35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Kupilam aspiryne w niskiej dawce (100), i chyba jednak bede brala.
Kometa, a Ty cos o sterydach mowials ? Co ci kazali brac. Mi tylko kwas i prg. Aspiryne na wlasna reke i tyleBISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:rossman to rossman w nim nie ma aptek, a super pharm to inna drogeria i przy niej apteka - "aga" chyba miała rację...
*aga*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam że ciąża to jest fajna wymówka na wszystko, bo wtedy człowiek totalnie nic nie musi bo zawsze ma wytłumaczenie
Tej opcji się będę trzymać w przyszłości
Dziewczyny na zbadanie Fsh i Lh to może byc 4 lub 5 dzień cyklu? Bo jutro mam 3 a nie chce mi się w niedzielę robić poszukiwań.Sabina lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ComeToMeBaby wrote:No kurdę. Galeria Kazimierz. Z głównego korytarza patrzę na szyldy: rossmann i super pharm. Wchodzimy. Półki z kosmetykami, rzędy regałów - rossmann. Idziemy wgłąb Rossmanna, między regałami, na końcu ściana i wejście do superpharm. Tak jakby droga do superpharm prowadziła przez Rossmanna. Na początku jak weszliśmy i zobaczyłam że Rossmann to mówię do męża, że chyba wejście do apteki obok. A on mnie ciągnie wgłąb, a tam niespodzianka.
ok może tak być..
-
*aga* wrote:Powiem Wam że ciąża to jest fajna wymówka na wszystko, bo wtedy człowiek totalnie nic nie musi bo zawsze ma wytłumaczenie
Tej opcji się będę trzymać w przyszłości
*aga*, BISCA lubią tę wiadomość
-
hehe nie ma rossmanna w kazimierz tylko super pharm i natura , zajmowałam się ich kontrolą wiec na pewno .
Ale mi nie chodziło czy jest rzeczywiście tylko, że Kometa jest tak fajnie zakręcona a to taki ciekawy stan. Lubię pozytywnie zakręconych
Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny*aga* wrote:A teraz Panie często tu bywające proszę mi dać receptę skąd macie czas na forum, bo wychodzi że ja jestem niezorganizowana totalnie
...za nim ja się odrobię ze wszystkim to jestem taka padnięta że nic tylko łóżko mi się marzy
Moje dziecko dzisiaj wygrało wszystkie zawody ....odśnieżałam chodnik...wołał mnie z okna oczywiście nie słyszałam...więc przychodzi....czapka na głowie, szalik, kurtka...krótkie spodenki i gołe stopy w japonkach
A czas? Ovu w komórcei już jest czas
anna maria, *aga*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Nie wytrzymasz. To jest niemozliwe. My tez nie. Trzeba test zrobic w wczesniej
I trzymam KCIUKI, powtarzam: trzymam KCIUKI , zeby byly 2 krechy
Jestem pewna, ze jestes na tyle inteligentna, zeby zrozumiec co mam. A mysli
A, i co mi tam, dorzucam serduszko
i serduszek sruszek tysiac tez nie -
nick nieaktualny
-
Hera A Ci się nie znudziło tyle kont zakładać?
BISCA lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Herrka wrote:a nie znudzilo ci sie ciagle tych boysów grac?
jestes szalona nanana...kapturnica, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Herrka wrote:a nie znudzilo ci sie ciagle tych boysów grac?
jestes szalona nanana...malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny