35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry, piątunio!!! I to jest najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia
bo jak przetrwam, to mam cały tydzień wolnego
Miłego dnia
Reni, Mimbla, Kometa - kciuki zaciskamsatori, Reni, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Reniek trzymam kciuki, Bisca a może to była Twoja córka?
Dobrego piątku dziołchy
Magda cieszę się że wróciłaśReni, Dziobak, Dobrawa, moremi, *aga*, anna maria, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
piatunio.. ee jeszcze u mnie sobota..
Czekamy Reni..
Kometa i Mimbla.. zaciskamy kciuki...aa i jeszcze BiscaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 09:09
Reni, moremi, anna maria, BISCA, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBry bardzo.
Dzień pod znakiem globusa czyli o rany jak mnie łeb napier..la!
A ja dzisiaj do pracy muszę. Buuuu...
Miłego dnia wiedźmy.
Reni, Mimbla, Bisca, Kometa<3<3
Dziobak, Reni, malgos741, moremi, *aga*, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry,
Snilo mi sie ze Dziobak miala ( druga) corke
Ale nie wiem czy jestem wrozka
Chlop patrzyl na Adasia Dorbiowego, jak go trzymam na rekach i od razu zestaw pytan, kiedy Helenka. Sie uwzieli normalnie...
U nas lezy snieg, ma byc sztorm wieczorem i w nocy.
Chlop wzial wlasnie Adasia i moge pospac, ale przyszla @ i brzuch mnie napiernicza, to chyba posiedze na ovu
Kciukam za potrzebujace! Niech sie wszystko dzis uda!!malgos741, moremi, *aga*, anna maria, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A ladna chociaz i zdrowa ta corke mialam?
Chlop patrzyl na Adasia Dorbiowego, jak go trzymam na rekach i od razu zestaw pytan, kiedy Helenka. Sie uwzieli normalnie...
U nas lezy snieg, ma byc sztorm wieczorem i w nocy.
Chlop wzial wlasnie Adasia i moge pospac, ale przyszla @ i brzuch mnie napiernicza, to chyba posiedze na ovu
Kciukam za potrzebujace! Niech sie wszystko dzis uda!!
Dziobak no właśnie a kiedy Helenka ?moremi, *aga*, BISCA, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień deszczowy
Ja to chyba na jakimś zadupiu mieszkam i słońce przestało tu zupełnie zaglądać...czy ono nie widzi że trzeba mnie doświetlić
Dzisiaj mam dzień biegania po urzędach więc motto na dzisiaj :
Mam wysoki cholesterol więc proszę mi dvpy masłem nie smarować
Miłego wszystkim, niech te jajca rosną i pisklaki w końcu będąanna maria, Dobrawa, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Beates, Ty zaraz bedziesz mieć studniówkę
Reni, trzymam kciuki i za Ciebie i za piesa.
Mimbla już pewnie po. Trzymałam za nią kciuki przez senanna maria, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, beates, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!