35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Mam do sprzedania biustonosz Gaia Maddalena biały i czarny, rozmiar 80H, cena 45zł za jeden.
http://zebrasbox.pl/4411,biustonosz-gaia-075-maddalena,poz.html
Kupiłam przez internet choć to mój romiar trochę mały. Jeżeli któraś jest chętna to proszę o wiadomość na prive, bo jak coś to odsyłam.
Simba lubi tę wiadomość
-
Ogledziny kiwaczka :-)Chcialby tu zostac i nie chcialby tu zostac ,takie niezdecydowanie z przewaga na nie .Chce dziecko ale juz teraz ,bo po 40 to nie .Dlaczego nie ? na to chyba nie poznam odpowiedzi .Uwazam ze Kiwaczek musi zdezyc sie z rzeczywistoscia .
BISCA, Zmora, Mega, krycha.stara, paszczakin lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ogledziny kiwaczka :-)Chcialby tu zostac i nie chcialby tu zostac ,takie niezdecydowanie z przewaga na nie .Chce dziecko ale juz teraz ,bo po 40 to nie .Dlaczego nie ? na to chyba nie poznam odpowiedzi .Uwazam ze Kiwaczek musi zdezyc sie z rzeczywistoscia .
A ja myślę, że zaraz wpadnie, żeby się pochwalić, że się udałoanna maria, BISCA, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ogledziny kiwaczka :-)Chcialby tu zostac i nie chcialby tu zostac ,takie niezdecydowanie z przewaga na nie .Chce dziecko ale juz teraz ,bo po 40 to nie .Dlaczego nie ? na to chyba nie poznam odpowiedzi .Uwazam ze Kiwaczek musi zdezyc sie z rzeczywistoscia .[/QUOTE
Wpisałam sie tu, ponieważ temat był starajace sie 35+ opisałam swoja sytuację, i zostałam przywitana głupimi tekstami,dla was zabawnymi, więc zapytałam, czy mam sie gdzieś przeniesic gdzie będę bardziej pasować,bo o stanikach i kupach, to chyba inne forum... Nie chce w wieku 40 lat rodzic ani później i tyle. a mój nik był kiwiaczek literówka sie nie wkradła.Pozdrawiam zdderzonych z rzeczywistoscią. -
nick nieaktualnyCzekam i nie mogę się doczekać
Zaraz ma przyjść mojego M chrzestny prosić nas na swoje wesele
które będzie tydzień przed M komunią. Dwie imprezy mamy w tym roku. Trochę mi się śpieszy bo muszę jeszcze dziś podjechać do kuzynki... ale z nim tak zawsze, masakra
BISCA, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Ogledziny kiwaczka :-)Chcialby tu zostac i nie chcialby tu zostac ,takie niezdecydowanie z przewaga na nie .Chce dziecko ale juz teraz ,bo po 40 to nie .Dlaczego nie ? na to chyba nie poznam odpowiedzi .Uwazam ze Kiwaczek musi zdezyc sie z rzeczywistoscia .
BISCA, malgos741, Berenika, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zinnia wrote:Mi to już chyba odbiło do końca:) od kilku dni mam fazę na disco polo
szczególnie dwie piosenki i tak słucham w kółko ...
Ja tez mam fazy na poisenki ( tylko nie discopolo)
Czasami w samochodzie 4-5 razy pod rzad ta samaaktualnie Boskie Buenos Maanam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:40
kapturnica, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny