35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubie patrec na Twoj suwak Sabcia.

A mnie jakis nostalgiczny nastroj ogarnia.
Niepotrzebnie czytam te statystyki zdrowych ciazy po 40.
Ech.
W niedziele ide do mojego doktorka. Pogadac konkretnie o dzieciu.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, beates, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
W listopadzie kozaki?????paszczakin wrote:czej, czej, Bisca..
jaki brzuszek na wiosne? wiosna bedzie najpozniej za miesiac, jeszcze Wam do tego czasu nic nie wylezie
no i zapomnialas o wodach plodowych w kozakach
BISCA, moremi, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo raczej z przekory, bo wszyscy mi chłopaka wmawiająsandra80 wrote:Sabcia super, że jesteś

afirmujesz córkę widzę
miłego łikenda dziewczyny

Mi to obojętne co się urodzi, serio
ważne żeby zdrowe było
nick nieaktualny, beates, sandra80, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo pogode sie nosi w sercupaszczakin wrote:w 98' w listopadzie bylo -19 stopni

jak nic pogoda na klapki
baj de łej jak mieszkałam w jukeju to chodziłam w styczniu z gołymi nogami
własnie doczytałam na FB że Pawełka puszczają do domu!!
nick nieaktualny, Dziobak lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:czej, czej, Bisca..
jaki brzuszek na wiosne? wiosna bedzie najpozniej za miesiac, jeszcze Wam do tego czasu nic nie wylezie
no i zapomnialas o wodach plodowych w kozakach
Nie w marcu ! Maj, czerwiec .. lekkie, zwiewne ciazowe kreacje mmmmm rozmarzylam sie.
I nie mam kozakow
nick nieaktualny, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A skad wlasciwie zainteresowanie Pawelkiem u Was,i to grupowe?
Co go wyroznia sposrod innych chorych dzieci i co mu jest?
To ze po operacji to widzialam.
Listopad do rodzenia nie jest zly,ja dwukrotnie w pazdzierniku rodzilam,najwiekszy plus to ze latem masz dojzalego niemowlaka i mozesz go wszedzie zabrac
Takze Kometa nie masz co krecic nosem ,wystarczy ze we wszystkich swietych nie urodzisz;) i sluchaj Biscy ona dobrze gada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:34
nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu
-
nick nieaktualny
-
heloł

o matko mam 6 stron do nadrobienia, ale to dopiero wieczorem, bo zaraz pakuje sie do domu, nareszcie wekend
ja zaszłam w sierpniu, brzuch wyszedł dopiero na wiosne, rodziłam w maju - jak dla mnie idealnie
teraz jest mi wszystko jedno kiedy i co bym urodziła
kapturnica, nick nieaktualny, moremi, BISCA, beates, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
też maj mi się wydaje super na poród - dziecko się nasłoneczni, lato przed nim - super. Ja jednego rodziłam w lipcu - koszmarne upały - męczarnia. Drugiego we wrześniu - juz lepiej, bo akurat była piękna jesień, ale za chwilkę były już krótkie dni i zima...efcia wrote:heloł

o matko mam 6 stron do nadrobienia, ale to dopiero wieczorem, bo zaraz pakuje sie do domu, nareszcie wekend
ja zaszłam w sierpniu, brzuch wyszedł dopiero na wiosne, rodziłam w maju - jak dla mnie idealnie
teraz jest mi wszystko jedno kiedy i co bym urodziła
nick nieaktualny, efcia, Iwone lubią tę wiadomość
-
Aaaa Lenkę-Sonię? No niech będzie listopad..Reni wrote:Bozia z moich wyliczeń wynika, że Maćka urodzisz w listopadzie
Choc wolałabym te wakacje na Chorwacji jakos miło spędzić...to może bym tak zaskoczyła np. w czerwcu?
ivf-ivf, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość