35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiwiaczek wrote:Witam wszystkie dziewczyny:)
w maju będę mieć 36 lat w sumie skończęod sierpnia staram się o dzidziusia, na zasadzie jak sie uda to będzie, ale w poprzednim cyklu się przyłożyłam, i poczytałam kiedy mogę mieć dni płodne przy cyklach 23dni i wyczytałam że od 6stego do 12go dnia cyklu, więc straliśmy sie 6go, 9go i 12go dnia cyklu, byłam pewna,ze musi się udać, niestety miesiączka si opóżniła 3 dni pierwszy raz w życiu sie opóźniła, więc byłam pewna że się udało ,pomimo,że nie miałam zadnych objawów, niestety tego 3 dnia opóźnienia przyszła @.Zetsresowało mnie to strasznie, że może być coś ze mną nie tak, 2 lata temu miałam zabieg skrócenia szyjki macicy ze wzgedu na poczatek nowotworu,ale powiedziano mi,że moge jeszcze miec dzieci, teraz już sama nie wiem, mam syna 12letniego i w sumie ostatni dzwonek na dziecko, w dodatku wymyśliłam sobie,ze fajnie by było urodzić zachaczając jeszcze o 36lat:), niestety chyba jednak tak nie będzie, a raczej na pewno. W poniedziałak mam termin do gina,zapytam co jest nie tak a w zeszłym miesiącu miałam cytologie i badanie hormonów i wszystko jest ok, ale nie wiem jakie hormony mi badał i nie widziałam tych wyników, pani w recepcji powiedziała,że w karcie lekarz napisał że jest dobrze. Przepraszam,że tak duzo napisałam i chaotycznie.Jesli zły wątek wybrałam to pokierujcie mnie gdzie mam sie przeniesć. Dziekuję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kiwiaczek wrote:Nie wiem chciałam się wpisać do starających się 35+ i opisałam swoja sytuację
krycha.stara, macduska, Aasiula, BISCA, efcia, Mimbla, malgos741, Lucky lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Szanowna nowa kolezanko! To jest bardzo ogolny watek, gdzie kazda ma prawo pisac, co jej sie zywnie podoba. Niektore robia to mniej, inne bardziej przyjaznie. W kazdym razie, dla kazdej jest tu miejsce i nikt nikogo stad nie wyrzuca. Zdarzaja sie klotnie i ciche dni, ale to znamy z zycia, wiec jesli masz ochote, zostan z nami.
Pozdrawiam!
Krystyna, w ciazy urojonej po raz 41
Dziękuję, mogę zostać, ale może jest gdzieś wątek bardziej przyblizony do mijego, nie chce wam tu zasmiecać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kiwiaczek wrote:ok rozumiem, pozdrawiam,i życzę wam wszystkiego dobrego.
Nie ma co się obrażać, ale nie ma bata,żebyś urodziła mając 36 skoro kończysz je w maju.krycha.stara, BISCA, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny