35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:To tera trza Komecie ciuchy ciazowe slac! Z brzuszkiem na lato! Na zlot w Gd pasuje jak ulal!
to będę miała zachcianki na egzotyczne drinki hehehe a co!efcia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Sorry, nie mam czasu. Nie nadrobilam prawie nic.
Odnosze sie do najwazniejszego :
KOMETA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I musze Ci powiedziec, ze masz zajebista bete !
Poprosze o taki sam zestaw
ComeToMeBaby, efcia, ania.g, beates, macduska, Jastra, moremi, Aasiula, kapturnica, Mega, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
À le mam sajgon w pracy (czy tak sie jeszcze mowi w dzisiejszych czasach ?)
Brakuje nam kilku pracownikow, zmieniaja nam system mailowy i mam wazne spotkanie. Nie ogarniam nic
Jak przezyje, to sie odezwe wieczorem
Milego babole
ComeToMeBaby, efcia, beates, Jastra, Aasiula, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hip hip hurra! Kometa, bardzo się cieszę z tych wiadomości
teraz do listopada, to mam nadzieję, że będziesz się strasznie nudzić (a my z Tobą), przyrastac prawidłowo (i nie ogladaj się na Beates, bo ona to dziwna jest
), chwalic brzuchem , usg i wstawisz nam zaraz suwaka
No dziwna , dziwna. Trochę sie martwie tym małym przyrostem wagi. Mam nadzieje ze maluch mimo wszystko dobrze się rozwija. Kurcze, moze jednak pójde do lekarza w Pl. Sama juz nie wiem.ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry,
Sorry, nie mam czasu. Nie nadrobilam prawie nic.
Odnosze sie do najwazniejszego :
KOMETA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I musze Ci powiedziec, ze masz zajebista bete !
Poprosze o taki sam zestaw
Dziękuję -
*aga* wrote:Kometa gratuluje- rośnijcie zdrowo
I właśnie dla takich emocji jest to forum
Wacia- mam na 12 osób skompletowałam zastawę- dzięki za cynk, w domu mam tez sporo idealnie mi wystarczy
Bisca to teraz czekamy na takie same pozytywne wiadomości od Ciebie
I jeszcze Mimbla . Coś umilkła ostatnio.
ComeToMeBaby, *aga* lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!
Kometa gratuluję z całego serca,naprawdę super wiadomość!
ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Beates sie nie stresuj. Spokjnie. Wszystko jest ok. Nie wszystkim sie mocno tyje w ciazy. To nie matematyka. ☺
Mimbla jest na szkoleniu w czarnej dupie bez neta. I jest to, kto by pomyslal uk.beates, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Pyszne orzeszki mam pieczone.
A u nas jak przez 5 lat nie zachorujesz ( czytaj bedziesz po prostu zdrowy) i nie bedziesz uczeszczal do przychodni to Cie wywala od lekarza. Wypiszą.
Koszty tną.
efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnybeates wrote:No dziwna , dziwna. Trochę sie martwie tym małym przyrostem wagi. Mam nadzieje ze maluch mimo wszystko dobrze się rozwija. Kurcze, moze jednak pójde do lekarza w Pl. Sama juz nie wiem.
Ale dlaczego? Naprawdę tak niewiele przytyłaś?
No i najwazniejsze - przecież na wizytach kontrolnych lekarz by zauważył, gdyby dziecko nie przybierało właściwie.
Także nie martw się, tak jak powiedziała Magdala, to nie matematykaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:32
beates, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:No dziwna , dziwna. Trochę sie martwie tym małym przyrostem wagi. Mam nadzieje ze maluch mimo wszystko dobrze się rozwija. Kurcze, moze jednak pójde do lekarza w Pl. Sama juz nie wiem.
ivf-ivf, beates, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:Bozia hamuj piętą, bo widzę, że trochę się zagalopowałaś i zaczynasz do mnie się przypieprzać.
Czyżbyś była niezadowolona, że ovu zaproponowało mi moda i przyjęłam?
Bo teraz to już nie bardzo rozumiem