35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Kurcze, a mógł już po rosyjsku mówić!
U nas chłop czasem coś szczeknie po niemiecku, to my dziewczyny nie kapujemy, córka z chłopem czasem coś po hiszpańsku ( to ja znowu nie kumam ) i jak zarzuce coś czasem po rosyjsku, to nikt inny nie jarzy. Takie my poliglotyDziobak lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:Beates, to ja w szpitalu dwa dni przed porodem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8220a2479d7.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b74313697c56.jpg
Więc naprawdę się nie przejmujJastra, *aga*, caffe, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Jastra piekny brzuszek mialas
CHCEM
Jastra, nawet w ciąży zgrabnie wyglądałaśefcia, Jastra, macduska, *aga*, ComeToMeBaby, caffe, silvia, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyNie macie pojęcia jakie to było irytujące, kiedy musiałam niemal wyjmować dokumenty, ze już skończyłam 9 miesięcy ciąży.
I to jeszcze w szpitalu, w otoczeniu kobiet w 6-7 miesiącu, których brzuszki wyglądały jak mój, naprawdę czasem się stresowałam czy wszystko ok.
Wiecie jak to jest...Bozia3, macduska, *aga*, ComeToMeBaby, Dziobak, caffe, beates, Berenika, efcia, Aasiula, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja za to brzuch miałam taki wielki że bliźniaki by luźno pływały
Byłam jak słonica Kinga z krakowskiego zoo
Beates ja na Twoim miejscu byłabym szczęśliwa że po porodzie będziesz miała formę nieziemska i leginsy nie będą ci ściemniały że wszystko graWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:31
beates, Jastra, efcia, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Reni, ivf-ivf, macduska, silvia, beates, Jastra, Berenika, efcia, Natka_79, Aasiula, BISCA, Mega, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A dieta? Nic nie daje?
-
nick nieaktualny
Dopiero teraz do Ciebie dotarło?
To było w umowie, tylko małym druczkiem.
Tak samo jak rozstępy, żylaki i hemoroidy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:35
Bozia3, *aga*, beates, Jastra, caffe, efcia, Magdala, Natka_79, Dziobak, Aasiula, BISCA, ania.g, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa - co na to wszystko mąż? Jaka reakcja?
Jak mu pokazałam testa (a robiłam w tajemnicy) to wziął go do ręki, uśmiech od ucha do ucha, jak mu powiedziałam że się udało to oczy mu się zaszkliły z radości. Wyprzytulał mnie i wycałował. Zaraz pytał czy mówimy rodzicom i kiedy i czy już może się kolegom pochwalićWytłumaczyłam mu co dalej, że beta, że przyrost itd. A betę odczytałam online i od razu do niego pobiegłam w ramiona, gdzie rozryczałam się już na dobre
A on ocierał ze mnie łzy, bo się zalałam doszczętnie i cieszył się że nam się udało i to za pierwszym razem.
macduska, Reni, *aga*, ivf-ivf, Bozia3, Jastra, beates, Berenika, caffe, efcia, Natka_79, Dziobak, Aasiula, Anka_skakanka, Hexe, moremi, BISCA, Dobrawa, ania.g, Mega, malgos741, anna maria, silvia, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No przeszczęśliwy oczywiście.
Jak mu pokazałam testa (a robiłam w tajemnicy) to wziął go do ręki, uśmiech od ucha do ucha, jak mu powiedziałam że się udało to oczy mu się zaszkliły z radości. Wyprzytulał mnie i wycałował. Zaraz pytał czy mówimy rodzicom i kiedy i czy już może się kolegom pochwalićWytłumaczyłam mu co dalej, że beta, że przyrost itd. A betę odczytałam online i od razu do niego pobiegłam w ramiona, gdzie rozryczałam się już na dobre
A on ocierał ze mnie łzy, bo się zalałam doszczętnie i cieszył się że nam się udało i to za pierwszym razem.
i znowu muszę szybko mrugaćbeates, ComeToMeBaby, efcia, Natka_79, Aasiula, moremi, BISCA, ania.g, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dopiero teraz do Ciebie dotarło?
To było w umowie, tylko małym druczkiem.
Tak samo jak rozstępy, żylaki i hemoroidy.jeszcze przyrost mi potrzebny.
potem będę po kolei przyswajać informacje.Reni, ivf-ivf, efcia, moremi, BISCA, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:e, jeszcze za bardzo ciąża nie dociera
jeszcze przyrost mi potrzebny.
potem będę po kolei przyswajać informacje.ivf-ivf, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, beates, malgos741, satori lubią tę wiadomość