35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubie patrec na Twoj suwak Sabcia.
A mnie jakis nostalgiczny nastroj ogarnia.
Niepotrzebnie czytam te statystyki zdrowych ciazy po 40.
Ech.
W niedziele ide do mojego doktorka. Pogadac konkretnie o dzieciu.
krycha.stara, Herra, Sabina, BISCA, beates, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:czej, czej, Bisca..
jaki brzuszek na wiosne? wiosna bedzie najpozniej za miesiac, jeszcze Wam do tego czasu nic nie wylezie
no i zapomnialas o wodach plodowych w kozakachBISCA, moremi, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Sabcia super, że jesteś
afirmujesz córkę widzę
miłego łikenda dziewczyny
Mi to obojętne co się urodzi, serioważne żeby zdrowe było
krycha.stara, beates, sandra80, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:w 98' w listopadzie bylo -19 stopni
jak nic pogoda na klapki
baj de łej jak mieszkałam w jukeju to chodziłam w styczniu z gołymi nogami
własnie doczytałam na FB że Pawełka puszczają do domu!!krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:czej, czej, Bisca..
jaki brzuszek na wiosne? wiosna bedzie najpozniej za miesiac, jeszcze Wam do tego czasu nic nie wylezie
no i zapomnialas o wodach plodowych w kozakach
Nie w marcu ! Maj, czerwiec .. lekkie, zwiewne ciazowe kreacje mmmmm rozmarzylam sie.
I nie mam kozakowkrycha.stara, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A skad wlasciwie zainteresowanie Pawelkiem u Was,i to grupowe?
Co go wyroznia sposrod innych chorych dzieci i co mu jest?
To ze po operacji to widzialam.
Listopad do rodzenia nie jest zly,ja dwukrotnie w pazdzierniku rodzilam,najwiekszy plus to ze latem masz dojzalego niemowlaka i mozesz go wszedzie zabrac
Takze Kometa nie masz co krecic nosem ,wystarczy ze we wszystkich swietych nie urodzisz;) i sluchaj Biscy ona dobrze gadaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:34
krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualny
-
heloł
o matko mam 6 stron do nadrobienia, ale to dopiero wieczorem, bo zaraz pakuje sie do domu, nareszcie wekend
ja zaszłam w sierpniu, brzuch wyszedł dopiero na wiosne, rodziłam w maju - jak dla mnie idealnie
teraz jest mi wszystko jedno kiedy i co bym urodziłakapturnica, krycha.stara, moremi, BISCA, beates, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:heloł
o matko mam 6 stron do nadrobienia, ale to dopiero wieczorem, bo zaraz pakuje sie do domu, nareszcie wekend
ja zaszłam w sierpniu, brzuch wyszedł dopiero na wiosne, rodziłam w maju - jak dla mnie idealnie
teraz jest mi wszystko jedno kiedy i co bym urodziłakrycha.stara, efcia, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia z moich wyliczeń wynika, że Maćka urodzisz w listopadzie
Choc wolałabym te wakacje na Chorwacji jakos miło spędzić...to może bym tak zaskoczyła np. w czerwcu?
ivf-ivf, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość