35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Ja jestem niewierzaca. Nie odmawiam ani pacierza, ani alkoholu
to po kiego chcesz iść do Częstochowy? albo Mekki? Masz przecież niewygodne buty na takie podróże.
krycha.stara, ComeToMeBaby, Simba, Sabina, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaa taaaka?
no to nie musi być tak daleko
przecież może być tylko do monopolowego i za sklep
po co się Krysiu męczyć
usiądźmy, porozmawiajmy, wymieńmy się ...nie nie nie nie śluzami..spostrzeżeniamikrycha.stara, ComeToMeBaby, ania.g, Jastra, Mega, Sabina, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Czy u sa 2 moderatorki ? o co chodzi ? bom kura nie w temacie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lutego 2016, 17:17
krycha.stara, efcia, ivf-ivf, Mega, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja jeszcze moge. To Ty nie mozesz
ale że ja nie mogę to i ty nie możesz.
to co by tu porobić...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeeeelo!
Melduję że żyję. Dzięki za kciuki, serduszka, kegle i inne wyrazy wsparcia. Pomagają. Serio.
Jesteśmy w klinice. Młody ma się dobrze. Krew na milion badań pobrana.
Badanie histpat nie wykazało Crohna tylko niezbyt nasilony stan zapalny jelit i żołądka.
Doktor Anioł roztoczył nad nami swoje skrzydła. Rodzic ma wrażenie że jego dziecko jest tu najważniejszym pacjentem.
Można? Można.
Młody ma pokój z dwójka maluchów. Jedno z babcią. Babcia szaleje. Jak to babcia.
Drugi, trzyletni, gada jak należy takim cieniutkie, piskliwym glosikiem. Brrrrr
Taaaato, taaaato kupisz miiiiii? Taaaato, daj mi. Tato popatrz. Tato, sratotato.
Telewizor non stop włączony. Jak nie kreskówki( maluchy), to seriale (babcia) i wszystko inne (tata trzylatka).
Uff, dobrze że to tylko trzy dni. Oby tylko.
Badanie jutro o 11.30. Kciuki i reszta wskazane nadal.
Ps. Mały wrzaskun nazywa się Jaber Laamal. Okrążaja nas ze wszystkich stron te imigranty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 16:40
Dziobak, Sabina, Magdala, krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, beates, Jastra, Bozia3, Mimbla, Reni, Aasiula, moremi, efcia, malgos741, Dobrawa, ania.g, Berenika, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKometa, Mimbla, Bisca trzymam nieustanne kciuki odpowiednio za Asteroidę, Muminka i Ciasteczko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 16:46
krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Sabina, Mega, Jastra, Mimbla, moremi, efcia, malgos741, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Wacia!
cieszę się że wykazało co wykazało.
Będzie moc!Siły dla Młodego i cierpliwości do towarzystwa dla ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 16:49
macduska, Sabina, Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość