35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrawa wrote:Dusia,widzialam ze kryzys staraniowy przechodzilas,ale juz nowo macice widze,to mam nadzieje na stare tory powrocilas
A tak w ogole to jestem od was uzalezniona dziewczyny
Macica wróciła bo nie lubię tych dziuń. Co do moich starań to medyczne działania zawieszone na ten cykl.
Czekam na to co przyniesie rezonans mojego dziecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:16
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Chce syna. I bedzie to Adam. Rzeklam. Kropka.
U nas bedzie dziewczynka. Nie ma opcji na chlopaka. A jak bedzie chlopak, to dostanie Adam na imie. Nie bedzie oryginalniemalgos741, Dziobak, satori, krycha.stara, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:U nas bedzie dziewczynka. Nie ma opcji na chlopaka. A jak bedzie chlopak, to dostanie Adam na imie. Nie bedzie oryginalnie
Herra, Dobrawa, BISCA, *aga* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrawa wrote:Dusia,z chorobami autoimmunologicznymi tez da sie zyc :*
-
caffe wrote:tra la la la
powitasz Heńka
Zresztą kiedyś wróżka mi wywróżyła, że będę mieć chłopca, a potem długo nic i chłopca i dziewczynkę - ja się tego trzymam....
Właśnie - czy wierzycie wróżkom?Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o nie nie nie ...nie ma takiej opcji....ja mam takie wewnętrzne przekonanie - że albo dziewczynka, albo nic....
Zresztą kiedyś wróżka mi wywróżyła, że będę mieć chłopca, a potem długo nic i chłopca i dziewczynkę - ja się tego trzymam....
Właśnie - czy wierzycie wróżkom?
A w swoje przekonania wierzeBISCA lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu