35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:Mam pytanie do autorki tego skutecznego syropu na kaszel, który miała Sabina.
Co to było? Jakis przepis?
Mój młody znowu zasmarkany i zaczyna kaszleć
Jastra, a jak Ty sie czujesz?
Wszystko dobrze?efcia, Jastra lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jastra wrote:I ja się wreszcie mogę przywitać
Dziewczyny, jaaacie, jak się cieszę że tyle się dzieje.
Bardzo trzymam za Was kciuki &&&&&
Jak Wy to w ogóle psychicznie znosicie? Pewnie adrenalina tak wysoka, że jesteście jak w transie. Ja sama jestem tymi Waszymi obecnymi/przyszłymi transferami podekscytowana, a co dopiero Wy musicie czuć
Będzie, bedzie się działo...lalalalalala
Uwielbiam te Twoje lalalalal
I dzieki za wsparcie.
Podziwiam Cie za pogode ducha i niecierpliwie czekamy na Twoja ciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:07
macduska, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:to by przypadało na listopad? oooo jaki dramat.... bleh.
Jaki dramat, co Ty
Brzuszek zaczyna byc widac na wiosne. Sukieneczki ciazowe i te sprawy.
II trymestr w lato. Wakacje, urlopy i ostatni miesiac ciazy w pazdzierniku. Nie za goraco, nie za zimno
Idealnie !
To co, namowialm Cie ?krycha.stara, Magdala, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, beates, Natka_79, efcia, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jaki dramat, co Ty
II trymestr w lato. Wakacje, urlopy i ostatni miesiac ciazy w pazdzierniku. Nie za goraco, nie za zimno
Idealnie !
To co, namowialm Cie ?
mi brzuszek wylazł dobrze w lato, a A. urodzony w końcówce października, poczęty w lutymkrycha.stara, paszczakin, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:czej, czej, Bisca..
jaki brzuszek na wiosne? wiosna bedzie najpozniej za miesiac, jeszcze Wam do tego czasu nic nie wylezie
no i zapomnialas o wodach plodowych w kozakach
moje wody grzecznie na łóżko trysnęłykrycha.stara, paszczakin, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:czej, czej, Bisca..
no i zapomnialas o wodach plodowych w kozakach
w zimę to mogom nawet w tych kozakach zamarznąć zanim się do szpitala człek dowleczekrycha.stara lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jaki dramat, co Ty
Idealnie !
To co, namowialm Cie ?BISCA lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Brzuszek, sukieneczki, no i tam wczsniej moje fasoleczki.
Rygor na forum zelzal widze, bo sie nikt nie czepia slowek.
no i dobrze Krycha, mamy wolność słowa póki cokrycha.stara, Bozia3, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jaki dramat, co Ty
Idealnie !
To co, namowialm Cie ?
Za to lato będę mieć straszne. Ale jakoś się przetrwa
Ps. Witam. I bardzo się ciesze, ze nasze dziewczyny ruszyły z przytupemkrycha.stara, anna maria, BISCA, beates, moremi, malgos741, macduska, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny