X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Przez to wszystko zostanę niedługo mecenasem jakim ha ha :-)
    o widzisz...jeszcze karierę zrobisz na stare lata...;)

peppapig lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój jest arystokratą, każe sobie podawać :P jemu jak się coś pokaże, albo zabroni to się tego trzyma. Tak więc jak miał najpierw zabraniane żeby samemu nie ruszać kubków na ławie, tak nie rusza do tej pory...
    A z tych niekapków nie chce w ogóle pić, nawet do buzi nie weźmie
    Boshhh mój nie reaguje na żadne polecenie...:) Na dodatek ma jakiś syndrom małpy...włazi na stół, na barek, na wszystkie krzesła, ostatnio wlazł na stół, przysiadł tyłkiem firankę - zerwał karnisz, który spadł mu na głowę...wczoraj wyszłam na chwilkę z łazienki, a on był w wanience - wracam, a ten sam wyszedł z wanienki i leży zadowolony na przewijaku - gotowy do ubierania się...myślałam, że dostanę zawału.
    Jak mu się mówi - schowaj język - to wystawia go, to samo z piszczeniem i innymi rzeczami

caffe, peppapig lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Boshhh mój nie reaguje na żadne polecenie...:) Na dodatek ma jakiś syndrom małpy...włazi na stół, na barek, na wszystkie krzesła, ostatnio wlazł na stół, przysiadł tyłkiem firankę - zerwał karnisz, który spadł mu na głowę...wczoraj wyszłam na chwilkę z łazienki, a on był w wanience - wracam, a ten sam wyszedł z wanienki i leży zadowolony na przewijaku - gotowy do ubierania się...myślałam, że dostanę zawału.
    Jak mu się mówi - schowaj język - to wystawia go, to samo z piszczeniem i innymi rzeczami
    a to mój dokładnie pamięta czego nie może, chociaż co jakiś czas sprawdza czy nie zmieniliśmy zdania

Bozia3, peppapig, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a to mój dokładnie pamięta czego nie może, chociaż co jakiś czas sprawdza czy nie zmieniliśmy zdania
    ideał Ci się trafił...:)

caffe, peppapig lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• satori Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    uwaga, mam wynik bety
    dzisiejszy wynosi 747,70 mlU/ml

Średni dwudniowy przyrost to 747 mlU/ml (141%) (w normie).

excited054.gif
    Super beta!!! Gratulacje Kometka :) rosnijcie zdrowo <3

BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Berenika lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, wroze mlodemu kariere w wojsku!

Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Caffe, wroze mlodemu kariere w wojsku!
    raczej nie, bo dla niego wszystko co robi musi być logiczne. A że podawanie mu picia z logicznego punktu widzenia jest dla niego wygodniejsze, to nie kwapi się żeby to zmieniać. Nawet gdy chciałam, to się nie poddał.

• BISCA Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori, jak Ty sie czujesz ?

Chyba jak narazie lajtowo ciaze przechodzisz ? Albo Ty z tych co nie narzekaja ;)

satori lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ideał Ci się trafił...:)
    zaczyna broić, ale ogólnie nie mogę na niego narzekać

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Hele nauczylam szybko pic z kubkow normalnych ,ale u mnie musza byc z plastkiu bo Helka gdy sie napije ma gest i rzuca kubkiem o podloge :-)
    caffe wrote:
    Ja mojego jak miał 10 m-cy to nauczyłam pić wodę prosto z butelki i do tej pory tak zostało. Pije też normalnie z kubków, ale muszą być szklane, żeby widział co ja mu podaję. Porcelanowych nie da sobie nawet do ust przybliżyć.

Bozia3, peppapig, Dziobak, ComeToMeBaby, caffe, moremi, efcia, silvia, Reni, Mega, Magdala, paszczakin, satori lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja tez Hele nauczylam szybko pic z kubkow normalnych ,ale u mnie musza byc z plastkiu bo Helka gdy sie napije ma gest i rzuca kubkiem o podloge :-)
    ahaahah :) mój też własnie ma taki :)

anna maria, silvia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:

haha :) na szczescie !

peppapig, anna maria lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Kajtek pije cycka póki co tylko i nie przekonał się nawet do butli. Sok z marchewki i jabłka pije łyżeczką. Niedługo opanujemy niewylewanie do perfekcji :D Nie chce kaszek ani grysiku. Za to codziennie ciupnie 1/3 banana :-)

BISCA, caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis nalesniki ze szpinakiem i feta. Mowie to chlopu, a on ze by chcial z dzemem. Na obiad... Rence mnie opadli...

peppapig, BISCA, efcia, silvia, Mega, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ulepiłam 90 pierogow z białym serem i borówkami.

Dziobak, caffe, ania.g, BISCA, Bozia3, efcia, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smaze tr naleśniki a na 2 patelni mam farsz szpinakowy. I tak stoje i go podjadam. Jeszcze troche to i ja bede naleśniki z dzemem jeść...

BISCA, Bozia3, efcia, caffe, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja ulepiłam 90 pierogow z białym serem i borówkami.
    biały ser i borówki? smaczny zestaw,,,ja to jadałam albo z serem albo z borówkami....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Smaze tr naleśniki a na 2 patelni mam farsz szpinakowy. I tak stoje i go podjadam. Jeszcze troche to i ja bede naleśniki z dzemem jeść...
    naleśniki z dżemem - super, ale smaczniejszy chyba jest jeszcze zestaw - naleśniki ze słodkim twarożkiem, polane musem z truskawek...:)

efcia, caffe, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nalesniki, pierogi ... mniam mniam :)

efcia lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezeli chodzi o naleśniki to najbardziej lubie z sokiem malinowym i cukrem

‹‹ 13515 13516 13517 13518 13519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ