35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry,no nie mam czasu doczytać ale faktycznie ucichło nam forum...
Ja mogę napisać,że strasznie mnie czas goni, troje dzieci to wyzwanie. A i tak wszystkiego nie ogarniam. Czekam na wiosnę jak na zmiłowanie, okna bym umyła no a nie mam super myjek wątkowychco mycie okien się nad tą parową zastanawiam
I wiosna idzie i cza będzie piec ciasta
BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, satori, Nickita, moremi, macduska, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nickita wrote:Bisca, tak ze trzy lata, dzieci niestety na razie jeszcze nie mamy, ale może jak sie w końcu udało to i drugie z rozpędu potem machniemy;) a co:D
3 lata, to sporo. Tym bardziej sie pewnie z tej ciazy cieszysz. Gratulije
Znasz juz plec ?sandra80, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Sabinka bardzo się cieszę że badania ok
Zdrowia wszystkim chorującym życzę. Przez weekend coś mnie atakowało ale się chyba wyłgałam. Uff
BISCA wrote:Satori, jak Ty sie czujesz ?
Chyba jak narazie lajtowo ciaze przechodzisz ? Albo Ty z tych co nie narzekaja
Trochę w tyłek mi daje ta moja najmłodsza latorośl
Staram się nie narzekać bo im mi gorzej tym jestem spokojniejszaale w dużym skrócie mogę powiedzieć że czuję się do doopy.
Sabina, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, macduska, efcia, Mega, Jastra, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Kurde, u mnie 0 dzieci na stanie a okna nie umyte. À le mam bardzo dobra wymowke : sporo naszych okien sie nie otwiera i sa bardzo wysoko (z zewnatrz) wiec trudno sie tam do nich dostac.
Sa 2, ktore sa naprawde brudne. À le na razie udaje, ze nie widze. Do ciazy. W ciazy nie bede moglaBozia3, ComeToMeBaby, moremi, macduska, malgos741, efcia, Mega, Mimbla, peppapig, krycha.stara, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Witam Was
Sabinka bardzo się cieszę że badania ok
Zdrowia wszystkim chorującym życzę. Przez weekend coś mnie atakowało ale się chyba wyłgałam. Uff
Dzięki że pytasz.
Trochę w tyłek mi daje ta moja najmłodsza latorośl
Staram się nie narzekać bo im mi gorzej tym jestem spokojniejszaale w dużym skrócie mogę powiedzieć że czuję się do doopy.
Jeszcze miesiac i najgorsze bedzie za Toba
satori lubi tę wiadomość
-
Mala anegdotka à propos okien.
W naszj lazience jest takie jedno duze, nieotwierane. Szyba taka jak do pomieszczen sanitarnych, ze nie widac z zewnatrz.
Po ponad poltora roku, od kiedy sie wprowadzilismy, okazalo sie, ze ta szyba jest wstawiona "Tyl na przod" , to znaczy, ze zamiast my wiedziec zewnatzr ale nas nie widac, to widac wszystko w srodku a my nie widzimy na zawnatrz
Chlop sie kapna, bo wracajac z pracy podniosl glowe i ujrzal mnie jak Myla zeby .... topless !!!
Zalozylam store od tej pory, ale co sie sasiedzi naogladali, to ichsatori, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, sandra80, macduska, Laura_B, Anka_skakanka, Reni, efcia, Mega, Mimbla, peppapig, Jastra, beates, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Mala anegdotka à propos okien.
W naszj lazience jest takie jedno duze, nieotwierane. Szyba taka jak do pomieszczen sanitarnych, ze nie widac z zewnatrz.
Po ponad poltora roku, od kiedy sie wprowadzilismy, okazalo sie, ze ta szyba jest wstawiona "Tyl na przod" , to znaczy, ze zamiast my wiedziec zewnatzr ale nas nie widac, to widac wszystko w srodku a my nie widzimy na zawnatrz
Chlop sie kapna, bo wracajac z pracy podniosl glowe i ujrzal mnie jak Myla zeby .... topless !!!
Zalozylam store od tej pory, ale co sie sasiedzi naogladali, to ichBISCA, Laura_B, Sabina, satori, Anka_skakanka, rybka33 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurde, u mnie 0 dzieci na stanie a okna nie umyte. À le mam bardzo dobra wymowke : sporo naszych okien sie nie otwiera i sa bardzo wysoko (z zewnatrz) wiec trudno sie tam do nich dostac.
Sa 2, ktore sa naprawde brudne. À le na razie udaje, ze nie widze. Do ciazy. W ciazy nie bede mogla
Nickita witajSabina, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBisca umarłam ze śmiechu!
Nikita welcome. Zdejm buty, rozgośc się i nie zniechęcaj za szybko. Tu bywało wesoło, zabawnie, czasem poważnie, czasem ostro. Teraz jest faza wyciszenia. Mam nadzieję że niedługo wszystkie wiedźmy powychodzą z ukrycia.
Satori już niedługo pierwszy semestr i mdłości za Tobą.Sabina, Bozia3, BISCA, satori, malgos741, efcia, Mega, peppapig, moremi, Jastra, beates, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
cześć kobiety
wieczorem wczoraj Was pytałam
i mam rezultat
konsultowałam się z doktorem
mam nie martwić się i nie ma sensu robić biopsję endo po raz kolejny
zakładamy, że się wyleczę,
są kobiety, które mają taka urodę i komórki plazmatyczne to tu to tam
więc w następnym cyklu crioBISCA, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, Reni, Bozia3, efcia, Sabina, moremi, Jastra, beates, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Laura_B wrote:cześć kobiety
wieczorem wczoraj Was pytałam
i mam rezultat
konsultowałam się z doktorem
mam nie martwić się i nie ma sensu robić biopsję endo po raz kolejny
zakładamy, że się wyleczę,
są kobiety, które mają taka urodę i komórki plazmatyczne to tu to tam
więc w następnym cyklu crio
PowodzeniaLaura_B lubi tę wiadomość