35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo. Dziec śpi. Nadrobilam
Kometa daj pyska!!!!
Jesteś matkiem, Twój tatkiem i mnie się oczy pocily jak czytałam Twoje posty
Kaptur brawo dla Maksiabędzie Cię gryzl
Byłam na wizycie. Ponieważ nadal kaszle, dostałam 4 tygodnie zwolnienia. Czym wkur.ilam moja szefową. Zachowała się bardzie nieładnie. Ale już mam to w odwloku.
No. To teraz mogę spokojnie iść spaćHexe, Magdala, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, silvia, Berenika, efcia, Dorka.1979, satori, Jastra, Mega, moremi, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No. Dziec śpi. Nadrobilam
Kometa daj pyska!!!!
Byłam na wizycie. Ponieważ nadal kaszle, dostałam 4 tygodnie zwolnienia. Czym wkur.ilam moja szefową. Zachowała się bardzie nieładnie. Ale już mam to w odwloku.
No. To teraz mogę spokojnie iść spać
bardzo dobrze ze zwolnieniem, nie dobrze z nastawieniem szefowej, bardzo dobrze z twoim nastawieniem do szefowej! tak trzymaj!malgos741, Berenika, efcia, satori, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No. Dziec śpi. Nadrobilam
Kometa daj pyska!!!!
No. To teraz mogę spokojnie iść spać
i bardzo dobrzeSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:Dorka, milo Cie widziec
Co u Ciebie ?kapturnica, BISCA, Mega, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, caffe, Hexe, Simba, Bozia3, satori, Dziobak lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyTo nie tak miało być...Biszkopciku.
I chociaż wiem, ze w tej chwili nawet największy garnek rosołu Cię nie pocieszy to wiedz, że bardzo ale to bardzo Ci współczuję. Wierzę, że będziesz w końcu mamą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 07:59
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biszkopcie przykro mi , wiem że nie ma słów które mogłyby Cię pocieszyć w tej chwili
Przytoczę tylko słowa mojej kuzynki która miała łyżeczkowanie w zeszłym tygodniu- " i tak będę miała to dziecko widocznie muszę dłużej poczekać, los zwariowałby gdyby ominął mnie w swych planach " i tego się trzymaj . Życzę Ci wytrwałości !sandra80, Jastra, BISCA, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny