35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Seksić sie czy nie seksić? Oto jest pytanie.
Ovu wyznaczył mi owulację w 9 dc. Coś za wcześnie. Ale faktem jest, że śluz płodny juz był, a testy owlacyjne od 10 dc wychodzą negatywne, więc kto wie.
no na wykresie wygląda jakby owulacja była -
BISCA wrote:Daj spokoj Sandra, to tylko ta stara, nudna prowokacja. Z nutka zazdrosci ?
spoko ja na luzie do tego podchodzę, może zrobimy zakłady w którym miesiącu Hera nam zaciąży?malgos741, Reni, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Jastra, na kaszel to burak najlepszy, zetrzyj świeżego buraka na tarce zasyp cukrem albo miodem i masz pyszny syrop wykrztuśny
Buraka jeszcze nie probowalam. Dzieki Sandra, bedziemy probowac i testowac co najskuteczniejsze. Mam tez info ze dziala syrop z czarnego bzu.
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Jastra, a jak Ty sie czujesz?
Wszystko dobrze?
Tak, dzieki, wszystko ok. Za niedlugo zaczynamy antybiotyk, wiec poki co nawet jakiegos szczegolnego cisnienia nie mam. To chyba tez z powodu pracy, bo teraz do kwietnia bede jak trybik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 21:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 23:03 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 lutego 2016, 14:51
-
Bry. Niestety muszę do pracy dzisiaj
plus jest taki, że jadę z koleżanką samochodem, iść nie muszę lecieć na autobus.
Miłego babolemoremi, Sabina, malgos741, satori, Mimbla, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja..
U mnie też biało .. i do tego muszę odśnieżyć auto...
Kciuki za wszystkiesatori, efcia, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny