35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Kurde, to planu lekcji dzis nie bedzie? Rozleniwilam sie i nie pamietam dokladnie ktora co kiedy.. Wiem, ze Reni sie podglada, a co z reszta invitrowek?
Kometa jutro transfer?
Biszkopt, ovitrelle szczelone?
Mimbla, punkcja! tak?
jezu, nie ogarniam!
Ovitrelle szczelona, a jak !
Transfert w czwartek. Reni chyba tez
I zaczela sie moja hustawka. Od wczoraj jestem przekonana, ze sie uda tym razem.
paszczakin, ComeToMeBaby, krycha.stara, moremi, beates, Bozia3, efcia, malgos741, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A ladna chociaz i zdrowa ta corke mialam?
Chlop patrzyl na Adasia Dorbiowego, jak go trzymam na rekach i od razu zestaw pytan, kiedy Helenka. Sie uwzieli normalnie...
U nas lezy snieg, ma byc sztorm wieczorem i w nocy.
Chlop wzial wlasnie Adasia i moge pospac, ale przyszla @ i brzuch mnie napiernicza, to chyba posiedze na ovu
Kciukam za potrzebujace! Niech sie wszystko dzis uda!!
Corcia byla zdrowa i sliczna. Szatynka.
Przestan pieprzyc i bierz sie do roboty
Dawaj wykres, kwas foliowy, wiesiolka i co tam jeszcze.
Badz pewna, ze jak zajdziesz i zmienisz zdanie, to znajdziemy zbytDobrawa, moremi, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Kometa i Mimbla a wy kiedy?
Wypowiem sie za kolezanki.
Mimbla dzisiaj miala punkcje. Transfer w srode.
Kometa transfer jutre
Aha, nie obraz sie , ale ja sie boje Twojego awataru...paszczakin, Dobrawa, ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Reni, mozesz przekazac lekarzowi, zeby sie pospieszyl, bo ja tu czujnie czekam a sporo pracy mam , takze ten
Zreszta, ja wiem co lekarz powie : jajka OK, endo OK, dzisiaj ovitrelle, punkcja w poniedzialek i transfer w czwartek.
To czekam tylko na potwierdzniemoremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kurde, to planu lekcji dzis nie bedzie? Rozleniwilam sie i nie pamietam dokladnie ktora co kiedy.. Wiem, ze Reni sie podglada, a co z reszta invitrowek?
Kometa jutro transfer?
Biszkopt, ovitrelle szczelone?
Mimbla, punkcja! tak?
jezu, nie ogarniam!moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
UWAGA
Ovitrelle dzisiaj
Punkcja w niedzielę
Zamiast lutki mam żel crinone
15 szt 178 zł
raz dziennieDobrawa, macduska, ComeToMeBaby, sandra80, moremi, krycha.stara, kapturnica, BISCA, paszczakin, gretka, anna maria, Berenika, beates, Bozia3, efcia, malgos741, satori, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kometa, ile macie mrozonek, bo nie pamietam.
Bierzecie jeden ?
I najwazniejsze, kiedy masz zamiar testowac/betowac ?
No każom betę robić 10dpt blastek. To nie wiem kiedy to przypadnie, nie patrzyłam w kalendarz. Jeszcze o tym nie myślę.sandra80, krycha.stara, BISCA, efcia, malgos741, satori, Mimbla lubią tę wiadomość