35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:o to to...bo mi duszno się robi...tak nagle...może to już menopauza - takie uderzenia...
słuchaj
to jest ciężka sprawa
ja takie uderzenia mam jak mi klapa od kibla na plecy opada
strasznie wkurzające!krycha.stara, BISCA, beates, Mimbla, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zosiaczek wrote:pewnie miała na mysli że za nie tak długo będziesz powyżej i niewiadomo czy w ciązy....czy warto sie tak o wiek spierać?
moremi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. O jak tu dzisiaj wesolutko..
Witam Zosiaczka, rób te badaneczka jak dziewczyny mówią bo miodek i palec bozi nie pomogą..
krycha.stara, BISCA, Sabina, Jastra, Simba, beates, efcia, Mega, moremi, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ale taki uniwerek to jest fajna sprawa
starsi ludzie mogą z domu wyjść, poczuć, że żyją
ciekawe czy mają kierunek staraniowymozna by specjalizajcję zrobić w owuwykresach
wyobrażacie sobie jakie doświadczenie będziemy miały za 15,20 latile wykresów przerobimy hahaha
krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Jastra, beates, Mega, Mimbla, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ja tu, gdzie mieszkam widzę za oknem Muminka jak się uczy zjeżdżać na nartach. W avatarze możecie też zobaczyć fragment zasłonki..
A ja mam w domu kota z bejsbolem.
I tez w ryj dac moge dacReni, krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, Aasiula, efcia, Mega, Natka_79, Mimbla, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Oj bidnie,bidnie,lodowka niby pelna ale nic do chleba co by sie dla mnie nadawalo
Poprzestalam na kanapce z miodem z poza EU czyli pewnie chinskim
skąd wiesz co u mnie w lodówce?
keczup z mleczkiem do kawy chyba nie nadaje się na kanapkę?
ja nie wiem Ci ludzie nic nie jedzą? zakupów nie robią?moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to trudno - nic nie poradzę...trudno
jak Wam tak trudno, to może jakieś skrypty, poradniki poczytajcie
"jak radzić sobie z trudnościami"
"Trudno, że trudno, ale na trudne dni nic nie pomoże. Prawda czy fałsz okiem prof. Trudi Trudnovskey"
krycha.stara, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Mega, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość