35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Małgoś chyba 30.03?
poprawię żeby Reni się nie pomyliła
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jastra wrote:
Bozia, Małgoś, kiedy sikacie? &&&&&&&
Miłegoidzie @ - czuję w kościach...gdyby jakimś cudem nie - to testuję dopiero w niedzielę - w swoje imieniny...
BISCA, beates, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
Z zycia zapracowanej matki.
Koniec lekcji, jest przerwa. Patrze, na komorce masa nieodebranych polaczen. Chlop. Oddzwaniam, cisza. Wchodze na fejsa, a tam: Zatrzasnelismy sie w sypialni, ratunku.
Mysle se, specyficzne poczucie humoru ma moj chlop o 10 rano. Nagle dzwoni znowu, odbieram i slysze: Chlop spal i zeby Adas nie wylazil z sypielni, to zaknal drzwi na klucz. Adas klucz wyciagnal i gdzies zapodzial. I siedzieli obydwoje zamknieci jak te krolewny w wiezy. Polecialam ich uwolnic, w tym czasie chlop juz otworzyl drzwi jakims wieszakiem. A klucz? Adas wlozyl go sobie za pizamke ( ostatnio wszystko wklada za pazuche, jak Polaczek w niemieckim Adlim czekolade ) i wpadla mu do pieluszki... Ale co, nie zgubil przeciez, to najwazniejsze.
macduska, Sabina, sandra80, beates, Reni, Bozia3, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, efcia, Jastra, iwcia77, moremi, satori, peppapig, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Z zycia zapracowanej matki.
Koniec lekcji, jest przerwa. Patrze, na komorce masa nieodebranych polaczen. Chlop. Oddzwaniam, cisza. Wchodze na fejsa, a tam: Zatrzasnelismy sie w sypialni, ratunku.
Mysle se, specyficzne poczucie humoru ma moj chlop o 10 rano. Nagle dzwoni znowu, odbieram i slysze: Chlop spal i zeby Adas nie wylazil z sypielni, to zaknal drzwi na klucz. Adas klucz wyciagnal i gdzies zapodzial. I siedzieli obydwoje zamknieci jak te krolewny w wiezy. Polecialam ich uwolnic, w tym czasie chlop juz otworzyl drzwi jakims wieszakiem. A klucz? Adas wlozyl go sobie za pizamke ( ostatnio wszystko wklada za pazuche, jak Polaczek w niemieckim Adlim czekolade ) i wpadla mu do pieluszki... Ale co, nie zgubil przeciez, to najwazniejsze.bystra bestia
Dziobak lubi tę wiadomość
-
beates wrote:A ja właśnie wróciłam z zakupów. I pochwale się, ze sama sobie zrobiłam prezent na dzień kobiet. Kupiłam sobie pierwsze ubrania ciązowe
beates, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć,
Najlepszego kobiety!
Głowa mi pęka juz 3 dzień. Wczoraj przylazł okres. No po takiej przerwie nie potrafię do niego przywyknąćdzis był kurier i przyniósł mi czekoladki od moich chłopaków, takze mam czym zajadać mega zapotrzebowanie okresowe na czekoladę
Francesco maruder, starszy jutro do przedszkola wraca. Trochę sie boje czy znowu czegoś nie przywlecze. Oby nie...beates, BISCA, krycha.stara, Jastra, iwcia77, Sabina, moremi, satori, peppapig lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Z zycia zapracowanej matki.
Mysle se, specyficzne poczucie humoru ma moj chlop o 10 rano. Nagle dzwoni znowu, odbieram i slysze: Chlop spal i zeby Adas nie wylazil z sypielni, to zaknal drzwi na klucz. Adas klucz wyciagnal i gdzies zapodzial. I siedzieli obydwoje zamknieci jak te krolewny w wiezy. Polecialam ich uwolnic, w tym czasie chlop juz otworzyl drzwi jakims wieszakiem. A klucz? Adas wlozyl go sobie za pizamke ( ostatnio wszystko wklada za pazuche, jak Polaczek w niemieckim Adlim czekolade ) i wpadla mu do pieluszki... Ale co, nie zgubil przeciez, to najwazniejsze.Dziobak, beates, BISCA, krycha.stara, Jastra lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Szkoda, że Adaś nie zrobił kupy - może jakby go chłop zaczął przewijać - to znalazł by klucz? No chyba, że w sypialni nie macie pieluch...
Dziobak, Bozia3, krycha.stara, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Najlepszego kobiety!
Głowa mi pęka juz 3 dzień. Wczoraj przylazł okres. No po takiej przerwie nie potrafię do niego przywyknąćdzis był kurier i przyniósł mi czekoladki od moich chłopaków, takze mam czym zajadać mega zapotrzebowanie okresowe na czekoladę
Francesco maruder, starszy jutro do przedszkola wraca. Trochę sie boje czy znowu czegoś nie przywlecze. Oby nie...
Taaaa, czekolada dobra na wszystko . Skąd ja to znam
Smacznego !krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak, chuop miszcz ! Adas wygrywa internety
A ja sie najadlam m&m. Powiedzmy, ze na dzien kobiet.
I dostalam przmilego maila od taty.
Z nostalgia wspominam te czsy, kidy robilo sie wystepy i laurki na dzien kobiet.
Tutaj nikt tego swiet nie zna. W wiadomosciach mowi, ze to dzien praw kobiet i klepia o emancypacji. A tu o kwiatek iczekoladke chodzi. Tudziez o laurke i pare rajstop
krycha.stara, Bozia3, beates, Jastra, iwcia77, Sabina, macduska, Dziobak, satori, peppapig lubią tę wiadomość