X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziś nie mam czasu nawet pierdnąć :-P

Reni przykro mi, chciałam Ci coś do pamiętnika wpisać, ale wszystko wydalo mi się w uj patetyczne....

Bozia3, macduska, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    kiedy dzien prawdy?
    jakoś na początku marca

Zmora lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A na jakiej podstawie jesteś w stanie szanse ocenić? Statystyk? To znaczy, że sama pozbylaś się złudzeń? To nikomu nie pomaga. Jak mam komuś skrzydła podcinać to wolę się nie odzywać, bo są tu inne dziewczyny czekające na ivf lub w trakcie.
    nie o to mi chodziło i dobzre o tym wiesz ale musisz wkleic swoje 5 groszy

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    ja nie wiem jakie dana osoba ma szanse, nikt tego nie wie, po prostu jak się komuś dobrze życzy to się wierzy w sukces, ja tak mam, ale jak każdy wiem, że in vitro nie daje 100% szans nikomu, ale ludzie mimo to podchodzą, przy postawie że na bank się nie uda to po vuj próbować w ogóle?
    zyczy sie zawsze dobrze ale to nie ma nic wspólnego z prognozowaniem
    lepiej sie nie nastawiac na sukces ...pozniej mniej boli

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    no własnie , w głebi duszy ktos wie ze dana osoba ma średnie szanse ale bedzie podsycał ile sie da...po co? nigdy tego nie zrozumiem na tym forum
    Dla mnie odpowiedz jest prosta
    Kreowanie,zaklinanie losu

BISCA lubi tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a kto wiedział, że miałam średnie szanse??

wyniki bardzo dobre, monitoringi oh i ah, amh jak u 26 latki
    moim zdaniem dali dupy ze wczesną punkcją i słabą stymulacją
    za wcześnie, ale ja sobie z nimi porozmawiam co takiego się wydarzyło, ze padło zanim się podniosło

też mi się jak się wczytuję w Twoje posty wydaje że to oni dali dupy, kuźwa powinni być jakoś rozliczani z tego może by się bardziej starali

kapturnica lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    zyczy sie zawsze dobrze ale to nie ma nic wspólnego z prognozowaniem
    lepiej sie nie nastawiac na sukces ...pozniej mniej boli

nie kojarzę żeby ktoś tu coś prognozował, tylko ty chciałaś tu jakieś zakłady bukmacherskie robić o ile dobrze pamiętam

Simba, moremi, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a kto wiedział, że miałam średnie szanse??

wyniki bardzo dobre, monitoringi oh i ah, amh jak u 26 latki
    moim zdaniem dali dupy ze wczesną punkcją i słabą stymulacją
    za wcześnie, ale ja sobie z nimi porozmawiam co takiego się wydarzyło, ze padło zanim się podniosło
    Reniek, a jesteś w stanie im udowodnić, że zrobili błąd? Bo może trzeba iść - niestety brzydkie słowo - w stronę "reklamacji" i dochodzić albo tego żeby powtórzyli w ramach dotychczasowej procedury, albo bezpłatnie rozpoczęli kolejną?

ivf-ivf, Bozia3, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    też mi się jak się wczytuję w Twoje posty wydaje że to oni dali dupy, kuźwa powinni być jakoś rozliczani z tego może by się bardziej starali

i wczoraj dzwonił gin, żebym przyszła, bo musimy porozmawiać o tym co się wydarzyło
    sama nie wiem co o tym myśleć
    przez telefon nie chciał nic powiedzieć
    i mam powiedzieć przy zapisie, ze z nim uzgodnione hmm czyli na cito
    a własnie miałam iść siku

kapturnica lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    nie kojarzę żeby ktoś tu coś prognozował, tylko ty chciałaś tu jakieś zakłady bukmacherskie robić o ile dobrze pamiętam
    ale chyba nikt tego powaznie nie potraktował? oprócz ciebie

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Reniek, a jesteś w stanie im udowodnić, że zrobili błąd? Bo może trzeba iść - niestety brzydkie słowo - w stronę "reklamacji" i dochodzić albo tego żeby powtórzyli w ramach dotychczasowej procedury, albo bezpłatnie rozpoczęli kolejną?

nie jestem, bo nie mam wiedzy medycznej
    powiedzą, że organizm nie zareagował i tyle

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i wczoraj dzwonił gin, żebym przyszła, bo musimy porozmawiać o tym co się wydarzyło
    sama nie wiem co o tym myśleć
    przez telefon nie chciał nic powiedzieć
    i mam powiedzieć przy zapisie, ze z nim uzgodnione hmm czyli na cito
    a własnie miałam iść siku
    jesli to ich wina to nalezy ci sie jeszcze jedna próba?

krycha.stara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    Dla mnie odpowiedz jest prosta
    Kreowanie,zaklinanie losu
    co znaczy zaklinanie losu? zaklinanie podwyższa realne szanse?

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    ale chyba nikt tego powaznie nie potraktował? oprócz ciebie

widać tylko ja tu taka poważna

krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • beates Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni przykro mi...

Reni, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    co znaczy zaklinanie losu? zaklinanie podwyższa realne szanse?
    Tak 8-)
    No wiesz zaklinanie,czaowanie,toz to czynnosci ktorymi sie wiedzmy zajmuja 8-)

Prawo przyciagania ,ot co,im wiecej pozytywnych mysli skupionych na celu tym wieksze szanse powodzenia.Takie pozytywne czarowanie,napewno nie zaszkodzi,a na pewno wesprze w waznych/trudnych chwilach:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:53

Wszyscy w domu :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    Tak 8-)
    aha
    a na jakiej zasadzie to działa?

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    aha
    a na jakiej zasadzie to działa?
    no np jak ja wykręcałam na ciasnym parkingu mówiłam sobie kurcze chyba się nie zmieszczę i przywalę w słupek, no i się nie zmieściłam

Zmora, moremi, BISCA, Mega, krycha.stara, kapturnica, Mimbla, malgos741, Berenika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny:)

w maju będę mieć 36 lat w sumie skończę:) od sierpnia staram się o dzidziusia, na zasadzie jak sie uda to będzie, ale w poprzednim cyklu się przyłożyłam, i poczytałam kiedy mogę mieć dni płodne przy cyklach 23dni i wyczytałam że od 6stego do 12go dnia cyklu, więc straliśmy sie 6go, 9go i 12go dnia cyklu, byłam pewna,ze musi się udać, niestety miesiączka si opóżniła 3 dni pierwszy raz w życiu sie opóźniła, więc byłam pewna że się udało ,pomimo,że nie miałam zadnych objawów, niestety tego 3 dnia opóźnienia przyszła @.Zetsresowało mnie to strasznie, że może być coś ze mną nie tak, 2 lata temu miałam zabieg skrócenia szyjki macicy ze wzgedu na poczatek nowotworu,ale powiedziano mi,że moge jeszcze miec dzieci, teraz już sama nie wiem, mam syna 12letniego i w sumie ostatni dzwonek na dziecko, w dodatku wymyśliłam sobie,ze fajnie by było urodzić zachaczając jeszcze o 36lat:), niestety chyba jednak tak nie będzie, a raczej na pewno. W poniedziałak mam termin do gina,zapytam co jest nie tak a w zeszłym miesiącu miałam cytologie i badanie hormonów i wszystko jest ok, ale nie wiem jakie hormony mi badał i nie widziałam tych wyników, pani w recepcji powiedziała,że w karcie lekarz napisał że jest dobrze. Przepraszam,że tak duzo napisałam i chaotycznie.Jesli zły wątek wybrałam to pokierujcie mnie gdzie mam sie przeniesć. Dziekuję.

krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiwiaczek wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny:)

w maju będę mieć 36 lat w sumie skończę:) od sierpnia staram się o dzidziusia, na zasadzie jak sie uda to będzie, ale w poprzednim cyklu się przyłożyłam, i poczytałam kiedy mogę mieć dni płodne przy cyklach 23dni i wyczytałam że od 6stego do 12go dnia cyklu, więc straliśmy sie 6go, 9go i 12go dnia cyklu, byłam pewna,ze musi się udać, niestety miesiączka si opóżniła 3 dni pierwszy raz w życiu sie opóźniła, więc byłam pewna że się udało ,pomimo,że nie miałam zadnych objawów, niestety tego 3 dnia opóźnienia przyszła @.Zetsresowało mnie to strasznie, że może być coś ze mną nie tak, 2 lata temu miałam zabieg skrócenia szyjki macicy ze wzgedu na poczatek nowotworu,ale powiedziano mi,że moge jeszcze miec dzieci, teraz już sama nie wiem, mam syna 12letniego i w sumie ostatni dzwonek na dziecko, w dodatku wymyśliłam sobie,ze fajnie by było urodzić zachaczając jeszcze o 36lat:), niestety chyba jednak tak nie będzie, a raczej na pewno. W poniedziałak mam termin do gina,zapytam co jest nie tak a w zeszłym miesiącu miałam cytologie i badanie hormonów i wszystko jest ok, ale nie wiem jakie hormony mi badał i nie widziałam tych wyników, pani w recepcji powiedziała,że w karcie lekarz napisał że jest dobrze. Przepraszam,że tak duzo napisałam i chaotycznie.Jesli zły wątek wybrałam to pokierujcie mnie gdzie mam sie przeniesć. Dziekuję.
    A czego oczekujesz od forum?

krycha.stara, ivf-ivf lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13414 13415 13416 13417 13418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ