35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Jadę na wizytę. Mnie scislo w dolku, jak zawsze.
Dziś.na NFZ, więc spokojnie. Pewnie będzie bez Usg.moremi, sandra80, satori, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Bardziej złotego Globa
za seriale Oskarów nie dają
Swoją droga myśmy chyba rok temu zmajstrowali Francesco
Wczoraj widziałam bardzo dziwny, trochę straszny film- Lobster. G sie kompletnie nie podobał a mnie tak. Takie trudne, symboliczne kino. Fajna obsada, Farell w roli głównej zupełnie inny niż do tej pory.
Mi sie podobal. ☺Natka_79 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Ciotami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:51
caffe lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:To mi przypomina ze my z Paszczakiem tez musimy dzieciarnie zapisac na przyszly rok
Ja zapisalam się do kolejki w styczniu 2015, żeby dostać miejsce na sierpień 2016. I mam farta, że dostalismy miejsce, bo przed nami byli ci, którzy zlozyli podanie zaraz po urodzeniu dziecka.
Ale tak podobnie jest chyba też w Pl,że podanie do żłobka składa się jeszcze w ciąży... -
Przepraszam.
Juz widze o co chodzi.
Nie ja nawiazalam do Pan - okej?
Jezeli faceci sa wujami, to kobiety sa ciotami. Wszystko.
Zreszta w dupie mam tlumaczenie sie.
Moze zajmij sie moderowaniem bezposrednich obelg Twojej swity do innych.
Pa!
Bynajmniejpaszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przepraszam.
Juz widze o co chodzi.
Nie ja nawiazalam do Pan - okej?
Jezeli faceci sa wujami, to kobiety sa ciotami. Wszystko.
Zreszta w dupie mam tlumaczenie sie.
Moze zajmij sie moderowaniem bezposrednich obelg Twojej swity do innych.
Pa!
BynajmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:57
-
Dziobak wrote:Laski, co jest grane? Jak zaczniemy się drapac między soba, to będzie po naszym forum... Bez sensu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 11:01
-
Bozia3 wrote:nie martw się o moja moderacje - masz teraz przy boku wspaniałą inną i jej wydawaj polecenia....i nie traktuj proszę inne osoby, jak upośledzone, które kompletnie nie potrafią odczytać Twoich przesłań...takie są inteligentne...
Bozia hamuj piętą, bo widzę, że trochę się zagalopowałaś i zaczynasz do mnie się przypieprzać.
Czyżbyś była niezadowolona, że ovu zaproponowało mi moda i przyjęłam?
Bo teraz to już nie bardzo rozumiemmoremi, kapturnica, ania.g, BISCA, Mega, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a zapytaj właśnie serdecznych koleżanek dziobak....czy we wszystkim bierzesz udział hehe
Masz coś przeciwko, żeby na forum było fajnie? Bo o tym był mój post. I żeby nie jechać po sobie. A udział? Mamy tu jakąś zorganizowana grupę przestępczą czy co?moremi, macduska, kapturnica, ania.g, Reni, efcia, BISCA, Mega, malgos741, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A potem drugi sezon
No ale powiem Ci ze Ty jednak z tymi czterema sezonami to powinnas Oskara dostac za role pierwszoplanowakapturnica, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja tam lubiłam tu wejść i sobie ozorem poklepać, ale coraz mniej mi się chce. Ja sama nie ze wszystkimi jestem blisko i nie orientuje się w tych wszystkich niuansach między Wami, ale atmosfera jest tu dziwna ostatnio, a nie jestem pewna czy to właśnie Bozia jest za to odpowiedzialna, raczej nie. Nie ma Polara, Caffe, Magdy, Bozia jest jakaś wyobcowana ostatnio przez grupę, ja mam mieszane uczucia.
No, ale to moja opinis, więc proszę mnie nie hejtować
A i ja nie jestem w niczyjej świcie, tak tylko sobie głośno myślę.*aga*, macduska, Dziobak, caffe, Natka_79, beates, Berenika, Bozia3, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Przeczytałam posty od rana i ręce opadają, dorosłe kobiety za grosz szacunku do siebie. Co najmniej jakbym na forum gimbazy była. Jeśli macie coś do siebie to dla oklasków nie trzeba tego pisać publicznie, wyślijcie może prywatną wiadomość co prawda będzie bez owacji na stojąco ale dotrze do adresata.
To czy prywatnie jesteście internetowymi psiapsiółami reszty nie musi interesować wcale. Czytając Was z boku robi się to śmieszne.
A w słowniku PWN szmata to określenie kawałka materiału , nie znaczy że ktoś chciałby być nią nazywany . Wyluzujcie gumki w majtkach, gdzie te czasy gdzie przyjemnie się czytało to forum.
Pozdrowienia dla bezstronnychmacduska, Jastra, beates, Berenika, Bozia3, BISCA, Luna76, malgos741, Sabina, Misiabella lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór