35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet mnie nie wkurzajcie ze zaraz Swieta. To znaczy - przeprowadzka. To znaczy o japierdylekura
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 1 marca 2016, 21:25
malgos741, moremi, efcia, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja nic nie pieke, u lelelele, nic a nic.
Chociaz... Wyjezdzamy w Palmowa Niedziele, wracamy w niedziele 1 swieto w nocy. Lany poniedzialek w domu, a sklepy nieczynne. Co tera? Robic zakupy i mrozic? Chyba tak zrobie, upieke cos i ugotuje, i zamroze. Co by tu wymyslic? -
Reni wrote:no jak za miesiąc?
już lada chwila po niedzieli
coś trzeba by upiec
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
250gr platkow owsianych, 100 gr mielonego siemienia lnianego, 100 gr nasion chia, 50 gr stevii lub syropu klonowego, 1 jajko, 5 zoltek, 1 lyzeczka sody oczyszczonej, przyprawa do piernika, 1 szklanka tartej marchewki, 100 gr masla, szczypta soli. Wszystkie skladniki wymieszac, przelozyc do blaszki i piec 45 minut w 180°
Zdrowy bezmaczny piernik gotowyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:52
moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, silvia, efcia, kapturnica, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Nawet mnie nie wkurzajcie ze zaraz Swieta. To znaczy - przeprowadzka. To znaczy o japierdylekura
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.macduska, Reni, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nawet mnie nie wkurzajcie ze zaraz Swieta. To znaczy - przeprowadzka. To znaczy o japierdylekura
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Malgos no to chyba żeby ją dogonić to musiałabym być wiatropylna ,a może ze Starym na trawę pójdę mikroklimat jakiś czy co
Magduska wpadam na bułeczki z rodzynkamiStarania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *]