35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:o własnie - no to taki układ mi odpowiada....
a w jakim wieku? kurcze nic nie pamiętam - czy mówiłaś czy nie?
Syn 13 lat, syn 6 lat (1kl),córka w maju skończy 5. Najstarszy w tym roku kończy SP.krycha.stara, Bozia3, Dobrawa, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Reni, ze masz przystojnego lekarza to juz wiemy. Mam nadzieje, ze weterynarz nie jest piekniejszy od tego :
http://www.metronews.fr/info/photos-apres-le-medecin-on-a-trouve-le-veterinaire-le-plus-sexy-du-web/mpaA!AB6yeY6Iu1p3o/
Reni, ComeToMeBaby, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Już pisałam, że sama się nad tym zastanawiam... mój mąż nie ma dzieci własnych. Boję się jakbym to ogarnęła.
niewiele może Cię zaskoczyć
Bozia3, Dobrawa, ivf-ivf, BISCA, caffe, efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Już pisałam, że sama się nad tym zastanawiam... mój mąż nie ma dzieci własnych. Boję się jakbym to ogarnęła.
To wielka frajda dla mnie była dać mu taki prezent...
Dobrawa, ivf-ivf, Dziobak, Herra, caffe, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ogarnąć to ogarniesz - bo jak dałaś radę z trójką, to i z czwartym też...a powiem CI, że warto - jeśli facet nie ma - a chce...Mój tez nie miał własnych - i jest teraz bardzo zadowolony...i ciśnie na kolejne...
To wielka frajda dla mnie była dać mu taki prezent...
No właśniezwłaszcza, że widzę jak fantastycznie zajmuje sie dziećmi.
BISCA, Bozia3, macduska, Dziobak, Herra, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Herra, hehe... Widziałam gościa w tv i tez tego nie rozumiem. Mam nadzieje ze żaden z moich dynow takich odpalow mieć nie będzie.
Uff, dzis mam urwanie pępka. Młodszy spać nie może i marudny. Starszy na szczęście ok.
No cóż, jako rodząca tylko w listopadzie powiem tak: po 1.11 to juz luzmam dwoje z tego miesiąca a kiedyś marzyłam o wiosennym dziecku
cóż, spacery zima średnie za to na wiosnę przejdziemy na spacerówkę i nadrobimy zimę
Herra, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego
Niczym się nie różni od ludzi udających elfy, rycerzy czy żołnierzy
jedni lubią pływać przebrani za syreny inni przebierają się za pokojówkiMega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor weekendowo
To co pijemy ?
Je standartowo czerwone wytrawne. Maz otworzyl "pyszna" butelke
Stesknilam sie za nim, bo go nie widzialam od poniedzialku. Mial 3 dni pod rzad zmane na 18H
Czyli, jak wstawalam do pracy, on spal, a jak on wracal , to ja spalam.
Dziwnie tak mieszkac pod jednym dachem i widziec sie tylko na spiacomoremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Herra wrote:a tak poł zartem pół serio , 4 majo zajść w lutym
może zrobimy zakłady ile zajdzie?
beznadziejny pomysł, co to wyścigi o złote kalesony?BISCA, Reni, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, satori, efcia lubią tę wiadomość