35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:250gr platkow owsianych, 100 gr mielonego siemienia lnianego, 100 gr nasion chia, 50 gr stevii lub syropu klonowego, 1 jajko, 5 zoltek, 1 lyzeczka sody oczyszczonej, przyprawa do piernika, 1 szklanka tartej marchewki, 100 gr masla, szczypta soli. Wszystkie skladniki wymieszac, przelozyc do blaszki i piec 45 minut w 180°
Zdrowy bezmaczny piernik gotowySimba, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysilvia wrote:Malgos no to chyba żeby ją dogonić to musiałabym być wiatropylna ,a może ze Starym na trawę pójdę mikroklimat jakiś czy co
Magduska wpadam na bułeczki z rodzynkami
Zapraszam, tylko się pospiesz bo zostało tylko cztery.
A ty drozność robiłaś sobie? -
macduska wrote:Zapraszam, tylko się pospiesz bo zostało tylko cztery.
A ty drozność robiłaś sobie?
Nie drożność nie miałam Ale moja ginia chcę wysłać mnie na endoskopia macicy to się okaże też czy drożne wszystkoStarania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Simba wrote:250gr platkow owsianych, 100 gr mielonego siemienia lnianego, 100 gr nasion chia, 50 gr stevii lub syropu klonowego, 1 jajko, 5 zoltek, 1 lyzeczka sody oczyszczonej, przyprawa do piernika, 1 szklanka tartej marchewki, 100 gr masla, szczypta soli. Wszystkie skladniki wymieszac, przelozyc do blaszki i piec 45 minut w 180°
Zdrowy bezmaczny piernik gotowy
Za latwe to jakies. I za zdrowe.
Upieke we weekend.efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyPojchałam dzisiaj do fryzjera, miałam chwilę czasu, zostawiłam auto i poszłam do Biedronki. I trafiłam na talerze takie zwykłe białe, do przystawek. Akurat idealnie paujace do dużych, które kupiłam w Ikei.
Były po niecałe trzy zeta! Kupiłam wszystki- 29. Taaa... A auto kilometr od sklepu.
Ja to się umiem ustawić. Lazłam przez pół miasta z tym pudłem.
Ale zastawę już mam. Goscie mi nie straszni.
iwcia77, silvia, Dziobak, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, ania.g, Aasiula, satori, *aga*, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Kupilas 29 talerzy do przystawek??
Wacia Ty sie opanuj.
Jeszcze mi siedmiu brakuje. Bo glebokich i dużych mam po 36.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:35
iwcia77, Dziobak, silvia, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Macduska dobre to ty hurtowo kupujesz
Czyli jak zaplanujmy zjazd forumowiczek to tylko u ciebie zastawy starczy hihi
macduska, BISCA lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
Dzień dobry
Melduje sie pierwsza
Kometa- kciuki za ładny wynik
Wacia, cieszę sie ze badanie wyszło nie najgorzej i oby kolejne buło dobre
Padam ze zmęczenia. Nie wiem ile razy wstawałam do F, nienawidzę tej fridy do nosaF tez. Jakoś wolno zdrowieje
Miłego dniamacduska, malgos741, Sabina, Jastra, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Natka do takiego slodziaka warto wstawać, a Frida ach....pamiętam mój 8 latek ma chyba traumę dzieciństwa do 2 roku życia non stop zapalenie zatok z migdałami i Frida w roli głównej
Życzę twojemu małemu skarbowi żeby szybko wyzdrowial żebyś ❤*aga*, BISCA lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *]