35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Mozna troche podkrecic fabule, bo juz ziewam
Wozek Adasia wali piwem, bo pekly puszki Tyskiego w samolocie. Kot lazi za nami i drze morde, bo steskniony. Nie chce mi sie rozpakowywac walizek. Co by tu jeszcze...
A, odchudzam sie.Bozia3, moremi, macduska, ivf-ivf, BISCA, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Zle?? jest dramatycznie...
Przyslijcie nam z B. troche piwa...
Jesli tak samo jak w Szwecji to potwierdzam. To cos co sprzedaja nawet nie powinno nosić nazwy piwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 15:32
BISCA, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie schabowe.
Wozek Adasia wali piwem, bo pekly puszki Tyskiego w samolocie. Kot lazi za nami i drze morde, bo steskniony. Nie chce mi sie rozpakowywac walizek. Co by tu jeszcze...
A, odchudzam sie.
Dziobak Tyskie to najpodlejszy gatunek piwadobrze, że wybuchło
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja ostatnio najbardziej preferuję złotego żubra...dla mnie rewelka..no ale na razie nie pije - bo to zło...hehe
Ja ostatnio piłam regionalne,z małego browaru przy knajpie. Nie mogę się doczekać kiedy znowu tam pójdę.ivf-ivf, Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Taaa jak towarzystwa wzajemnej adoracji nie ma, to na watku puchy i nie ma sie kto czego czepiac.Co za szkoooodaaaaa.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 16:55
Bozia3, krycha.stara, Dziobak, ivf-ivf, Herra, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ja piwo lubię, ale tylko w wakacje i z dużą ilością soku
a tak wino
zaraz zaczynam weekend, bo na jutro wzięłam urlop. Będę kwitnąć w poczekalni w szpitalu. Może w końcu się dowiem kiedy punkcja!krycha.stara, malgos741, moremi, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ja lubię piwo, zimne zwłaszcza latem
ale inne alkohole tez lubię - męczą mnie jedynie słodkie nalewki, jakieś kawowe likiery...a jak juz pomieszam takie wynalazki - to na drugi dzień przysięgam sobie z pełną wiarą, że nigdy więcej...
ivf-ivf, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja przez cały rok..
ale inne alkohole tez lubię - męczą mnie jedynie słodkie nalewki, jakieś kawowe likiery...a jak juz pomieszam takie wynalazki - to na drugi dzień przysięgam sobie z pełną wiarą, że nigdy więcej...
Jak ja Cię rozumiem, jak ja Cię rozumiem.Bozia3, BISCA, satori lubią tę wiadomość