35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Na razie to się boję żeby się nie okazało, ze chciałam troje a zostanę z jednym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:00
caffe, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Na razie to się boję żeby się nie okazało, ze chciałam troje a zostanę z jednym.
BISCA, malgos741, Mega, anna maria, ComeToMeBaby, Simba, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Kot mi sie do lozka wladowal jak bylam w lazience. Teraz udaje ze spi, bo wie, ze jak spi to jest slodki i ciezko go wtedy wywalic.
No ale jak trzeba to trzeba. Nie stosuje z kotem metody RB czy jak to tam byloivf-ivf, Bozia3, malgos741, anna maria, Reni, kapturnica, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Simba, Iwone, satori, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Piwo pije na te wszystkie smutki .
BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Piwo pije na te wszystkie smutki .
A ja endometrium czerwonym podbudowuję. I chciałam, zauważyć, że też kciuków potrzebuję w weekend, bo sie będę prokreacyjnie seksić i trochę szczęścia żeby wszystko zagrało też potrzebuję.BISCA, ComeToMeBaby, Simba, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kiedyś była dyskusja o tym, że może niech każdy nazywa jak chce swoje dzieci - jeden fasolka, inny człowiek, trzeci kartofel - co komu do tego? Dlaczego zabraniać fasolkowania, a forować inne określenia? Dlatego dzisiaj zażartowałam..czy naprawdę trzeba wszystko tłumaczyć łopatologicznie - bo jakaś grupa - jak obserwuje - analizuje każde słowo i doszukuje się podtekstów???
Simba, moremi, paszczakin, Mimbla, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzbry ponownie
Paszczu oficjalnie dziękuję Ci za magnes
Handmade
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e18070e463a1.jpgBISCA, Simba, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Cóż, ośmielę się zauważyć, że pytanie o wyższość kartofla nad fasolką było tendencyjne. Otóż Paszcza Kartoflem nazywa swoje dziecko. I tylko swoje. Używa sformułowania, że małe dziecko przypomina jej kartofla, ale nie chodzi po forum, ani po mieście, z transparentami agitującymi posiadanie w brzuchu kartofli w ciąży. Mało tego - nie agituje też fasolek. Określenie Kartofel dotyczy tylko i wyłącznie jej dziecka i uważam, że może sobie na nie mówić jak chce. A fasolki to określenie ogólno-jakieś tam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 23:00
Simba, moremi lubią tę wiadomość