35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Sandra, a na kiedy Ci system zaznaczyl ovu? Mi na sobote, 9dc, lecz to nie prawda, poniewaz w sobote mialam monit i peczerzyk jeszcze nie pękł. Podalam ovitrelle to najwczesniej mysle, że byl to 10dc jak nie 11.
Jeszcze nie zaznaczył, ale jest skok i wrota zapyrte
no to może nam się jakoś uda wspólnymi siłami*aga*, Jastra, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sandra nie wiem jak to zrobiłaś napisałaś posta 11.24 ja go przeczytałam 11.22 ...kurcze znam twoje myśli
Wacia podrzuć trochę tych talerzy -na komunię będę miała z głowymacduska, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Sandra nie wiem jak to zrobiłaś napisałaś posta 11.24 ja go przeczytałam 11.22 ...kurcze znam twoje myśli
Wacia podrzuć trochę tych talerzy -na komunię będę miała z głowy
Żeby to bliżej było! Do Krakowa kawał drogi, mogą nie dolecieć.
Goń do Biedry, może jeszcze są?*aga*, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Żeby to bliżej było! Do Krakowa kawał drogi, mogą nie dolecieć.
Goń do Biedry, może jeszcze są?
Ale zimno na polu, trzeba auto odśnieżyć...no ale pojadę obchód zrobićmacduska, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam ostatnio fajne podkładki pod talerze z usztywnianego lnu w geometryczne wzory 16 szt koloru grafit i biel, 16 szt kawa z mlekiem i biel, były przecenione o 50%,kupiłam je w Pepco, a są całkiem fajne. Tez muszą kupować hurtowe ilości wszystkiego.
Dziobak, Jastra, macduska, *aga*, satori, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Ja kupiłam ostatnio fajne podkładki pod talerze z usztywnianego lnu w geometryczne wzory 16 szt koloru grafit i biel, 16 szt kawa z mlekiem i biel, były przecenione o 50%,kupiłam je w Pepco, a są całkiem fajne. Tez muszą kupować hurtowe ilości wszystkiego.
Oooooo, ja bym tez potrzebowała, bo moje dziecię jedząc skubie, jeśli tylko coś odstaje
Zerknę do Pepco w takim razieSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!Aasiula, Jastra, kapturnica, efcia, Dziobak, ivf-ivf, Reni, macduska, Natka_79, beates, paszczakin, moremi, *aga*, satori, sandra80, Berenika, ania.g, BISCA, silvia, Bozia3, Simba, megan8, mama78, Magdala, caffe, Zuzia1, gretka, Luna76, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!
Bedziesz matkiem
Wzuchalam sieefcia, kapturnica, ComeToMeBaby, *aga*, satori, sandra80, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja piernicze, no ja piernicze!!!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!
efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, *aga*, satori, sandra80, Berenika, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Kometaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja piernicze, no ja piernicze!!!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!
i znowu bedziesz ciotką lalallalalalalaComeToMeBaby, Jastra, Aasiula, satori, sandra80, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość