X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Małgoś chyba 30.03?
    tak ..widzisz jaka ja zakręcona ;) poprawię żeby Reni się nie pomyliła ;)

Sabina lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:

Bozia, Małgoś, kiedy sikacie? &&&&&&&

Miłego
    no ja jestem jakoś słabej mocno wiary :) idzie @ - czuję w kościach...gdyby jakimś cudem nie - to testuję dopiero w niedzielę - w swoje imieniny...

BISCA, beates, Jastra, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobery paniom :-)

BISCA, Sabina, beates, Jastra lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, milej niespodzianki w niedziele ;)

Sabina, Bozia3, krycha.stara, Jastra, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z zycia zapracowanej matki.
    Koniec lekcji, jest przerwa. Patrze, na komorce masa nieodebranych polaczen. Chlop. Oddzwaniam, cisza. Wchodze na fejsa, a tam: Zatrzasnelismy sie w sypialni, ratunku.
    Mysle se, specyficzne poczucie humoru ma moj chlop o 10 rano. Nagle dzwoni znowu, odbieram i slysze: Chlop spal i zeby Adas nie wylazil z sypielni, to zaknal drzwi na klucz. Adas klucz wyciagnal i gdzies zapodzial. I siedzieli obydwoje zamknieci jak te krolewny w wiezy. Polecialam ich uwolnic, w tym czasie chlop juz otworzyl drzwi jakims wieszakiem. A klucz? Adas wlozyl go sobie za pizamke ( ostatnio wszystko wklada za pazuche, jak Polaczek w niemieckim Adlim czekolade ) i wpadla mu do pieluszki... Ale co, nie zgubil przeciez, to najwazniejsze. ;)

macduska, Sabina, sandra80, beates, Reni, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, efcia, Jastra, iwcia77, moremi, satori, peppapig, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak :-)

Adaś wymiata!

Sabina, Dziobak, BISCA, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Koniec lekcji, jest przerwa. Patrze, na komorce masa nieodebranych polaczen. Chlop. Oddzwaniam, cisza. Wchodze na fejsa, a tam: Zatrzasnelismy sie w sypialni, ratunku.
    Mysle se, specyficzne poczucie humoru ma moj chlop o 10 rano. Nagle dzwoni znowu, odbieram i slysze: Chlop spal i zeby Adas nie wylazil z sypielni, to zaknal drzwi na klucz. Adas klucz wyciagnal i gdzies zapodzial. I siedzieli obydwoje zamknieci jak te krolewny w wiezy. Polecialam ich uwolnic, w tym czasie chlop juz otworzyl drzwi jakims wieszakiem. A klucz? Adas wlozyl go sobie za pizamke ( ostatnio wszystko wklada za pazuche, jak Polaczek w niemieckim Adlim czekolade ) i wpadla mu do pieluszki... Ale co, nie zgubil przeciez, to najwazniejsze. ;)
    Dziobak syn na medal ;) bystra bestia :)

Dziobak lubi tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety, dziewczyny co tu taak pusto.
    Wszystkie świętują ?!

• beates Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak ha ha ...fajna historia :)

Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z zakupów. I pochwale się, ze sama sobie zrobiłam prezent na dzień kobiet. Kupiłam sobie pierwsze ubrania ciązowe :)

moremi, Bozia3, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, efcia, Jastra, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    A ja właśnie wróciłam z zakupów. I pochwale się, ze sama sobie zrobiłam prezent na dzień kobiet. Kupiłam sobie pierwsze ubrania ciązowe :)
    Czas chyba najwyższy ;-)

beates, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Najlepszego kobiety!
    Głowa mi pęka juz 3 dzień. Wczoraj przylazł okres. No po takiej przerwie nie potrafię do niego przywyknąć :/ dzis był kurier i przyniósł mi czekoladki od moich chłopaków, takze mam czym zajadać mega zapotrzebowanie okresowe na czekoladę ;)

Francesco maruder, starszy jutro do przedszkola wraca. Trochę sie boje czy znowu czegoś nie przywlecze. Oby nie...

beates, BISCA, krycha.stara, Jastra, iwcia77, Sabina, moremi, satori, peppapig lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Szkoda, że Adaś nie zrobił kupy - może jakby go chłop zaczął przewijać - to znalazł by klucz? No chyba, że w sypialni nie macie pieluch...:)

Dziobak, beates, BISCA, krycha.stara, Jastra lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Szkoda, że Adaś nie zrobił kupy - może jakby go chłop zaczął przewijać - to znalazł by klucz? No chyba, że w sypialni nie macie pieluch...:)
    Eee, jeszcze by sie przeraził ze Adaś skonsumował tego klucza ;)

Dziobak, Bozia3, krycha.stara, Jastra, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, gdzie te moje maniery...
    Oczywiście witam wszystkie Nowe :)
    Nickita, kiedy masz kolejna wizytę? Pewnie na niej sie zdradzi kto u ciebie mieszka :)

BISCA, krycha.stara, iwcia77, Nickita lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czas chyba najwyższy ;-)

:)
    Muszę dodać , że spodobało mi się to.
    Brzuch całkiem inaczej sie prezentuje w ciązowych ciuchach niż w zwykłych

BISCA, krycha.stara, iwcia77, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, moremi, satori lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    Najlepszego kobiety!
    Głowa mi pęka juz 3 dzień. Wczoraj przylazł okres. No po takiej przerwie nie potrafię do niego przywyknąć :/ dzis był kurier i przyniósł mi czekoladki od moich chłopaków, takze mam czym zajadać mega zapotrzebowanie okresowe na czekoladę ;)

Francesco maruder, starszy jutro do przedszkola wraca. Trochę sie boje czy znowu czegoś nie przywlecze. Oby nie...

Taaaa, czekolada dobra na wszystko . Skąd ja to znam :)
    Smacznego !

krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Nickita !
    Na początek sprezentowałam sobie sukienkę, spodnie i bluzkę. Wszystko w H&M .

BISCA, iwcia77, Sabina, macduska, moremi, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Muszę dodać , że spodobało mi się to.
    Brzuch całkiem inaczej sie prezentuje w ciązowych ciuchach niż w zwykłych

Pokaz ! pokaz !

Nickita, beates, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, chuop miszcz ! Adas wygrywa internety :)

A ja sie najadlam m&m. Powiedzmy, ze na dzien kobiet.
    I dostalam przmilego maila od taty.

Z nostalgia wspominam te czsy, kidy robilo sie wystepy i laurki na dzien kobiet.
    Tutaj nikt tego swiet nie zna. W wiadomosciach mowi, ze to dzien praw kobiet i klepia o emancypacji. A tu o kwiatek iczekoladke chodzi. Tudziez o laurke i pare rajstop ;)

krycha.stara, Bozia3, beates, Jastra, iwcia77, Sabina, macduska, Dziobak, satori, peppapig lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 13526 13527 13528 13529 13530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ