Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 lutego 2016, 17:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobry ale slmutny.
    Stracilam wujka. Nie bylam z nim bardzo bliska i chorowal od dawna ale smutno mi bardzo.
    <3

BISCA lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) kiedy masz testować?
    Po 12 dniach beta. Nawet nie wiem kiedy to. Na początku marca jakoś :-P

moremi, BISCA, nick nieaktualny, efcia, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kometa
    i jak masz progesteron rozpisany?
    No, chyba tak samo jak dotąd. Czyli nie w przeliczniku za crinone. Ale teraz mam schowaną rozpiskę.

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu za akcja? Człowiek pójdzie po dziecia i go omija ;-)

Wypoczywam. Jest błogo. Sielsko i anielsko. Pytanie zagadka: kiedy zaczyna się budyń ciążowy? Odpowiedź: godzinę po wsadzeniu zarodka do macicy. No taka jestem zakręcona, że już nawet mąż się ze mnie śmieje. Jeden z przykładów: błądzę po parkingu galerii, jest! Z daleka widać filar z naszym numerem. Wystaje koniec samochodu. Kształt, kolor, wszystko się zgadza. Wołam: o, jest nasz parking, już widać nasze auto! Mąż na to: no tak, numer się zgadza, ale my nie przyjechaliśmy naszym samochodem!!! Omg, no rzeczywiście. Hehe nie zgadzał się ani filar, ani kolor ani kształt :-) Nie mogłam znaleźć apteki, bo była na zapleczu Rossmanna, nie mogłam znaleźć recepty bo miałam... w torebce... :-P mąż skręca, ja idę prosto... Potem mnie już prowadził pod rękę i śmiał się tylko ze mnie. Także ten - która mnie pobije? trzeba się uwinąć w pierwszej godzinie po transferze :-P

Mega, malgos741, moremi, nick nieaktualny, beates, Mimbla, nick nieaktualny, satori, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa super :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca <3

BISCA lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa a ja bym pogłębiła twój budyń ciążowy bo jeśli w kraku była ta apteka to na pewno nie był to rossmann a super pharm :-P

Fajnie że już w dwupaku jesteś :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 17:55

BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz Panie często tu bywające proszę mi dać receptę skąd macie czas na forum, bo wychodzi że ja jestem niezorganizowana totalnie :-)...za nim ja się odrobię ze wszystkim to jestem taka padnięta że nic tylko łóżko mi się marzy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:12

BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Po 12 dniach beta. Nawet nie wiem kiedy to. Na początku marca jakoś :-P

Nie wytrzymasz. To jest niemozliwe. My tez nie. Trzeba test zrobic w wczesniej :-P
    I trzymam KCIUKI, powtarzam: trzymam KCIUKI , zeby byly 2 krechy :-)
    Jestem pewna, ze jestes na tyle inteligentna, zeby zrozumiec co mam. A mysli ;-)
    A, i co mi tam, dorzucam serduszko <3

ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, beates, Mega, efcia, nick nieaktualny, malgos741, satori, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    A teraz Panie często tu bywające proszę mi dać receptę skąd macie czas na forum, bo wychodzi że ja jestem niezorganizowana totalnie :-)...za nim ja się odrobię ze wszystkim to jestem taka padnięta że nic tylko łóżko mi się marzy ;-)

Moje dziecko dzisiaj wygrało wszystkie zawody ....odśnieżałam chodnik...wołał mnie z okna oczywiście nie słyszałam...więc przychodzi....czapka na głowie, szalik, kurtka...krótkie spodenki i gołe stopy w japonkach :-)

Haha, dobre !

A czas na ovu ? Praca przy komputerze ;-)

*aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Kometa a ja bym pogłębiła twój budyń ciążowy bo jeśli w kraku była ta apteka to na pewno nie był to rossmann a super pharm :-P

Fajnie że już w dwupaku jesteś :-)
    No super pharm w Rossmannie. Jak na jakimś zapleczu :-P

*aga* lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nie wytrzymasz. To jest niemozliwe. My tez nie. Trzeba test zrobic w wczesniej :-P
    I trzymam KCIUKI, powtarzam: trzymam KCIUKI , zeby byly 2 krechy :-)
    Jestem pewna, ze jestes na tyle inteligentna, zeby zrozumiec co mam. A mysli ;-)
    A, i co mi tam, dorzucam serduszko <3
    Lofciam.
    Wytrzymam, spokojnie :-) chyba.

BISCA, malgos741, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam aspiryne w niskiej dawce (100), i chyba jednak bede brala.

Kometa, a Ty cos o sterydach mowials ? Co ci kazali brac. Mi tylko kwas i prg. Aspiryne na wlasna reke i tyle

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole, to zapomnialam Wam piwiedziec, ze w zwiazku z konfliktem serologicznym zbzdalam przeciwciala i wyszlo negatywne. Ostatnio poruszylsmy temat i dla spokoju poprosilam o skierowanie.
    Jest git

kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, *aga*, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia, nick nieaktualny, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra z cyklu moje dziecko.Chwale sie.Maks zrobil mi prezent i po kapieli ni z gruchy ni z pietruchy zaczal obracac sie w obie strony na brzucho. A ja sie martwilam ,ze cos z nim nie tak.Jak wyluzowalam sznurki w berecie po rozmowie z simba ,iwcia i innymi dziewczynami to mlody postanowil matke uszczesliwic. :-)
    Ps.Mam wymoderowany post widze.Zomo czy ktos sie bawil ????Aaaaaa ,nieeee to ja sie zglosilam,przeciez nie mam co robic i tak z nudow ;-)

BISCA, moremi, anna maria, nick nieaktualny, Mimbla, Mega, efcia, malgos741, nick nieaktualny, satori, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Maks !

kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No super pharm w Rossmannie. Jak na jakimś zapleczu :-P
    rossman to rossman w nim nie ma aptek, a super pharm to inna drogeria i przy niej apteka - "aga" chyba miała rację...:)

FZuMp1.png

‹‹ 13389 13390 13391 13392 13393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ