35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:No i wszystkie z kątów wylazły:-) masz jeszcze jedną zasługe na dziś Kometa
. Mąż już wie?
I jak krzyknęłam do komputera "jes, jes, jes!" unosząc przy tym obie ręce ponad głowę to było bardzo wymowne hehehehe
wariatka. no ale taka beta to mnie nieźle zaskoczyła. zero wątpliwości.
zaraz się w niego wtuliłam i rozryczałam z radości.Natka_79, ivf-ivf, moremi, efcia, satori, sandra80, Dziobak, Berenika, ania.g, beates, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Czy przy ivf jakoś specjalnie wyznacza sie termin porodu? Kometa, ciekawe kiedy ci wypadnie
efcia, satori, sandra80, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kometa a sikalas przed wynikiem bety czy po?? Aaaa, fajnie
moremi, ivf-ivf, efcia, satori, sandra80, Dziobak, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mysle ,ze podobnie bo miala transfer w 11dniu cyklu 5dniowego zarodka Czyli tak jakby bula a 6dni po ovu
moremi, efcia, satori, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:No weźcie się. Interpretacji bety nie znacie, phi, staraczki takie..
Jakby był XY to beta nieparzysta wychodzi.. No chyba, że dwa iksigreki.
A rezerwacje pewnie! Poproszę!
Że coooo? Czyli teraz jak zrobi kolejne bety to tez muszą wszystkie być parzyste?
Pacz pani, jak to się człowiek całe życie uczy...
Aż musze odkopać moje ostatnie betyefcia, ComeToMeBaby, sandra80, Berenika, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hip hip hurra! Kometa, bardzo się cieszę z tych wiadomości
teraz do listopada, to mam nadzieję, że będziesz się strasznie nudzić (a my z Tobą), przyrastac prawidłowo (i nie ogladaj się na Beates, bo ona to dziwna jest
), chwalic brzuchem , usg i wstawisz nam zaraz suwaka
efcia, ComeToMeBaby, satori, *aga*, Jastra, sandra80, kapturnica, Berenika, beates, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kometa gratuluje- rośnijcie zdrowo
I właśnie dla takich emocji jest to forum
Wacia- mam na 12 osób skompletowałam zastawę- dzięki za cynk, w domu mam tez sporo idealnie mi wystarczy
Bisca to teraz czekamy na takie same pozytywne wiadomości od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:38
ComeToMeBaby, sandra80, macduska, Berenika, efcia, BISCA, beates, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Jastra wrote:No to sory, ale o kant ta teoria, bo przecież w różnych terminach na bete się idzie. Eeeeee tam
I to jest jak wróżenie z obrączkisandra80, ComeToMeBaby, Jastra, efcia, beates, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Mój te dwie krechy ma od dwóch tygodni, nawet wczoraj miałam wrażenie ze jedna z kredek jest bardziej rozpulchniona. No i F ślini sie ostatnio bardziej. Ciekawe czy to wróży wkrótce zęba czy jak u brata wyjdzie na pół roczku
beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!
GRATULACJE !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:51
ComeToMeBaby, Reni, Sabina lubią tę wiadomość