35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O, brakowało mi inspiracji. Dzięki!Simba wrote:250gr platkow owsianych, 100 gr mielonego siemienia lnianego, 100 gr nasion chia, 50 gr stevii lub syropu klonowego, 1 jajko, 5 zoltek, 1 lyzeczka sody oczyszczonej, przyprawa do piernika, 1 szklanka tartej marchewki, 100 gr masla, szczypta soli. Wszystkie skladniki wymieszac, przelozyc do blaszki i piec 45 minut w 180°
Zdrowy bezmaczny piernik gotowy
Simba, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysilvia wrote:Malgos no to chyba żeby ją dogonić to musiałabym być wiatropylna ,a może ze Starym na trawę pójdę mikroklimat jakiś czy co

Magduska wpadam na bułeczki z rodzynkami
Zapraszam, tylko się pospiesz bo zostało tylko cztery.
A ty drozność robiłaś sobie? -
macduska wrote:Zapraszam, tylko się pospiesz bo zostało tylko cztery.
A ty drozność robiłaś sobie?
Nie drożność nie miałam Ale moja ginia chcę wysłać mnie na endoskopia macicy to się okaże też czy drożne wszystkoStarania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Simba wrote:250gr platkow owsianych, 100 gr mielonego siemienia lnianego, 100 gr nasion chia, 50 gr stevii lub syropu klonowego, 1 jajko, 5 zoltek, 1 lyzeczka sody oczyszczonej, przyprawa do piernika, 1 szklanka tartej marchewki, 100 gr masla, szczypta soli. Wszystkie skladniki wymieszac, przelozyc do blaszki i piec 45 minut w 180°
Zdrowy bezmaczny piernik gotowy
Za latwe to jakies. I za zdrowe.
Upieke we weekend.
efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyPojchałam dzisiaj do fryzjera, miałam chwilę czasu, zostawiłam auto i poszłam do Biedronki. I trafiłam na talerze takie zwykłe białe, do przystawek. Akurat idealnie paujace do dużych, które kupiłam w Ikei.
Były po niecałe trzy zeta! Kupiłam wszystki- 29. Taaa... A auto kilometr od sklepu.
Ja to się umiem ustawić. Lazłam przez pół miasta z tym pudłem.
Ale zastawę już mam. Goscie mi nie straszni.
iwcia77, silvia, Dziobak, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, ania.g, Aasiula, satori, *aga*, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo takich małych co się stawia po drugim daniu. Mam dużą rodzinę.Magdala wrote:Kupilas 29 talerzy do przystawek??
Wacia Ty sie opanuj.
Jeszcze mi siedmiu brakuje. Bo glebokich i dużych mam po 36.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:35
iwcia77, Dziobak, silvia, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Macduska dobre to ty hurtowo kupujesz

Czyli jak zaplanujmy zjazd forumowiczek to tylko u ciebie zastawy starczy hihi
macduska, BISCA lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
Dzień dobry
Melduje sie pierwsza
Kometa- kciuki za ładny wynik
Wacia, cieszę sie ze badanie wyszło nie najgorzej i oby kolejne buło dobre
Padam ze zmęczenia. Nie wiem ile razy wstawałam do F, nienawidzę tej fridy do nosa
F tez. Jakoś wolno zdrowieje 
Miłego dnia
macduska, malgos741, Sabina, Jastra, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Natka do takiego slodziaka warto wstawać, a Frida ach....pamiętam mój 8 latek ma chyba traumę dzieciństwa do 2 roku życia non stop zapalenie zatok z migdałami i Frida w roli głównej
Życzę twojemu małemu skarbowi żeby szybko wyzdrowial żebyś ❤
*aga*, BISCA lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *]
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH