35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:No właśnie ginke mówiła, że i 200 może być
Ale ovitrelle drogo 89
Ovitrelle też dobra cena - chodzą w okolicach 100. Ja w klinice dostałam za 80.Reni lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mamy dwie. Biorę jedno.
No każom betę robić 10dpt blastek. To nie wiem kiedy to przypadnie, nie patrzyłam w kalendarz. Jeszcze o tym nie myślę.
nie kcesz twixów? -
ComeToMeBaby wrote:Najniższa cena jaką widziałam to 200. Bez jakichś groszy. Ale i 240 i 250.
Ovitrelle też dobra cena - chodzą w okolicach 100. Ja w klinice dostałam za 80.
Kometa, a w czym ten drogi żel jest lepszy od luteiny? Bo w niektórych klinikach jest mocno promowany. Od razu przyznam, nie wiem ile luteina kosztuje -
ivf-ivf wrote:Kometa, a w czym ten drogi żel jest lepszy od luteiny? Bo w niektórych klinikach jest mocno promowany. Od razu przyznam, nie wiem ile luteina kosztuje
P.s.1 aplikacja Dziennie = 3 x luteina 200. Przynajmniej tak lekarz każe się ratować gdyby nie można było szybko dostać crinone.
P.s2 i to jest cena za 15aplikatorów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:02
ivf-ivf, moremi, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mamy dwie. Biorę jedno.
No każom betę robić 10dpt blastek. To nie wiem kiedy to przypadnie, nie patrzyłam w kalendarz. Jeszcze o tym nie myślę.
Pomoge Ci
w sobote 27/02 bedzie 7 dpt = 12 dpo = 14 dpovitrelle
Jak cos bedzie na rzeczy, to test pokaze i nie bedzie sladu po ovitrelle.
moremi, Magdala, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja się wreszcie mogę przywitać
Dziewczyny, jaaacie, jak się cieszę że tyle się dzieje.
Bardzo trzymam za Was kciuki &&&&&
Jak Wy to w ogóle psychicznie znosicie? Pewnie adrenalina tak wysoka, że jesteście jak w transie. Ja sama jestem tymi Waszymi obecnymi/przyszłymi transferami podekscytowana, a co dopiero Wy musicie czuć
Będzie, bedzie się działo...lalalalalalakrycha.stara, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:We wchlanialności, przuswajalności, brakiem podrażnień, brakiem przesuszu śluzówki i komfortem użytkowania - nie wycieka jak lutka. To żel. Specjalny do celów wspomaganego rozrodu.
P.s.1 aplikacja Dziennie = 3 x luteina 200. Przynajmniej tak lekarz każe się ratować gdyby nie można było szybko dostać crinone.
P.s2 i to jest cena za 15aplikatorów.
No, dziękiComeToMeBaby lubi tę wiadomość