X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uwaga komunikat
    dzisiaj jestem sfrustrowaną, jadowitą suką, więc jak kogoś urażę, to wielce mnie to nie obchodzi

nie będę pisać jak się czuję i co się stało, bo jak ktoś chociaż odrobinę się wysilił, to wszystko jest dostępne na moim wykresie lub pamiętniku.
    nastrój mam pod zdechłym penisem, więc nie chce mi się dalej drążyć tego tematu
    wczoraj karton mi przesiąknął od łez, więc zanim znajdę nowy trochę to potrwa, a do tego czasu pozostają mi słodycze, mąka i butelka wina

jak coś to przeproszę w przyszłym tygodniu

i jeszcze mam wkurwa, bo lekarz kazał mi przyjechać porozmawiać, a w tym zjeba*nym szpitalu nikt nie odbiera!

ale ja nie mam do nich dostepu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oprócz brukselki bedzie kapusniaczek na żeberkach
    otwieram dziś sezon wiosenny , zakładam dres , ide biegać, nie ma zmiłuj sie do cholery jasnej bo mi dupa na starość zwiotczeje

krycha.stara lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniek smutno mi bardzo z Twojego powodu, życie to nie mała a ogromna ściemniara :(

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Reniek smutno mi bardzo z Twojego powodu, życie to nie mała a ogromna ściemniara :(

no niestety :-(

nadal nie odbierają w szpitalu! no szlag mnie trafi

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Rossman ma promocje na zdjecia.Po 29groszy z kodem jak sie zamawia przez ineternet odbitki powyzej 100zdj. Wreszcie bede miala jakies papierowe zdj malego :)
    Jakość beznadziejna. Drukowałam babciom i nie zamierzam więcej.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też raz drukowałam w Rossomaku i jakość była słaba :(

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    dlatego zawsze mnie dziwia przesadny optymizm i zapewnienia otoczenia ze sie uda ze bedzie lezec i pachniec a latem bedzie nosic takie a takie sukienki
    to jest po prostu głupie
    IVF to kupa stresu, worek niepewności a rezultaty jakie sa kazdy widzi...trzeba do tego podchodzic z dużą dawką pokory

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Kometa co tam u Was? Jak się czujecie? :)
    a dziękuję :) gdyby nie bolące cycki to byłoby rewelacyjnie. doszłam do poziomu bólu jak podczas stymulacji do ivf- konieczne jest noszenie sportowego stanika. poza tym lekko pobolewa mnie podbrzusze jak na @. Wszystko to wina progesteronu jak podejrzewam. Do tego przedwczoraj i wczoraj psikałam i dmuchałam nos- to z kolei tłumaczę działaniem encortonu. No i co- to tyle :) Niestety, nie mogę dostarczyć więcej atrakcji na tę chwilę ;)

sandra80, Jastra, Reni, beates, malgos741, Berenika, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a dziękuję :) gdyby nie bolące cycki to byłoby rewelacyjnie. doszłam do poziomu bólu jak podczas stymulacji do ivf- konieczne jest noszenie sportowego stanika. poza tym lekko pobolewa mnie podbrzusze jak na @. Wszystko to wina progesteronu jak podejrzewam. Do tego przedwczoraj i wczoraj psikałam i dmuchałam nos- to z kolei tłumaczę działaniem encortonu. No i co- to tyle :) Niestety, nie mogę dostarczyć więcej atrakcji na tę chwilę ;)
    bolace cycki to chyba bardzo dobry objaw

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Bisca, Mimbla, Kometa jak samopoczucie?
    o, dziękuję, właśnie zdążyłam napisać :)

BISCA lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    dlatego zawsze mnie dziwia przesadny optymizm i zapewnienia otoczenia ze sie uda ze bedzie lezec i pachniec a latem bedzie nosic takie a takie sukienki
    to jest po prostu głupie
    IVF to kupa stresu, worek niepewności a rezultaty jakie sa kazdy widzi...trzeba do tego podchodzic z dużą dawką pokory

chyba każdy w głębi duszy to wie, ale nadzieja umiera ostatnia

Mega, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Pisze bo chce pomóc kolezance z wątku CLO.
    dziewczyny nie wiem skąd jestescie ale potrzebny dobry androlog z mazowieckiego i warminsko-mazurskiego.
    Jesli któras-cos,to serdeczne dzięki
    Pomaganie - dobra rzecz. Chwali się.
    Niestety- ja akurat nie ten rejon. Ale trzymam kciuki.

krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzieki Sandra, u mnie hustawka sie zaczela. Przekichane. I jeszcze w pracy musze siedziec ;)
    Poza tym zaczelam juz brac prg, a on u mnie okropnie wzbudza apetyt. Nie moge sie najesc ! Wlasnie wsuwam makaron pelnoziarnisty z pieczarkami, cukinia, pomidorami, smietana i koperkiem. Pysznie !
    Pysznie :) Ja u siebie nie zauważyłam takich objawów. Prędzej spodziewałam się po encortonie, ale też chyba nie. No to gites.
    Trzymam kciuki! <3

BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    chyba każdy w głębi duszy to wie, ale nadzieja umiera ostatnia
    no własnie , w głebi duszy ktos wie ze dana osoba ma średnie szanse ale bedzie podsycał ile sie da...po co? nigdy tego nie zrozumiem na tym forum

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    bolace cycki to chyba bardzo dobry objaw
    bardzo dobry objaw, że wchłanianie progesteronu jest prawidłowe. na razie nic więcej. ja miałam sztuczny cykl, co oznacza że mój organizm nie produkuje progesteronu- dostarczam mu więc sztucznego i wmawiam ciału że to mój własny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:49

krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bardzo dobry objaw, że wchłanianie progesteronu jest prawidłowe. na razie nic więcej. ja miałam sztuczny cykl, co oznacza że mój organizm nie produkuje progesteronu- dostarczam mu więc sztucznego i wmawiam ciału że to mój własny.
    kiedy dzien prawdy?

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto wiedział, że miałam średnie szanse??

wyniki bardzo dobre, monitoringi oh i ah, amh jak u 26 latki
    moim zdaniem dali dupy ze wczesną punkcją i słabą stymulacją
    za wcześnie, ale ja sobie z nimi porozmawiam co takiego się wydarzyło, ze padło zanim się podniosło

Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, beates, malgos741, macduska, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    no własnie , w głebi duszy ktos wie ze dana osoba ma średnie szanse ale bedzie podsycał ile sie da...po co? nigdy tego nie zrozumiem na tym forum

ja nie wiem jakie dana osoba ma szanse, nikt tego nie wie, po prostu jak się komuś dobrze życzy to się wierzy w sukces, ja tak mam, ale jak każdy wiem, że in vitro nie daje 100% szans nikomu, ale ludzie mimo to podchodzą, przy postawie że na bank się nie uda to po vuj próbować w ogóle?

ComeToMeBaby, Simba, Mega, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:

A na jakiej podstawie jesteś w stanie szanse ocenić? Statystyk? To znaczy, że sama pozbylaś się złudzeń? To nikomu nie pomaga. Jak mam komuś skrzydła podcinać to wolę się nie odzywać, bo są tu inne dziewczyny czekające na ivf lub w trakcie.

moremi, Simba, Mega, macduska, BISCA, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a kto wiedział, że miałam średnie szanse??

wyniki bardzo dobre, monitoringi oh i ah, amh jak u 26 latki
    moim zdaniem dali dupy ze wczesną punkcją i słabą stymulacją
    za wcześnie, ale ja sobie z nimi porozmawiam co takiego się wydarzyło, ze padło zanim się podniosło

moim skromnym zdaniem szanse zawsze sa średnie ze wzgledu na nieprzewidywalność natury..do tego dochodzi wiek i kraj
    srednie to i tak optymistycznie
    Reniek, przykro mi, nie poddawaj sie mimo wszystko

‹‹ 13413 13414 13415 13416 13417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ