X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiwiaczek wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny:)

w maju będę mieć 36 lat w sumie skończę:) od sierpnia staram się o dzidziusia, na zasadzie jak sie uda to będzie, ale w poprzednim cyklu się przyłożyłam, i poczytałam kiedy mogę mieć dni płodne przy cyklach 23dni i wyczytałam że od 6stego do 12go dnia cyklu, więc straliśmy sie 6go, 9go i 12go dnia cyklu, byłam pewna,ze musi się udać, niestety miesiączka si opóżniła 3 dni pierwszy raz w życiu sie opóźniła, więc byłam pewna że się udało ,pomimo,że nie miałam zadnych objawów, niestety tego 3 dnia opóźnienia przyszła @.Zetsresowało mnie to strasznie, że może być coś ze mną nie tak, 2 lata temu miałam zabieg skrócenia szyjki macicy ze wzgedu na poczatek nowotworu,ale powiedziano mi,że moge jeszcze miec dzieci, teraz już sama nie wiem, mam syna 12letniego i w sumie ostatni dzwonek na dziecko, w dodatku wymyśliłam sobie,ze fajnie by było urodzić zachaczając jeszcze o 36lat:), niestety chyba jednak tak nie będzie, a raczej na pewno. W poniedziałak mam termin do gina,zapytam co jest nie tak a w zeszłym miesiącu miałam cytologie i badanie hormonów i wszystko jest ok, ale nie wiem jakie hormony mi badał i nie widziałam tych wyników, pani w recepcji powiedziała,że w karcie lekarz napisał że jest dobrze. Przepraszam,że tak duzo napisałam i chaotycznie.Jesli zły wątek wybrałam to pokierujcie mnie gdzie mam sie przeniesć. Dziekuję.
    a kupy niemowlece lubisz? czy ci śmierdzo?

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    aha
    a na jakiej zasadzie to działa?
    Opisalam w cytowanym poscie :-)

Zreszta nic o czym ty bys niewiedziala :-)

Wszyscy w domu :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmora wrote:
    a kupy niemowlece lubisz? czy ci śmierdzo?

Nie rozumiem twojego pytania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A czego oczekujesz od forum?
    Nie wiem chciałam się wpisać do starających się 35+ i opisałam swoja sytuację

krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiwiaczek wrote:
    Nie rozumiem twojego pytania?
    To takie tutejsze poczucie humoru.Dziewczyny sie nudza,
    wez to z przymrozeniem oka

krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka pocieszyłyscie mnie ta jakoscia. Najwyzej 35zeta pojdzie sie pasc na łake :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam humoru zwłaszcza dziś.Poradźcie w takim razie gdzie powinnam umieścic ten wątek?

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwaczek ,to jeszcze nie ostatni dzwonek,dziewczyny tu po 40 rodza

krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie chcę juz po 40ste najwyżej do:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiwiaczek wrote:
    Ale ja nie chcę juz po 40ste najwyżej do:)

Jeszcze masz cztery lata. Dużo czasu żeby powalczyć.

krycha.stara, BISCA, beates lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiwiaczek wrote:
    Nie wiem chciałam się wpisać do starających się 35+ i opisałam swoja sytuację
    Oczekujesz wsparcia. Chcesz być w ciąży. Jak prawie każda tutaj. I tego Ci życzę.

krycha.stara, macduska, Aasiula, BISCA, efcia, Mimbla, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jeszcze masz cztery lata. Dużo czasu żeby powalczyć.

Niby tak, alee jakoś sobie ubzdurałam,że chciałabym żeby dziecko urodziło sie jak bedę miec jeszcze 36 lat,no góra 37 to dla mnie przed 40stką jak sie nie uda to sobie daruje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Szanowna nowa kolezanko! To jest bardzo ogolny watek, gdzie kazda ma prawo pisac, co jej sie zywnie podoba. Niektore robia to mniej, inne bardziej przyjaznie. W kazdym razie, dla kazdej jest tu miejsce i nikt nikogo stad nie wyrzuca. Zdarzaja sie klotnie i ciche dni, ale to znamy z zycia, wiec jesli masz ochote, zostan z nami.
    Pozdrawiam!

Krystyna, w ciazy urojonej po raz 41 ;-)

Dziękuję, mogę zostać, ale może jest gdzieś wątek bardziej przyblizony do mijego, nie chce wam tu zasmiecać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Oczekujesz wsparcia. Chcesz być w ciąży. Jak prawie każda tutaj. I tego Ci życzę.

właśnie oczekuję:)

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwaczek przykro mi nic z tego nie będzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:55

krycha.stara, Zmora lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dodzwonilam się. Jutro przed pracą jadę osobiście.

krycha.stara, beates, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kiwaczek przykro mi nic z tego nie będzie

ok rozumiem, pozdrawiam,i życzę wam wszystkiego dobrego.

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty jaka kasa?

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiwiaczek wrote:
    ok rozumiem, pozdrawiam,i życzę wam wszystkiego dobrego.

Nie ma co się obrażać, ale nie ma bata,żebyś urodziła mając 36 skoro kończysz je w maju.

krycha.stara, BISCA, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nie ma co się obrażać, ale nie ma bata,żebyś urodziła mając 36 skoro kończysz je w maju.

mam jeszcze 35

‹‹ 13415 13416 13417 13418 13419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ