35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam!
Kometa zaciskam i trzymam co się da. Wysoookiej, dorodnej i tłustej Ci życzę
Natka zdrówka dla Małego i sił dla Ciebie
Zarejestrowałam się na prenatalne na 04.04 aaaaa!!!Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Magdala, Natka_79, Simba, Reni, Aasiula, sandra80, *aga*, efcia, Jastra, beates, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysatori wrote:Witam!
Kometa zaciskam i trzymam co się da. Wysoookiej, dorodnej i tłustej Ci życzę
Natka zdrówka dla Małego i sił dla Ciebie
Zarejestrowałam się na prenatalne na 04.04 aaaaa!!!satori, moremi, Simba, macduska, sandra80, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Hahaha może godność zdobywa się z wiekiem
Nigdy nie rozumialam tego gratisowego szacunku do wszystkich starszych osob. Co? Nalezy mu sie szacunek tylko dlatego ze jest stary? Nawet jak byl wujem przez cale zycie? Nie ma takiej apcjikapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie sadze.
Nigdy nie rozumialam tego gratisowego szacunku do wszystkich starszych osob. Co? Nalezy mu sie szacunek tylko dlatego ze jest stary? Nawet jak byl wujem przez cale zycie? Nie ma takiej apcjiSimba lubi tę wiadomość
-
Sandra, a na kiedy Ci system zaznaczyl ovu? Mi na sobote, 9dc, lecz to nie prawda, poniewaz w sobote mialam monit i peczerzyk jeszcze nie pękł. Podalam ovitrelle to najwczesniej mysle, że byl to 10dc jak nie 11.
sandra80 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ania.g wrote:I finał sezonu w listopadzie
No ale powiem Ci ze Ty jednak z tymi czterema sezonami to powinnas Oskara dostac za role pierwszoplanowamacduska, ComeToMeBaby, ania.g, sandra80, beates, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A potem drugi sezon
No ale powiem Ci ze Ty jednak z tymi czterema sezonami to powinnas Oskara dostac za role pierwszoplanowaza seriale Oskarów nie dają
Swoją droga myśmy chyba rok temu zmajstrowali Francesco
Wczoraj widziałam bardzo dziwny, trochę straszny film- Lobster. G sie kompletnie nie podobał a mnie tak. Takie trudne, symboliczne kino. Fajna obsada, Farell w roli głównej zupełnie inny niż do tej pory.Simba lubi tę wiadomość
-
Ale jaja! Dostalismy miejsce dla Adasia w przedszkolu, w którym chcielismy. 200 metrów od domu. Dzizas, zaczynam mieć cykora...
Natka_79, Simba, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, moremi, ania.g, *aga*, sandra80, efcia, satori, Berenika, megan8, BISCA, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ale jaja! Dostalismy miejsce dla Adasia w przedszkolu, w którym chcielismy. 200 metrów od domu. Dzizas, zaczynam mieć cykora...
Bedziesz go widzieć z okna jak się tapla w kałuży?Reni, moremi, Dziobak, sandra80, efcia, satori, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość