35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:o to to...bo mi duszno się robi...tak nagle...może to już menopauza - takie uderzenia...

słuchaj
to jest ciężka sprawa
ja takie uderzenia mam jak mi klapa od kibla na plecy opada
strasznie wkurzające!
nick nieaktualny, BISCA, beates, Mimbla, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
pewnie że nie. ja mam trochę więcej czasu do UTWZosiaczek wrote:pewnie miała na mysli że za nie tak długo będziesz powyżej i niewiadomo czy w ciązy....czy warto sie tak o wiek spierać?
moremi lubi tę wiadomość
-
Biszkopt w piekarniku
malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, efcia, Simba, Aasiula, satori, beates, Dobrawa, Magdala, gretka, Mega, Natka_79, Mimbla, moremi, kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. O jak tu dzisiaj wesolutko..
Witam Zosiaczka, rób te badaneczka jak dziewczyny mówią bo miodek i palec bozi nie pomogą..
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, beates, efcia, Mega, moremi, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ale taki uniwerek to jest fajna sprawa
starsi ludzie mogą z domu wyjść, poczuć, że żyją
ciekawe czy mają kierunek staraniowy
mozna by specjalizajcję zrobić w owuwykresach
wyobrażacie sobie jakie doświadczenie będziemy miały za 15,20 lat
ile wykresów przerobimy hahaha
nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, Mega, Mimbla, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Padne dzisiaj ze smiechuMimbla wrote:Ja tu, gdzie mieszkam widzę za oknem Muminka jak się uczy zjeżdżać na nartach. W avatarze możecie też zobaczyć fragment zasłonki..

A ja mam w domu kota z bejsbolem.
I tez w ryj dac moge dac
Reni, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, efcia, Mega, Natka_79, Mimbla, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Oj bidnie,bidnie,lodowka niby pelna ale nic do chleba co by sie dla mnie nadawalo
Poprzestalam na kanapce z miodem z poza EU czyli pewnie chinskim
skąd wiesz co u mnie w lodówce?
keczup z mleczkiem do kawy chyba nie nadaje się na kanapkę?
ja nie wiem Ci ludzie nic nie jedzą? zakupów nie robią?
moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to trudno - nic nie poradzę...trudno
jak Wam tak trudno, to może jakieś skrypty, poradniki poczytajcie
"jak radzić sobie z trudnościami"
"Trudno, że trudno, ale na trudne dni nic nie pomoże. Prawda czy fałsz okiem prof. Trudi Trudnovskey"
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Mega, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Chociaz ser do tego keczupu by sie nadalReni wrote:skąd wiesz co u mnie w lodówce?
keczup z mleczkiem do kawy chyba nie nadaje się na kanapkę?
ja nie wiem Ci ludzie nic nie jedzą? zakupów nie robią?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu

invicta Gdańska