35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Dzieńdobrybardzo.
Pragnę donieść, że rezonans nie wykazał zmian w drogach żółciowych. Dr Anioł mówił, że lepszego wyniku być nie mogło. To oznacza, że choróbsko jeszcze nie jest zaawansowane.
Więc na razie nie mamy potwierdzenia diagnozy aczkolwiek to też nie znaczy, że nie jest chory.
Bo jest tylko nie wiadomo jeszcze na co.
10 marca mamy się zgłosić na biopsję wątroby. Doktor chce sprawdzić w jakim stanie są hepatocyty.
Może wtedy otrzymam odpowiedź co to za cholerstwo się do mojego dziecka przyczepiło.
Oprócz tego ma mieć badanie obrazujące metabolizm miedzi.
Młody czuje się dobrze. Oprócz bólów głowy nic mu nie dokucza.
Dziękuję za kciuki. Pozdrawiam. Ściskam wszystkie wiedźmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:07
BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, iwcia77, Mega, Hexe, Berenika, malgos741, Bozia3, beates, moremi, Simba, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
Wacia- świetne wieści. Możesz spuścić ciśnienie. I powtórzę: mam nadzieję że przyczyna to będzie jakaś popierdułka- łatwa do zlikwidowania. Trzymam kciuki nadal!
Aasiula, macduska, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Iwcia jak Wam się mieszka w nowym lokum ?
A dziekuje , dosyc dobrze, bo miejsce do biegania jest, latanie po schodach w gore i w dol, ogrod..jest co sprzatac, ivo czuje sie dobrze.
Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, Jastra, BISCA, macduska, beates, efcia, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Biszkopt! Na Buke! Poprawiaj posta, zanim Morek tu wpadnie!
Pewnie w drodze jest.
A w domu olowki sobie poukłada, co jej Morek nawrzucal.
☺ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziewczyny szlak właśnie wracam od weterynarza ,Kurde moja suczka będzie miała małe ,normalnie nawet nie wiem kiedy franca się wypieła ,Niby widzę cały ogród z kuchni cholera.Jedyny plus ze jak wlochacze się pojawią to będę miała czym głowę zająć a nie tylko liczyć dni płodne. Beszczelna nawet ona mnie wyprzedził
malgos741, Bozia3, BISCA, macduska, beates, efcia, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Biszkopt, Kometa trzymam dalej kciuki ..
ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnysilvia wrote:Dziewczyny szlak właśnie wracam od weterynarza ,Kurde moja suczka będzie miała małe ,normalnie nawet nie wiem kiedy franca się wypieła ,Niby widzę cały ogród z kuchni cholera.Jedyny plus ze jak wlochacze się pojawią to będę miała czym głowę zająć a nie tylko liczyć dni płodne. Beszczelna nawet ona mnie wyprzedził
Silvia, sprytna psina.
Przechytrzyła Cię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 20:56
silvia lubi tę wiadomość