35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:uwaga komunikat
dzisiaj jestem sfrustrowaną, jadowitą suką, więc jak kogoś urażę, to wielce mnie to nie obchodzi
nie będę pisać jak się czuję i co się stało, bo jak ktoś chociaż odrobinę się wysilił, to wszystko jest dostępne na moim wykresie lub pamiętniku.
nastrój mam pod zdechłym penisem, więc nie chce mi się dalej drążyć tego tematu
wczoraj karton mi przesiąknął od łez, więc zanim znajdę nowy trochę to potrwa, a do tego czasu pozostają mi słodycze, mąka i butelka wina
jak coś to przeproszę w przyszłym tygodniu
i jeszcze mam wkurwa, bo lekarz kazał mi przyjechać porozmawiać, a w tym zjeba*nym szpitalu nikt nie odbiera!
ale ja nie mam do nich dostepu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:08
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Rossman ma promocje na zdjecia.Po 29groszy z kodem jak sie zamawia przez ineternet odbitki powyzej 100zdj. Wreszcie bede miala jakies papierowe zdj malego
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnysandra80 wrote:Reniek smutno mi bardzo z Twojego powodu, życie to nie mała a ogromna ściemniara
to jest po prostu głupie
IVF to kupa stresu, worek niepewności a rezultaty jakie sa kazdy widzi...trzeba do tego podchodzic z dużą dawką pokory -
Jastra wrote:Kometa co tam u Was? Jak się czujecie?
gdyby nie bolące cycki to byłoby rewelacyjnie. doszłam do poziomu bólu jak podczas stymulacji do ivf- konieczne jest noszenie sportowego stanika. poza tym lekko pobolewa mnie podbrzusze jak na @. Wszystko to wina progesteronu jak podejrzewam. Do tego przedwczoraj i wczoraj psikałam i dmuchałam nos- to z kolei tłumaczę działaniem encortonu. No i co- to tyle
Niestety, nie mogę dostarczyć więcej atrakcji na tę chwilę
sandra80, Jastra, Reni, beates, malgos741, Berenika, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a dziękuję
gdyby nie bolące cycki to byłoby rewelacyjnie. doszłam do poziomu bólu jak podczas stymulacji do ivf- konieczne jest noszenie sportowego stanika. poza tym lekko pobolewa mnie podbrzusze jak na @. Wszystko to wina progesteronu jak podejrzewam. Do tego przedwczoraj i wczoraj psikałam i dmuchałam nos- to z kolei tłumaczę działaniem encortonu. No i co- to tyle
Niestety, nie mogę dostarczyć więcej atrakcji na tę chwilę
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Zmora wrote:dlatego zawsze mnie dziwia przesadny optymizm i zapewnienia otoczenia ze sie uda ze bedzie lezec i pachniec a latem bedzie nosic takie a takie sukienki
to jest po prostu głupie
IVF to kupa stresu, worek niepewności a rezultaty jakie sa kazdy widzi...trzeba do tego podchodzic z dużą dawką pokory
chyba każdy w głębi duszy to wie, ale nadzieja umiera ostatniaMega, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Pisze bo chce pomóc kolezance z wątku CLO.
dziewczyny nie wiem skąd jestescie ale potrzebny dobry androlog z mazowieckiego i warminsko-mazurskiego.
Jesli któras-cos,to serdeczne dzięki
Niestety- ja akurat nie ten rejon. Ale trzymam kciuki.krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki Sandra, u mnie hustawka sie zaczela. Przekichane. I jeszcze w pracy musze siedziec
Poza tym zaczelam juz brac prg, a on u mnie okropnie wzbudza apetyt. Nie moge sie najesc ! Wlasnie wsuwam makaron pelnoziarnisty z pieczarkami, cukinia, pomidorami, smietana i koperkiem. Pysznie !Ja u siebie nie zauważyłam takich objawów. Prędzej spodziewałam się po encortonie, ale też chyba nie. No to gites.
Trzymam kciuki!BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zmora wrote:bolace cycki to chyba bardzo dobry objaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:49
krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:bardzo dobry objaw, że wchłanianie progesteronu jest prawidłowe. na razie nic więcej. ja miałam sztuczny cykl, co oznacza że mój organizm nie produkuje progesteronu- dostarczam mu więc sztucznego i wmawiam ciału że to mój własny.
-
a kto wiedział, że miałam średnie szanse??
wyniki bardzo dobre, monitoringi oh i ah, amh jak u 26 latki
moim zdaniem dali dupy ze wczesną punkcją i słabą stymulacją
za wcześnie, ale ja sobie z nimi porozmawiam co takiego się wydarzyło, ze padło zanim się podniosłoMimbla, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, beates, malgos741, macduska, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zmora wrote:no własnie , w głebi duszy ktos wie ze dana osoba ma średnie szanse ale bedzie podsycał ile sie da...po co? nigdy tego nie zrozumiem na tym forum
ja nie wiem jakie dana osoba ma szanse, nikt tego nie wie, po prostu jak się komuś dobrze życzy to się wierzy w sukces, ja tak mam, ale jak każdy wiem, że in vitro nie daje 100% szans nikomu, ale ludzie mimo to podchodzą, przy postawie że na bank się nie uda to po vuj próbować w ogóle?ComeToMeBaby, Simba, Mega, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zmora wrote:no własnie , w głebi duszy ktos wie ze dana osoba ma średnie szanse ale bedzie podsycał ile sie da...po co? nigdy tego nie zrozumiem na tym forum
A na jakiej podstawie jesteś w stanie szanse ocenić? Statystyk? To znaczy, że sama pozbylaś się złudzeń? To nikomu nie pomaga. Jak mam komuś skrzydła podcinać to wolę się nie odzywać, bo są tu inne dziewczyny czekające na ivf lub w trakcie.
moremi, Simba, Mega, macduska, BISCA, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a kto wiedział, że miałam średnie szanse??
wyniki bardzo dobre, monitoringi oh i ah, amh jak u 26 latki
moim zdaniem dali dupy ze wczesną punkcją i słabą stymulacją
za wcześnie, ale ja sobie z nimi porozmawiam co takiego się wydarzyło, ze padło zanim się podniosło
moim skromnym zdaniem szanse zawsze sa średnie ze wzgledu na nieprzewidywalność natury..do tego dochodzi wiek i kraj
srednie to i tak optymistycznie
Reniek, przykro mi, nie poddawaj sie mimo wszystkokrycha.stara lubi tę wiadomość