się w dziunie zamienia nie wiedzialas? In vitra nie chcesz? Ja dziś stwierdziłam, że za bardzo chce dziecko żeby tu się jeszcze latami starac. Jutro dzwonię do kliniki. Raz kozie śmierć
Nie mam na razie kasy na in vitro. To po pierwsze.
Nie wiem na pewno czy bysmy chcieli in vitro to po drugie.
I po trzecie to nie jestem pewna czy ktoś by z moja macicą porwał się na in vitro.
A od prasowania łeb mnie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:41
ivf-ivf, Sabina, moremi, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:To wszystko przez brak prasowania Wacia. Co to w ogóle za postanowienia żeby nie prasowac, bez prasowania robią się zagniotki i macica się w dziunie zamienia nie wiedzialas? In vitra nie chcesz? Ja dziś stwierdziłam, że za bardzo chce dziecko żeby tu się jeszcze latami starac. Jutro dzwonię do kliniki. Raz kozie śmierć
Sabina, BISCA, Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie mam na razie kasy na in vitro. To po pierwsze.
Nie wiem na pewno czy bysmy chcieli in vitro to po drugie.
I po trzecie to nie jestem pewna czy ktoś by z moja macicą porwał się na in vitro.
Drugie to dlaczego nie? Ja to traktuje jako lekarstwo.
Trzecie, dowiesz się na wizycieJastra, Sabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Pierwsze uzbierasz, w Białymstoku najtaniej jakby co.
Drugie to dlaczego nie? Ja to traktuje jako lekarstwo.
Trzecie, dowiesz się na wizycie
Na razie to się boję żeby się nie okazało, ze chciałam troje a zostanę z jednym.Aasiula, ivf-ivf, Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na razie to się boję żeby się nie okazało, ze chciałam troje a zostanę z jednym.
Nawet tak nie MYSL !!!
Nie wolno ci WaciaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 21:50
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny