35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:spoko, beda wymoderowane w razie potrzeb..
Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bisca no to wypiekaj tego malucha
Zoska- witaj! Tsk jak dziewczyny pisały, pora zrobić podstawowe badania. Ty śmigaj z hormonami a twój maź koniecznie powinien zrobić badania nasienia. Nie ma co zwlekać...
Kurczę, z moim starszym coraz gorzejidę wieczorem z nim do lekarze, cos mi to na zapalenie oskrzeli wyglada
BISCA lubi tę wiadomość
-
Wacia trzymamy dalej...Grunt że dobre wieści
macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mam prawie 36 lat i zeszłego roku sraramy sie o rodzenstwo dla synka, ale bez "cisnienia". "Cisnienie" pojawiło sie zupełnie nieoczekiwanie w grudniu. A od 2 tygodni jestem załamana, bo okazuje sie, ze dzieki profesorow leczemu moja tarczyce z guzami, ale z wyszstkimi wynikami w normie, po zastosowaniu wskazanej terii nie mam owulacji, a @ pierwszy raz w zyciu dostalam 7 dni za wczesnie... wyc mi sie chce.
Dobrawa, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka_skakanka wrote:Mam prawie 36 lat i zeszłego roku sraramy sie o rodzenstwo dla synka, ale bez "cisnienia". "Cisnienie" pojawiło sie zupełnie nieoczekiwanie w grudniu. A od 2 tygodni jestem załamana, bo okazuje sie, ze dzieki profesorow leczemu moja tarczyce z guzami, ale z wyszstkimi wynikami w normie, po zastosowaniu wskazanej terii nie mam owulacji, a @ pierwszy raz w zyciu dostalam 7 dni za wczesnie... wyc mi sie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 19:44
Reni, Anka_skakanka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
własnie odkryłam smutną prawdę
od dwóch dni byłam przekonana, że dzisiaj piątek!
Okazało się, że jeszcze jutro do pracy.
No nie!Mimbla, BISCA, Sabina, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość