35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień taki sobie....
Reni nie rezygnuj...daj sobie trochę czasu żeby ochłonąć, zdaję sobie sprawę że wydarzenia na bieżąco są dobijające ale nadzieja umiera ostatnia
Gdzie jest słońce- oddawać !
Wiatr mi złamał drzewo leży na podjeździe , skoro mogę slalom autem koło niego zrobić to trochę tam poleży
Zmykam na zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:16
Bozia3, BISCA, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
kapturnica wrote:Rossman ma promocje na zdjecia.Po 29groszy z kodem jak sie zamawia przez ineternet odbitki powyzej 100zdj. Wreszcie bede miala jakies papierowe zdj malego
jeszcze taniej
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja zamówiłam w bonito: "Nie przydeptuj małych skrzydeł" - podobno super - no zobaczymy, w necie się zachwycają tą książką
no książka w duchu RB, czekam na Twoją recenzjęBozia3 lubi tę wiadomość
-
*aga* wrote:
Gdzie jest słońce- oddawać !
Wiatr mi złamał drzewo leży na podjeździe , skoro mogę slalom autem koło niego zrobić to trochę tam poleży
Obcięłam wczoraj włosy i co spoglądam do lustra to jakaś obca baba mi się przygląda
Z drugiej strony taka obca dla męża...grr
Zmykam na zakupy
u mnie ale nie oddam
poka zdjęcie
BISCA lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o cholera.....a już zamówiłam...
normalnie to RB działa na mnie jak co najmniej Świadkowie Jehowi...
No nic...przeczytam, opowiem..
ale to nie jest poradnik RB, tylko niektóre zachowania rodziców widziane oczami dziecka, także spoko, jehowi nie som u drzwi Twoich;)Bozia3 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Mnie pieczenie relaksuje. Sprzatanie mnie wkoorwia natomiast
Dzien dobry
Ja jeszcze czasem przegladam rozne blogi ze zdjeciami hand made rzeczy dla dxieci,czy to zabawki czy ubranka to az mi sie chce tez sprobowac
Ale mam jednego wroga a jest nim slomiany zapal .Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualny
-
Dobrawa wrote:Bisca,Hera,Bozia widze ze mamy tak samo
Ja jeszcze czasem przegladam rozne blogi ze zdjeciami hand made rzeczy dla dxieci,czy to zabawki czy ubranka to az mi sie chce tez sprobowac
Ale mam jednego wroga a jest nim slomiany zapal .Także każdy ma swój sposób na relaks...
Zmora, ivf-ivf, Dobrawa, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aga,dawaj foto:-)
Hera,smacznego,ja juz robilam ta brukselke mniej wiecej twojego przepisu,pyszna
Ale co z tego jak tylkoja ja jadlam?
Tak czy inaczej z przyjemnoscia cala zjadlamBozia3, Zmora, ivf-ivf, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu