35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:wywaliło mnie na belly:
Jesteś w 5 tygodniu ciąży
(4 tyg. i 2 dni)
Miesiąc: 2
Trymestr: 1
Wiek płodu: 2 tydzień
Data porodu:
7 listopada 2016
(pozostało 250 dni)
i się tatuś ucieszył, że będzie z dzieckiem wspólne imprezy urodzinowe wyprawiać (różnica 4 dni). a ja na to: biedne dzieckoteż mi belly na 7 wyznaczyło, lekarz na 6, a Junior swoje
kapturnica, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, satori, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bisca, tulę mocno... Miałam nadzieje ze będziemy mieli w listopadzie wielki ruch... Oby to juz ostatnie takie rozczariwanie.
Dorka, wszystkiego najlepszego dla twojej córeczki
Dzień dobry,
Mógł by być lepszy. Dzis wieczorem idę z młodym na kontrole, mam wrażenie ze F w ogóle sie nie poprawajuz mam dość tych chorób, od 5 tyg ciagle cos
Sabina lubi tę wiadomość
-
Dzeki dziewczyny za wszystkie mile slowa. Jestem wzruszona.
Ja tez wierze, ze sie w koncu uda. Czuje ,ze mam jeszcze duzo sily na walke o nasze szczescie.
Czekam na @, ide na histero + NK i podejde do krio w tej klinice. W miedzy czesie, mam zamiar skonsultowac sie z inna klinika. Moze znajda cos nowego do badania
Juz sie nie smucimy. Mam nadzieje i przeczucie, ze Mimbla pomoze polepszyc nasze statystyki IVFmoremi, Aasiula, malgos741, macduska, Jastra, kapturnica, satori, Dobrawa, ComeToMeBaby, Simba, *aga*, caffe, Sabina, beates, Dziobak, Anka_skakanka, ania.g, efcia, paszczakin, gretka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzeki dziewczyny za wszystkie mile slowa. Jestem wzruszona.
Ja tez wierze, ze sie w koncu uda. Czuje ,ze mam jeszcze duzo sily na walke o nasze szczescie.
Czekam na @, ide na histero + NK i podejde do krio w tej klinice. W miedzy czesie, mam zamiar skonsultowac sie z inna klinika. Moze znajda cos nowego do badania
Juz sie nie smucimy. Mam nadzieje i przeczucie, ze Mimbla pomoze polepszyc nasze statystyki IVFBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisca, nie wiesz jak mi przykro. Poryczałam się.
Doczytałam. Plan masz świetny. Trzymam kciuki, konsultuj się koniecznie. Im więcej mądrych głów się nad tym pochyli tym lepiej. I mam na myśli dokumenty, niekoniecznie mymłonaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:52
BISCA, Sabina, Berenika, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny