35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Magiczne wlasciwosci kawy:
1. Dodaje enrgii
2. Otwiera oczy
3. Oczyszcza nerki i jelita
4. Zasyca
Zakochalam sie w kawieSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Dobra ksiezniczki. Oczyszczam atmosfere kurwidolka. Leje po kazdej rowno, nawet pochowane w kartonach nie maja szans. Od tej pory macie sie kochac i byc kochane oraz klepac piec po piec o pupie Maryni, jak to dawniej bywalo. Zrozumiano?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e54219e2201.jpg
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Maslo klarowane robie sama. Wiec wiem, ze jest na pewno zdrowe. Po kokosy do sklepu by trzeba bylo isc. Rano to ja nieczasowa jestem z reguly, wiec taki eksperyment to tylko lykendowo.
kupuje olej kokosowy w bioladen dla Tomka, jest czynny do 8smej
u ciebie nie ma takich sklepow? poza tym jest pyszny do herbaty z gozdzikiemkrycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:E no, pewnie sa binladeny, tylko tam drogo. Jak bede na wiekszych zakupach, to sie rozejrze, jak nie , jak tak
jest masakrycznie duzy wybór, od warzyw, pzrez sery, wedliny,pieczywo, miesa , ryby po przyprawy oliwy i wina, nawet słodycze i makarony mają bio, kasze też...no i kosmetyki jak dr Hauschka
gdybym miała wiecej forsy to siedze tam codzienniekrycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:bioladen, binladen, zwal, jak zwal
Wiem nawet, gdzie taki jest u mnie w poblizu i wiem, ze za marchewke wolali tam 5 razy tyle, co w Aldi. Na szmalu nie spimy, stukamy na invitro. Ale po niektore produkty, niedostepne w innych sklepach, na pewno warto sie tam wybrac.
krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie ponownie
Z pracy niestety
Jestem po sporcie i jem obiad. Parowki drobiowe z pieczarkami i marchewka z groszkiem.
Ze specjalna dedykacja dla Pani KrysiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:58
krycha.stara, *Hera, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Was zostawic na parę godzin, to od razu wszystkie na wagarach
ja usprawiedliwiona, po tych ostatnich szkoleniach mam zaległości, wiec z pracy nijak zagladac
teraz korzystam z przerwy na papierosa, a ze nie pale to zaglądam
P.S
u nas snieg sypie, pogięło goja chce wiosne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:05
moremi, BISCA, Simba, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czyli fasolka juz jest kartoflem? Bo nie uwazalam wczoraj na botanice i nie wiem, jak to tam szlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:05
krycha.stara, ivf-ivf, caffe, satori lubią tę wiadomość