35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo.
Moje duże dziecko wstałondzisiaj nawet nie jedną a dwoma lewymi nogami. Dobrze, że mu się to rzadko zdarza to da się wytrzymać. Uffff...
Witam nową/starą koleżankę.
Miłego dnia pomimo poniedziałku.
Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Jastra mój młody też podziębiony, cały week w domu spędziliśmy, bo głos ma jakby mutację przechodził, dziś nie poszedł do przedszkola. Też jestem za wiosną natentychmiast!
Laura nie znam się na takich stanach zapalnych, nawet nie słyszałam o czymś takim.
Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
niewiele też jest w necie
pisze się o leczeniu antybiotykami i tyle
wszystkie posiewy, pcr na chlamydie i badania niezbędne do IVF nie wykazały żadnej paskudy/bakterii
chyba zadzwonię na konsultację lekarskąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 09:20
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plan zajęć OF
Sabina 08.03
Reni 11.03
Magdala 16.03 egzamin
Satori 24.03
Gretka marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Satori 04.04 prenatalne
małgoś kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Asiula kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
zinnia 09.04 koniec Visanne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 10:27
Sabina, BISCA, macduska, Karolcia77, ComeToMeBaby, krycha.stara, malgos741, satori, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura_B wrote:cześć dziewczyny
w sumie nie wiele mam objawów, bardziej bolesne owulacje (widze różnicę po leczeniu doxy, że w tym cyklu była mniej bolesna)
czasem pobolewanie podbrzusza
po punkcji było silniej
pobolewania zrzucałam na karb albo @ albo ovu
poza tym wszystko bez innych objawów
nie udał się jeden transfer i postanowiłam ńie czekać
a tam
polipy i stan zapalny
nic nie było widoczne na USG
więc wniosek z tego, jak się nie udaje w IVF, a nawet wogóle przed procedurą, powinna być histerio
bo przez coś nie udawało się naturalnie....
mój stan zapalny jednak utrzymuje się dłuźej i w tym problem
U mnie byl problem z jajowodami. Zaskoczylo 2 razy naturalnie ale CP i nie mam juz jajowodow. Nie spieszylo nam sie z histero z wielu powodow : przy laparoskopii dwukrotnie "zagladano" do macicy i nie znaleziono nic niepokojacego, a w kwietniu 2015 po pierwszj IVF puste jajo plodowe i lekarz stwierdzil, ze macica "umie" przyjmowac zarodki, wiec jest ok.
Teraz robie w koncu bo brakuje nam pomyslow co moze bys nie tak. Biopsja endometrimu i przy okazji badanie komorek NK.
U mnie rowniez owulacje sa raczej bolesny i wyczywalne ale nie sadze,zeby to mialo jakis zwiazek z macica albo endometrium.
Wiec Tobie lekarz nie zalecil ponownego badanie i podchodzisz do crio ?
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:U mnie byl problem z jajowodami. Zaskoczylo 2 razy naturalnie ale CP i nie mam juz jajowodow. Nie spieszylo nam sie z histero z wielu powodow : przy laparoskopii dwukrotnie "zagladano" do macicy i nie znaleziono nic niepokojacego, a w kwietniu 2015 po pierwszj IVF puste jajo plodowe i lekarz stwierdzil, ze macica "umie" przyjmowac zarodki, wiec jest ok.
Teraz robie w koncu bo brakuje nam pomyslow co moze bys nie tak. Biopsja endometrimu i przy okazji badanie komorek NK.
U mnie rowniez owulacje sa raczej bolesny i wyczywalne ale nie sadze,zeby to mialo jakis zwiazek z macica albo endometrium.
Wiec Tobie lekarz nie zalecil ponownego badanie i podchodzisz do crio ?
tak, takie mam zalecenia
dziś to jeszcze skonultuję z lekarzem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Nickita, przycupnij to sobie jak chcesz.
Ciezarowek jest zawsze kilka na stanie. Obecnie 3. Sa tez doswiadczone mlode mamy, e ktorymi mozesz wymienic doswiadczenia. O staraniach rozmawiamy rzadko.
Dominuje temat u dupie Marynie
Obecnie jest troche nudno, ale to juz dluga historia. O trolach.
W kazdym razie, welcome
krycha.stara, macduska, peppapig, sandra80, satori, moremi, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Co to za odmawianie zeznań. .gadaj i to szybko ..Jakie plany..krycha.stara wrote:Odmawiam zeznan

BISCA, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH