35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:masz tak wysoką betę, że przyrost to formalność...
liczyłam na dużo niższą.
ale rzeczywiście, jeśli by liczyć termin @ jako 1.02 wg zasad crio z blastką no to już weszłam w 5ty tydzień, więc beta jest akuratna.moremi, Bozia3, BISCA, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U nas to chyba odwrotnie? Rodzinnemu płacą za pacjenta. Niezależnie od tego ile razy choruje.
No u nas tez płacą, ale jak ktoś się nie pojawia to nie wiedzą czy żyje, wyjechał czy co. A kasa bezprawnie leci do przychodni.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
I nie przespane noce, gdy człowiek nie wie jak sie ułożyć
Kometa, zeby w tym roku lato było litościwie w upały, bo te z zeszłego toku były mordercze dla ciężarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:55
efcia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja tu gadu gadu, a Adas ułożył piramidę z kubeczkow, takich co wchodzą jeden w drugi. Całkiem sam z 7 kubeczkow. Po cholerę mu to przedszkole? Ja go od razu na uniwerek zapisze!
caffe, ivf-ivf, Hexe, Anka_skakanka, Dorka.1979, silvia, moremi, Magdala, Berenika, Bozia3, BISCA, efcia, ania.g, beates, malgos741, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja tu gadu gadu, a Adas ułożył piramidę z kubeczkow, takich co wchodzą jeden w drugi. Całkiem sam z 7 kubeczkow. Po cholerę mu to przedszkole? Ja go od razu na uniwerek zapisze!
Geniusz, jako żywo.Dziobak, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja tu gadu gadu, a Adas ułożył piramidę z kubeczkow, takich co wchodzą jeden w drugi. Całkiem sam z 7 kubeczkow. Po cholerę mu to przedszkole? Ja go od razu na uniwerek zapisze!
Dziobak, Hexe, Berenika, BISCA, ania.g, Mega, beates, efcia, Sabina, satori lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
wywaliło mnie na belly:
Jesteś w 5 tygodniu ciąży
(4 tyg. i 2 dni)
Miesiąc: 2
Trymestr: 1
Wiek płodu: 2 tydzień
Data porodu:
7 listopada 2016
(pozostało 250 dni)
i się tatuś ucieszył, że będzie z dzieckiem wspólne imprezy urodzinowe wyprawiać (różnica 4 dni). a ja na to: biedne dzieckoBozia3, BISCA, Magdala, macduska, efcia, Berenika, ania.g, beates, silvia, malgos741, Sabina, Dorka.1979, satori, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga, będzie komunikat.
Zrobiłam testa: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e044483fa97f.jpg
No więc jak test pozytyw to i beta jest pozytyw. I to kurdę jaki!
UWAGA: 310,40 mIU/ml
Ja pitolę, siedzę i ryczę, podciągam nos i trzęsę się cała.
Udało się!ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa gratulacje
super wynik ..pogratuluj również przyszłemu tatusiowi
efcia, Sabina, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR