35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Albo nie ufa czystosci tychze.. Moje przyjaciola tez mi zawsze wanne myla jak jechalysmy gdzies do wynajetego
Wcale tego nie lubila, robila to dla mnie..
-
sandra80 wrote:Bozia jak efekty diety?
Dobrawa, Zmora, anna maria, beates, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:na razie ok - 3 kg...choć stanęło teraz na kilka dni - ale dopuściłam się grzechu - całą niedzielę byłam u mamy na imieninach - obiad, sałatki, ciasto, alkohol....już wróciłam na właściwe tory - zobaczymy po miesiącu
a jak się czujesz na niej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Reni.... Trzymaj sie, niewiem co sie stało ale mam nadzieje ze znajdzie sie jakieś rozwiazanie
Kometa, trzymam kciuki za ciebie i małego kropka
O reszcie tez pamietam
U nas znowu choroba. Starszy cos złapał w przedszkolu, na razie trochę kaszle i oby szybko z tego wyszedł. Kombinuje jak tu izolować młodego żeby sie nie zaraził co nie jest takie proste ;/Dobrawa, Bozia3, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, Berenika, kapturnica, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Pisze bo chce pomóc kolezance z wątku CLO.
dziewczyny nie wiem skąd jestescie ale potrzebny dobry androlog z mazowieckiego i warminsko-mazurskiego.
Jesli któras-cos,to serdeczne dzięki
Cześć
https://www.znanylekarz.pl/jan-karol-wolski/urolog-chirurg-dzieciecy-onkolog/warszawa
Sabina lubi tę wiadomość
-
uwaga komunikat
dzisiaj jestem sfrustrowaną, jadowitą suką, więc jak kogoś urażę, to wielce mnie to nie obchodzi
nie będę pisać jak się czuję i co się stało, bo jak ktoś chociaż odrobinę się wysilił, to wszystko jest dostępne na moim wykresie lub pamiętniku.
nastrój mam pod zdechłym penisem, więc nie chce mi się dalej drążyć tego tematu
wczoraj karton mi przesiąknął od łez, więc zanim znajdę nowy trochę to potrwa, a do tego czasu pozostają mi słodycze, mąka i butelka wina
jak coś to przeproszę w przyszłym tygodniu
i jeszcze mam wkurwa, bo lekarz kazał mi przyjechać porozmawiać, a w tym zjeba*nym szpitalu nikt nie odbiera!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:30
Mimbla, BISCA, Zmora, moremi, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Dobrawa, paszczakin, beates, malgos741, macduska, Berenika, kapturnica, krycha.stara, Sabina, emeska lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:a jak się czujesz na niej?
Mnie kasz nie brakuje, owoców też nie, dopóki nie ma truskawek i czereśni.
Czasami mi brakuje świeżego, dobrego chrupiącego chleba....reszta może nie istnieć..Zmora, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:wlasnie tego sie boje jak Hela podzie do przedszkola ,te choroby ...do tej pory nie byla chora
-
sandra80 wrote:Bisca, Mimbla, Kometa jak samopoczucie?
Dzieki Sandra, u mnie hustawka sie zaczela. Przekichane. I jeszcze w pracy musze siedziec
Poza tym zaczelam juz brac prg, a on u mnie okropnie wzbudza apetyt. Nie moge sie najesc ! Wlasnie wsuwam makaron pelnoziarnisty z pieczarkami, cukinia, pomidorami, smietana i koperkiem. Pysznie !Zmora, sandra80, ComeToMeBaby, Dobrawa, beates, krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny