35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo.
Moje duże dziecko wstałondzisiaj nawet nie jedną a dwoma lewymi nogami. Dobrze, że mu się to rzadko zdarza to da się wytrzymać. Uffff...
Witam nową/starą koleżankę.
Miłego dnia pomimo poniedziałku.
Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Jastra mój młody też podziębiony, cały week w domu spędziliśmy, bo głos ma jakby mutację przechodził, dziś nie poszedł do przedszkola. Też jestem za wiosną natentychmiast!
Laura nie znam się na takich stanach zapalnych, nawet nie słyszałam o czymś takim.Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
niewiele też jest w necie
pisze się o leczeniu antybiotykami i tyle
wszystkie posiewy, pcr na chlamydie i badania niezbędne do IVF nie wykazały żadnej paskudy/bakterii
chyba zadzwonię na konsultację lekarskąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 09:20
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plan zajęć OF
Sabina 08.03
Reni 11.03
Magdala 16.03 egzamin
Satori 24.03
Gretka marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Satori 04.04 prenatalne
małgoś kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Asiula kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
zinnia 09.04 koniec Visanne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 10:27
Sabina, BISCA, macduska, Karolcia77, ComeToMeBaby, krycha.stara, malgos741, satori, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura_B wrote:cześć dziewczyny
w sumie nie wiele mam objawów, bardziej bolesne owulacje (widze różnicę po leczeniu doxy, że w tym cyklu była mniej bolesna)
czasem pobolewanie podbrzusza
po punkcji było silniej
pobolewania zrzucałam na karb albo @ albo ovu
poza tym wszystko bez innych objawów
nie udał się jeden transfer i postanowiłam ńie czekać
a tam
polipy i stan zapalny
nic nie było widoczne na USG
więc wniosek z tego, jak się nie udaje w IVF, a nawet wogóle przed procedurą, powinna być histerio
bo przez coś nie udawało się naturalnie....
mój stan zapalny jednak utrzymuje się dłuźej i w tym problem
U mnie byl problem z jajowodami. Zaskoczylo 2 razy naturalnie ale CP i nie mam juz jajowodow. Nie spieszylo nam sie z histero z wielu powodow : przy laparoskopii dwukrotnie "zagladano" do macicy i nie znaleziono nic niepokojacego, a w kwietniu 2015 po pierwszj IVF puste jajo plodowe i lekarz stwierdzil, ze macica "umie" przyjmowac zarodki, wiec jest ok.
Teraz robie w koncu bo brakuje nam pomyslow co moze bys nie tak. Biopsja endometrimu i przy okazji badanie komorek NK.
U mnie rowniez owulacje sa raczej bolesny i wyczywalne ale nie sadze,zeby to mialo jakis zwiazek z macica albo endometrium.
Wiec Tobie lekarz nie zalecil ponownego badanie i podchodzisz do crio ?
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:U mnie byl problem z jajowodami. Zaskoczylo 2 razy naturalnie ale CP i nie mam juz jajowodow. Nie spieszylo nam sie z histero z wielu powodow : przy laparoskopii dwukrotnie "zagladano" do macicy i nie znaleziono nic niepokojacego, a w kwietniu 2015 po pierwszj IVF puste jajo plodowe i lekarz stwierdzil, ze macica "umie" przyjmowac zarodki, wiec jest ok.
Teraz robie w koncu bo brakuje nam pomyslow co moze bys nie tak. Biopsja endometrimu i przy okazji badanie komorek NK.
U mnie rowniez owulacje sa raczej bolesny i wyczywalne ale nie sadze,zeby to mialo jakis zwiazek z macica albo endometrium.
Wiec Tobie lekarz nie zalecil ponownego badanie i podchodzisz do crio ?
tak, takie mam zalecenia
dziś to jeszcze skonultuję z lekarzem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Nickita, przycupnij to sobie jak chcesz.
Ciezarowek jest zawsze kilka na stanie. Obecnie 3. Sa tez doswiadczone mlode mamy, e ktorymi mozesz wymienic doswiadczenia. O staraniach rozmawiamy rzadko.
Dominuje temat u dupie Marynie
Obecnie jest troche nudno, ale to juz dluga historia. O trolach.
W kazdym razie, welcome
krycha.stara, macduska, peppapig, sandra80, satori, moremi, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Odmawiam zeznan
BISCA, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017