35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Pomoge Ci
w sobote 27/02 bedzie 7 dpt = 12 dpo = 14 dpovitrelle
Jak cos bedzie na rzeczy, to test pokaze i nie bedzie sladu po ovitrelle.
przypomnij mi to później, okiej?
p.s. ja nie używam ovitrelle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:27
BISCA lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:I ja się wreszcie mogę przywitać
Dziewczyny, jaaacie, jak się cieszę że tyle się dzieje.
Bardzo trzymam za Was kciuki &&&&&
Jak Wy to w ogóle psychicznie znosicie? Pewnie adrenalina tak wysoka, że jesteście jak w transie. Ja sama jestem tymi Waszymi obecnymi/przyszłymi transferami podekscytowana, a co dopiero Wy musicie czuć
Będzie, bedzie się działo...lalalalalala
no- ale dziś w nocy wyjeżdżamy do Krakakrycha.stara, Jastra, ivf-ivf, moremi, malgos741, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Koncowka lutego obfituje w co sie dzieje.Fajnie dziewczyny.Niech sie kazdej uda zajsc i szczesliwie donosic ciazee,urodzic i cieszyc babelem kazdego dnia
listopad bedzie ciekawy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:33
ComeToMeBaby, moremi, BISCA, beates, malgos741, efcia, Mega, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
a mi się dłuży ten luty jakoś, czekam na wizytę 26.02 a tu jeszcze tyle czasu
sprzedają gdzieś cierpliwość? nic Wam nie wiadomo?krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, malgos741, efcia, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Koncowka lutego obfituje w co sie dzieje.Fajnie dziewczyny.Niech sie kazdej uda zajsc i szczesliwie donosic ciazee,urodzic i cieszyc babelem kazdego dnia
listopad bedzie ciekawy...
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:heh, chyba już mi się udzielił nastrój listopadowy. bleh i już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 12:50
krycha.stara, BISCA, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:żeby to jeszcze była jaka gwarancja. a nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 13:03
ComeToMeBaby, Natka_79, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny