35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie schabowe.Simba wrote:Mozna troche podkrecic fabule, bo juz ziewam

Wozek Adasia wali piwem, bo pekly puszki Tyskiego w samolocie. Kot lazi za nami i drze morde, bo steskniony. Nie chce mi sie rozpakowywac walizek. Co by tu jeszcze...
A, odchudzam sie.
Bozia3, moremi, macduska, ivf-ivf, BISCA, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Zle?? jest dramatycznie...
Przyslijcie nam z B. troche piwa...
Jesli tak samo jak w Szwecji to potwierdzam. To cos co sprzedaja nawet nie powinno nosić nazwy piwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 15:32
BISCA, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie schabowe.

Wozek Adasia wali piwem, bo pekly puszki Tyskiego w samolocie. Kot lazi za nami i drze morde, bo steskniony. Nie chce mi sie rozpakowywac walizek. Co by tu jeszcze...
A, odchudzam sie.
Dziobak Tyskie to najpodlejszy gatunek piwa
dobrze, że wybuchło
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja ostatnio najbardziej preferuję złotego żubra...dla mnie rewelka..no ale na razie nie pije - bo to zło...hehe

Ja ostatnio piłam regionalne,z małego browaru przy knajpie. Nie mogę się doczekać kiedy znowu tam pójdę.
ivf-ivf, Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Zastanów się kapta czy chciałaś napisać właśnie to co napisałaś?kapturnica wrote:Taaa jak towarzystwa wzajemnej adoracji nie ma, to na watku puchy i nie ma sie kto czego czepiac.Co za szkoooodaaaaa.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 16:55
Bozia3, krycha.stara, Dziobak, ivf-ivf, Herra, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ja piwo lubię, ale tylko w wakacje i z dużą ilością soku
a tak wino
zaraz zaczynam weekend, bo na jutro wzięłam urlop. Będę kwitnąć w poczekalni w szpitalu. Może w końcu się dowiem kiedy punkcja!
krycha.stara, malgos741, moremi, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ja przez cały rok..ivf-ivf wrote:Ja lubię piwo, zimne zwłaszcza latem

ale inne alkohole tez lubię - męczą mnie jedynie słodkie nalewki, jakieś kawowe likiery...a jak juz pomieszam takie wynalazki - to na drugi dzień przysięgam sobie z pełną wiarą, że nigdy więcej...
ivf-ivf, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja przez cały rok..
ale inne alkohole tez lubię - męczą mnie jedynie słodkie nalewki, jakieś kawowe likiery...a jak juz pomieszam takie wynalazki - to na drugi dzień przysięgam sobie z pełną wiarą, że nigdy więcej...
Jak ja Cię rozumiem, jak ja Cię rozumiem.
Bozia3, BISCA, satori lubią tę wiadomość