35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no właśnie wyobraziłam sobie babcię Bozię studentkę starającą się o dziecko
ja sobie wyobraziłam wszystkie tam nas...
Ty też tam pasujesz ze swoimi staraniami
Swoją drogą to trochę przegięcie - bo zawsze było dla emerytów...no ale teraz wszystko skracają - to może i to też?Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A dlaczego mnie? Ja tu pracuję, a nie studiuje...
ja sobie wyobraziłam wszystkie tam nas...
Ty też tam pasujesz ze swoimi staraniami
Swoją drogą to trochę przegięcie - bo zawsze było dla emerytów...no ale teraz wszystko skracają - to może i to też?
I jak się zapiszesz na Uniwersytet Trzeciego Wieku to będziesz ich studentką.
Nie bardzo jednak rozumiem twój tok myślenia w zdaniu "ty też tam pasujesz ze swoimi staraniami".
-
ComeToMeBaby wrote:Bo ty napisałaś że jeszcze trochę i będziesz się mogła tam zapisać.
I jak się zapiszesz na Uniwersytet Trzeciego Wieku to będziesz ich studentką.
Nie bardzo jednak rozumiem twój tok myślenia w zdaniu "ty też tam pasujesz ze swoimi staraniami".
-
paszczakin wrote:Sandra, nie chce niszczyc twoich wizji, ale jednojajowe moga byc tylko tej samej pci.
Glupio by bylo nazwac dwoch chlopcow Adam i MagdalenkaSabina, sandra80, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Sandra, nie chce niszczyc twoich wizji, ale jednojajowe moga byc tylko tej samej pci.
Glupio by bylo nazwac dwoch chlopcow Adam i Magdalenka
myślisz że głupio? może i tak, choć w dzisiejszych czasach to już nic nie dziwipaszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny