35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Mój jest arystokratą, każe sobie podawać
jemu jak się coś pokaże, albo zabroni to się tego trzyma. Tak więc jak miał najpierw zabraniane żeby samemu nie ruszać kubków na ławie, tak nie rusza do tej pory...
A z tych niekapków nie chce w ogóle pić, nawet do buzi nie weźmieNa dodatek ma jakiś syndrom małpy...włazi na stół, na barek, na wszystkie krzesła, ostatnio wlazł na stół, przysiadł tyłkiem firankę - zerwał karnisz, który spadł mu na głowę...wczoraj wyszłam na chwilkę z łazienki, a on był w wanience - wracam, a ten sam wyszedł z wanienki i leży zadowolony na przewijaku - gotowy do ubierania się...myślałam, że dostanę zawału.
Jak mu się mówi - schowaj język - to wystawia go, to samo z piszczeniem i innymi rzeczamicaffe, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Boshhh mój nie reaguje na żadne polecenie...
Na dodatek ma jakiś syndrom małpy...włazi na stół, na barek, na wszystkie krzesła, ostatnio wlazł na stół, przysiadł tyłkiem firankę - zerwał karnisz, który spadł mu na głowę...wczoraj wyszłam na chwilkę z łazienki, a on był w wanience - wracam, a ten sam wyszedł z wanienki i leży zadowolony na przewijaku - gotowy do ubierania się...myślałam, że dostanę zawału.
Jak mu się mówi - schowaj język - to wystawia go, to samo z piszczeniem i innymi rzeczamiBozia3, peppapig, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Caffe, wroze mlodemu kariere w wojsku!
-
Ja tez Hele nauczylam szybko pic z kubkow normalnych ,ale u mnie musza byc z plastkiu bo Helka gdy sie napije ma gest i rzuca kubkiem o podlogecaffe wrote:Ja mojego jak miał 10 m-cy to nauczyłam pić wodę prosto z butelki i do tej pory tak zostało. Pije też normalnie z kubków, ale muszą być szklane, żeby widział co ja mu podaję. Porcelanowych nie da sobie nawet do ust przybliżyć.
Bozia3, peppapig, Dziobak, ComeToMeBaby, caffe, moremi, efcia, silvia, Reni, Mega, Magdala, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Kajtek pije cycka póki co tylko i nie przekonał się nawet do butli. Sok z marchewki i jabłka pije łyżeczką. Niedługo opanujemy niewylewanie do perfekcji
Nie chce kaszek ani grysiku. Za to codziennie ciupnie 1/3 banana
BISCA, caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Smaze tr naleśniki a na 2 patelni mam farsz szpinakowy. I tak stoje i go podjadam. Jeszcze troche to i ja bede naleśniki z dzemem jeść...
efcia, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny