35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co tu za akcja? Człowiek pójdzie po dziecia i go omija
Wypoczywam. Jest błogo. Sielsko i anielsko. Pytanie zagadka: kiedy zaczyna się budyń ciążowy? Odpowiedź: godzinę po wsadzeniu zarodka do macicy. No taka jestem zakręcona, że już nawet mąż się ze mnie śmieje. Jeden z przykładów: błądzę po parkingu galerii, jest! Z daleka widać filar z naszym numerem. Wystaje koniec samochodu. Kształt, kolor, wszystko się zgadza. Wołam: o, jest nasz parking, już widać nasze auto! Mąż na to: no tak, numer się zgadza, ale my nie przyjechaliśmy naszym samochodem!!! Omg, no rzeczywiście. Hehe nie zgadzał się ani filar, ani kolor ani kształtNie mogłam znaleźć apteki, bo była na zapleczu Rossmanna, nie mogłam znaleźć recepty bo miałam... w torebce...
mąż skręca, ja idę prosto... Potem mnie już prowadził pod rękę i śmiał się tylko ze mnie. Także ten - która mnie pobije? trzeba się uwinąć w pierwszej godzinie po transferze
Mega, malgos741, moremi, Sabina, beates, Mimbla, krycha.stara, satori, Berenika lubią tę wiadomość
-
Kometa a ja bym pogłębiła twój budyń ciążowy bo jeśli w kraku była ta apteka to na pewno nie był to rossmann a super pharm
Fajnie że już w dwupaku jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 17:55
BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
A teraz Panie często tu bywające proszę mi dać receptę skąd macie czas na forum, bo wychodzi że ja jestem niezorganizowana totalnie
...za nim ja się odrobię ze wszystkim to jestem taka padnięta że nic tylko łóżko mi się marzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:12
BISCA, moremi, macduska, Sabina, efcia, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ComeToMeBaby wrote:Po 12 dniach beta. Nawet nie wiem kiedy to. Na początku marca jakoś
Nie wytrzymasz. To jest niemozliwe. My tez nie. Trzeba test zrobic w wczesniej
I trzymam KCIUKI, powtarzam: trzymam KCIUKI , zeby byly 2 krechy
Jestem pewna, ze jestes na tyle inteligentna, zeby zrozumiec co mam. A mysli
A, i co mi tam, dorzucam serduszkoComeToMeBaby, kapturnica, moremi, beates, Mega, efcia, Sabina, malgos741, satori, Berenika lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:A teraz Panie często tu bywające proszę mi dać receptę skąd macie czas na forum, bo wychodzi że ja jestem niezorganizowana totalnie
...za nim ja się odrobię ze wszystkim to jestem taka padnięta że nic tylko łóżko mi się marzy
Moje dziecko dzisiaj wygrało wszystkie zawody ....odśnieżałam chodnik...wołał mnie z okna oczywiście nie słyszałam...więc przychodzi....czapka na głowie, szalik, kurtka...krótkie spodenki i gołe stopy w japonkach
Haha, dobre !
A czas na ovu ? Praca przy komputerze*aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Kometa a ja bym pogłębiła twój budyń ciążowy bo jeśli w kraku była ta apteka to na pewno nie był to rossmann a super pharm
Fajnie że już w dwupaku jesteś*aga* lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie wytrzymasz. To jest niemozliwe. My tez nie. Trzeba test zrobic w wczesniej
I trzymam KCIUKI, powtarzam: trzymam KCIUKI , zeby byly 2 krechy
Jestem pewna, ze jestes na tyle inteligentna, zeby zrozumiec co mam. A mysli
A, i co mi tam, dorzucam serduszko
Wytrzymam, spokojniechyba.
BISCA, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
A tak wogole, to zapomnialam Wam piwiedziec, ze w zwiazku z konfliktem serologicznym zbzdalam przeciwciala i wyszlo negatywne. Ostatnio poruszylsmy temat i dla spokoju poprosilam o skierowanie.
Jest gitkapturnica, moremi, ComeToMeBaby, *aga*, macduska, Sabina, Mega, efcia, krycha.stara, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra z cyklu moje dziecko.Chwale sie.Maks zrobil mi prezent i po kapieli ni z gruchy ni z pietruchy zaczal obracac sie w obie strony na brzucho. A ja sie martwilam ,ze cos z nim nie tak.Jak wyluzowalam sznurki w berecie po rozmowie z simba ,iwcia i innymi dziewczynami to mlody postanowil matke uszczesliwic.
Ps.Mam wymoderowany post widze.Zomo czy ktos sie bawil ????Aaaaaa ,nieeee to ja sie zglosilam,przeciez nie mam co robic i tak z nudowBISCA, moremi, anna maria, Sabina, Mimbla, Mega, efcia, malgos741, krycha.stara, satori, Berenika lubią tę wiadomość