35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kosmita czymie kciuka. Jednego, bo drugi mi potrzebny do trzymania się w autobusie.
Powodzeniakapturnica, efcia, macduska, krycha.stara, Sabina, satori, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kometka kciuki
Mimbla,jak tam ?
A ja jeszcze z lozka,
Jest tu Kapta?
Ciekawa jestem jak tam Maksio,powiedz bawi sie juz swoimi stopami,siega po nie?
Nasz szkrab jest nimi zaiteresowany ale nie siega po nie dlonmi jeszcze,podobnie nie mielismy jeszcze zadnego przewrotu,aczkolwiek mlody ruchliwy a porusza sie lezac na plecach odpychajac nogami.
Z mowa tez zmiany,od jakiegos czasu nie slychac juz aguuu lecz przewaznie piszczenie aaaaaaa
Napisz co tam u Maksia nowego:-)efcia, krycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:Dzien dobry
Kometka kciuki
Mimbla,jak tam ?
A ja jeszcze z lozka,
Jest tu Kapta?
Ciekawa jestem jak tam Maksio,powiedz bawi sie juz swoimi stopami,siega po nie?
Nasz szkrab jest nimi zaiteresowany ale nie siega po nie dlonmi jeszcze,podobnie nie mielismy jeszcze zadnego przewrotu,aczkolwiek mlody ruchliwy a porusza sie lezac na plecach odpychajac nogami.
Z mowa tez zmiany,od jakiegos czasu nie slychac juz aguuu lecz przewaznie piszczenie aaaaaaa
Napisz co tam u Maksia nowego:-)jak tylko zmieniam pampersa albo wloze do wanienki to zaraz rece laduja w kroku i ciagnie glizde.Strasznie smiesznie to wyglda.Poza tym opanowal do perfekcji obroty na boki i od czasu do czasu przewraca sie na brzuch .Ale tylko w lewo.W prawo sie mu nie udaje.Poza tym jest okropnie leniwy bo jakm a za daleko zabawki to zamiast probowac je dostac wrzaskuny wtedy uskutecznia..Ale na brzuchu lubi lezec i podnosi sie coraz czesciej na przedramionach
efcia, Dobrawa, krycha.stara, satori, Jastra, anna maria, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:A i jakie dzwieki Maks z siebie wydaje?
Dobrawa, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Hej! To ladnie,ruchliwy szkrab,a z tymi obrotami to jakos stymulowalas,pokazywalas jak?no i od kiedy sie obraca?
No a z ta glizda,to nie za wczesnie no?kurcze juz sie tego boje
krycha.stara, Dobrawa, anna maria, satori, moremi lubią tę wiadomość