35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Ktore tez nieraz gowno daje. No, ale nie drazmy i nie obdzierajmy brutalnie z nadziei. To, ze mam PMSa nie znaczy, ze nowa nie ma szans na ciaze, prawda?
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Otoz to, otoz to. To kiedy ta pielgrzymka? Zaszlabym sobie gdzies. Jak nie w cionze, to chociaz do Czestochowy. Chociaz ode mnie to chyba do Mekki bardziej po drodze
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Otoz to, otoz to. To kiedy ta pielgrzymka? Zaszlabym sobie gdzies. Jak nie w cionze, to chociaz do Czestochowy. Chociaz ode mnie to chyba do Mekki bardziej po drodze
Ty, ale do tej Mekki to przez Neapol możesz
może to krzesło faktycznie ma mocWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:32
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Sabcia, jeeeej, jaki Twój potomek już duży
Za tydzień obejrzę berbecia
Muszę sobie w termos melisy naszykowac, zeby nie zejść że strachu przed usgSimba, beates, malgos741, Jastra, efcia, BISCA, Mimbla, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Co Wy moderatorki z tym krzeslem? Ja sie odchudzam! Zdecydowanie zamiast sadzac dupsko, wole nim ruszac
P.S. Tylko JEDEN kilogram juz mi do celu zostal!krycha.stara, Anka_skakanka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Co Wy moderatorki z tym krzeslem? Ja sie odchudzam! Zdecydowanie zamiast sadzac dupsko, wole nim ruszac
P.S. Tylko JEDEN kilogram juz mi do celu zostal!
co Ty głupcze nie słyszałaś o krześle z Neapolu?! Weź sie! Członek nie staraczka!
przecież na nim się zachodzi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:42
krycha.stara, Magdala, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co Ty głupcze nie słyszałaś o krześle z Neapolu?! Weź sie! Członek nie staraczka!
przecież na nim się zachodzi!
Zreszta staraczka mi sie zawsze kojarzyla ze sraczka... Gupia nazwa.Reni, krycha.stara, efcia, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość