35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sabi_11 wrote:witam, to i ja dolacze.. w kwietniu 35 latek stuknie, corcia skonczyla 6 lat w grudniu. Staramy sie 2gi cykl. Niby cykle regularne..
na ostatniej wizycie (okolo lipca) gin stwierdzil torbiel endometrialna w bliznie po cc.. Wiecie moze, czy to moze utrudniac zajscie w ciaze? -
nick nieaktualny
-
Biszka, punkcja w piątek. Pęcherze ponoć bardzo ładne, są dwa bardzo duże, reszta też zdaniem gina pięknie dojrzała.
Dziś wbijam Ovitrelle, jutro sama dla siebie popołudniu zbadam Estradiol... łykam antybiotyk, a w piątek rano anestezjolog i wyjmowanie jajek.
Mąż chce nocować w hotelu, żeby sie nie zrywać na tą punkcję skoro świt. No i chyba przyznaję mu rację...
Z Kato do Krakowa jedzie się okropnie, choć to tylko 70 km w jedną stronę - ale dziś znowu był korek na autostradzie. Można zwariować..
Za tą wątpliwą przyjemność stania w korku, zwalniania do 30 km/h (bo ciągle jakieś roboty drogowe) na tym odcinku A4 płaci się 20 zł w jedną stronę.moremi, Herra, beates, Mega, BISCA, *aga*, Reni, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, satori, Jastra, malgos741, macduska, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
odespałam wczorajszą pobudkę w środku nocy, odrobiłam zajęcia, ugłaskałam ślubnego bo się uskarżał że zaniedbany, przeżyłam zamknięcie centrum miasta na kilka godzin a teraz wreszcie chwila spokoju, kubek herbaty i książka i ignoruję te dźwięki zza okna a raczej zagłuszam muzyką, bo coś mnie siem wydaje że pada deszcz i zimno jest
moremi, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, satori, Jastra, macduska lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witam wieczornie. .A ja do kina się wybrałam...
Mimbla super wiadomośćefcia, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczyny, miłego czwartku, jutro piątek!
Jastra ja też zostałam ciocią nawet podwójną, ale to nie pierwszy raz
Wacia mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.
Dobrawa, jeśli nie masz nic wspólnego z flakonikiem to witajJastra, satori, efcia, macduska, Mimbla, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Satori, czyż to nie wspaniale czuć się naprawdę w ciąży?
Dziewczyny powodzenia dzisiaj
Mimbla - pięknie wyhodowałaś
No i miłego przedpiątku
satori, Mega, malgos741, BISCA, anna maria, efcia, moremi, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Satori, czyż to nie wspaniale czuć się naprawdę w ciąży?
No świr jak nic
Nie radzę sobie z czekaniem na 29 II więc sobie postanowiłam wstawić suwaczek, może to czas przyspieszy
Jastra, kapturnica, Mega, malgos741, BISCA, Aasiula, efcia, macduska, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, krycha.stara, beates, Berenika lubią tę wiadomość
-
Satori, fajny suwak
Biszkopt, Reni kciukam i keglam za dzisiaj
i tak sobie myślę że jeszcze Komety endo ładne i Mibli jajka uhodowane to bedzie się działo a na 8 marce zamiast bukietu kwiatków będziemy miały las II
i od razu dzień lepiej się zapowiada
dzień bry
ide kawe zrobićmalgos741, BISCA, Jastra, Aasiula, efcia, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Reni, krycha.stara, beates, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witam się z rana
gdzie te słońce ja się pytam...
Ten tydzień to na szpilkach z dziewczynami... i do tego aż trzy..BISCA, Jastra, Aasiula, anna maria, efcia, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017